.....................................................................

LB Advent Calendar 2020 - Crossing Paths in India

Készítõ: Mario Respondek (Sponge)

Letölthetõ - download: Innen

Csomagold ki a mario_respondek_crossing_paths_in_india.zip-et, másold a benne levő könyvtárat valahova, és az abban levő tomb4.exe-vel indulhat is a kaland.

Történet:

Lara egy utat követ az indiai dzsungel aljnövényzetében. Ahogy azonban oda ér, ahol azt gyanítja, hogy egy gazdag, mesés templom lehet a vadonban, az égő fa erős szaga érinti meg az orrát ....

Vélemény:

Kicsit rövid pálya, de a TR 3 Jungle részt juttatta eszembe. Indiában kalandozunk egy templomban, és környékén. Ellenség tigrisek, piros sapkás fegyveresek, egy pók, és egy varázsló. Van medipack bőven a pályán, de nem kell egy sem, 5 secret is van a pályán, az egyikben komolyabb fegyverhez is jutunk, de az sem kell. Szép a környezet, a dzsungel, és van benne egy érdekes, ritka mozgás is, a kötélről nagyugrás. Ez kell az egyik secret eléréséhez. Remélem, lesz folytatása. :)

Végigjátszás:

Statisztika :

Secret 1: Secret 2: Secret 3: Secret 4: Secret 5:

Gyilkold le a tigrincset, az épület előtt menj jobbra, gyilkold le a teherautónál levő fegyvereseket, jobbra, a sziklánál is van egy pirossapkás. A teherautótól kissé jobbra, a növények mögött, a rács előtt találod az 1. Golden Frog-ot, az 1. secret-ben.

1.    Mentés - savegames

A teherautó mögött, a szikláról ugorj az épületre, ott találod a 2. Golden Frog-ot, a 2. secret-ben.

Az épület mögött, balra, találsz egy rést, amin átugorva egy medencés terembe jutsz. Öld le a tigrincset, és a vízben, átúszva a résen, húzd meg a plafonon a kart. A medencénél, a sarokban, mássz fel a létrán, ugorj, kapd el a kötelet, fordulj kicsit jobbra, lengesd be, és ugrás. Elkapod a falat, és felmászva megtaláltad a 3. Golden Frog-ot, a 3. secret-ben.

Mássz le a falról, ismét juss fel a létrán, majd a kötélre, és fordulj jobbra, a fali kar felé. de jól lengesd be magadat, nem a fali kar a lényeg, hanem beugrani mögé, a fali beugróba. Nem sima ugrás ez, hanem: Lengesd be a kötelet, majd állj le. Amikor Lara felhúzza a lábát a kötélre, akkor lengesd be újra, és akkor lesz egy hatalmas ugrás, és akkor sikerülni fog. Ez rejti a 4. Golden Frog-ot, a 4. secret-ben.

Ugorj a vízbe gyorsan a tűzszellem elől, majd partra mászva, a tömbről ugorj, az épületre, és felveheted a Pocket Knife-t.

2.    Mentés - savegames

Most már kimehetsz erről a helyről. a teherautó mögött öld le a tigrincseket, és menj vissza, az először látott épülethez, a teherautó mögött. Felmenve a lépcsőn, balra ugorj az oldalsó kis erkélyére, majd feljebb kapaszkodva, ugorj az épület tetejére, jobbra, az egyenes részre. Ugrás feljebb, és egy nagymedipack a jutalmad. Helyből ugorva kapd el a zöld sziklaperemet, csimpizz jobbra, és a végén egy hátraugrással ismét az épület tetején vagy. Ugrás balra, lődd szét a ládát, és felveheted a Géppisztolyt, és a Lézerirányzékot. Ez az 5. secret.

Juss le a földszintre, menj a teherautó előtt balra, az oszlop előtt látsz egy kötelet. No, azt a sziklán a késeddel el tudod vágni, így a teherautó elgurul lefelé, betöri a falat, és rajta keresztül bejutsz az épületbe.

3.    Mentés - savegames

Bent lődd szét a ládákat, és medipackokat találsz. Felugorva kapd el a létrát, mássz fel, lődd le a fickókat, menj balra, és húzd meg a fali kart. Mássz le a létrán, menj át a kinyílt ajtón, és csússz le a folyosón. Jobbra, a kis emelvényről vedd le a Kulcs-ot.

Lődd le a pókot, és a sarokban, a kulcsoddal nyisd ki az ajtót. Menj be a folyosóra, csússz le a lejtőn, az utolsó pillanatban ugord át a forró aranyfolyót, végezz a varázslóval, és vedd fel a kulcsát, a Key-t.

4.    Mentés - savegames

Lődd szét az időspirálban a háromszöget, és menj fel, a megnyílt folyosón. Használd a kulcsodat, kússz át a résen, és a nagyajtó felé menve, vége is a rövid kis kalandnak.

5.    Mentés - savegames

OBig


Videóvégigjátszás: Doggett TV

 


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.