.....................................................................

Advent Calendar 2021 - Les Sons de la Nuit

Készítõ: Astraf

Letölthetõ - download: Innen

Csomagold ki az astraf_advent_calendar2021_les_sons_de_la_nuit.zip-et, majd a könyvtárban levő tomb4.exe-vel indíthatod is a kalandot.

Történet:

Lara magától kezdett el zongorázni, és egy jó barátjától kölcsönzött egy kottát a "Les Sons de la Nuit" című dalhoz. Amióta ezt a dalt gyakorolta, minden éjjel ugyanazt az álmot álmodta, ahol egy hatalmas zongoratáblán sétálgatott, látta otthona arcvonásait, és a háttérben hallotta a dalt.

A "Les Sons de la Nuit" franciául "Az éjszaka hangjai"-t jelent.

Vélemény:

Remek kis kaland volt ez az ünnepi pálya. Nincs ugyan karácsonyfa, de ellenség sem. Egy zongorabillentyűn kalandozunk, meg kell találnunk egy kottát. Viszont szükséges feleleveníteni egy különleges mozgást, a gyorsfutás-ugrást, mely már a TR 4-ben is megvolt, de sosem használtuk. Viszont vele messzebbre lehet ugrani, és itt az kell, mindenképpen, legalább egyszer. Ne hagyja ki senki ezt a remek kalandot.

Végigjátszás:

Statisztika:

Menj előre a zongorabillentyűkön, majd ugorj át jobbra, a másik ösvényre, és a végén jobbra ugorva a lószoborhoz, vegyél fel egy gyertyát.

1.    Mentés

Kifelé menet ugorj le a híd alatti hangjegyes platformra. ez az első a sokból, ami majd meggyújtja a tüzet, 5/1 feljebb, a kandallóban. Menj át a kék hídra, majd fel a másikra, gyorsfutás-ugrásssal, majd a hidakon keresztül a kandallóhoz, és dobd a kandalló mellé a fáklyádat.

Ugrás vissza a hídra, juss át a túloldalira, menj balra, és a négy tálas kis épület előtt lekapaszkodva, kapd el a következő hangjegyes platformot. Mássz fel, és meg is van a 2. 5/2

Irány vissza a zongorás hídra, és jobbra menve megtalálod a 3. platformot. 5/3

2.    Mentés

Továbbmenve egy kék hídon át elérsz a 4. platformra. 5/4

3.    Mentés

A túloldali hosszú kék hídon át eljutsz a kis konyha előtti 5. platformra. 5/5

4.    Mentés

Irány vissza a kandallóhoz, vedd fel, és gyújtsd meg a gyertyát, majd menj balra, egészen a négytálcás helyre, ahol gyújtsd meg a tálkákat a gyertyáddal. A gyertyát eldobhatod, és vedd fel középen a Mysterious Key-t.

5.    Mentés

Irány vissza a konyhához, és ott használhatod a kulcsodat. Kint, balra ládák emelkedtek fel. menj hát arra, a mögöttük levő kék hídon át eljutsz a ládákra.

6.    Mentés

Juss fel a legmagasabbon át, a fenti hídra, és felveheted a Feszítővasat.

A messzebb levő ládákat gyorsfutás-ugrással éred csak el. A módszer: Sétálj ki a láda szélére, majd háromszor nyomd meg a lefelé gombot. Onnan elindulva gyorsfutás-ugrás, és elkapod a szemközti ládát.

7.    Mentés

Ugrás vissza a ládára, onnan a kék hídra, menj jobbra, majd juss át a túloldalra, a lószobornál feszítsd ki a csillagot, a Golden Star-t.

8.    Mentés

Irány vissza, körbe, a kandallóhoz. Menj be mögé, és tedd a foglalatába a csillagot. Kint, felveheted a földről a kottát, a Piano Notes-t.

A tűzön nyugodtan átmehetsz, nem éget.

9.    Mentés

Menj vissza, balra, a pálya elejére, és a zongora közelébe érve vége is ennek a remek pályának.

10.                      Mentés

OBig

Videó végigjátszás: tartancroft

 

 

Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.