.....................................................................

LB Advent Calendar 2020 - Silent Town

Készítõ: Ranpyon

Letölthetõ - download: Innen

Csomagold ki a ranpyon_silent_town.zipet, másold a benne levő könyvtárat valahova, és az abban levő tomb4.exe-vel indulhat is a kaland.

Történet:

Szenteste van, és Lara hazafelé halad a vidéken. De hirtelen a kocsija véletlenül elromlik. Szerencsére van egy város a közelben, ezért Lara úgy dönt, hogy oda megy és segítséget kér.

De van valami furcsa: a város túlságosan csendes, kihalt ... Vajon, miért?

Vélemény:

Most sem csalódtam a pályakészítőben, ismét csodálatosan szép ünnepi pályát alkotott. nehéz feladatok, ugrások, időrefutások nincsenek benne, ám sok mindent meg kell találni, így jól körülnézve kell bejárni a falut. A paptól feladatot kapsz, aminek a teljesítése nem könnyű feladat, ám ha sikerül, előbújnak a lakók, és még a lerobbant kocsidat is megjavítják. Két secret is van a pályán, bizony jól eldugva. :) A fő feladat teljesítéséhez 5 kék jégcsillagot is meg kell találni, és szétlőni. A magasban vannak ezek, az első kettőt pisztollyal is megoldod, de a többihez kell a lézercélzó, és a hógolyókilövő. Persze a lovakat is etetni kell, hogy használhasd a kutat. Ne hagyja ki senki ezt a remek karácsonyi kalandot.

Végigjátszás:

Statisztiika

Secret 1: Secret 2:

Fordulj jobbra, és a harmadik oszlopon rántsd le a fali kart. Ez egy csapóajtót nyitott le a melletted levő épületben, istállóban, de oda kicsit később megyünk. Továbbmenve ugord át a kerítést, és a jobb oldali tyúkólból veddd ki a House Key-t.

Mássz fel a szemközti házon, a létrán, húzd meg a fali kart, majd lejutva menj át a kinyílt ajtón. Ez is egy istálló. Az ablakból nekifutásból ugorva kapd el az emeletet, mássz fel, És fel-felugorva lődd szét a gerenda felett a Kék Csillagot. 5/1.

Húzd el a sarokban a ládát, és vedd fel alóla a Bag of Wheat-ot.

Menj vissza a pálya elejére, és balra vedd fel a hóból a három hógolyót. Menj tovább a házaknál, majd a téren, balra, nyisd ki az ajtót a kulcsoddal. Bent balra, nyomd meg a fali gombot. Menj ki, szemben, a sarokban lépj a jégre, és törd össze, majd menj tovább, és fel a lépcsőn, ahol kinyitottad a kaput a fali gombbal. Fent balra, az ajtó mellett mássz fel a falon, majd lecsúszva kapd el a tetőt, csimpizz balra, és ess le a kisebb tetőr. Szemben lődd ki az ablakot, és juss be a szobába. A ládából vedd ki a Stable Key-t.

Az ágy alatt egy papírlap lapul. Vedd magadhoz, a Hidden Messsage-t.

Menj vissza a pálya elejére, és a kulcsoddal nyisd ki a nagy istállót.

1.      Mentés-Savegames

Mássz fel a lenyitott csapóajtónál, és az ablakból, fel-felugorva lődd szét a Kék Csillagot. 5/2.

Döntsd fel az egyik álló szénabálát, és vedd fel az 1. Holly-t, az 1. secret-ben..

Húzd meg a fali kart is, ezzel kinyitva a szabadban a vaskapukat. Jobbra a doboz csokit se hagyd ott, ez a pályán a kismedipack.

Menj ki, menj jobbra, a téren is jobbra, átugorva a korlátot, menj át a kinyílt vaskapun. Menj balra, és az oszlopokon álló háznál, az ajtó mellett vedd fel a földről az Ásónyelet.

Menj tovább, és a ház mögött, balra, nyisd ki a templom ajtaját.

2.      Mentés-Savegames

Menj a paphoz, és megkapod a feladatodat. :) Balra húzd meg a fali kart, ezzel kinyitva kint, jobbra, a temető kapuját. Menj hát oda, és told meg, a három mozgatható keresztet a sírokon. Az egyik sarokban találsz három hógolyót is. kinyílt az egyik kripta. Menj le, kússz be a résen a koporsó mögött, és vedd fel a Feszítővasat.

Menj vissza, egészen a pálya elejére, ott is balra, és a tyúkketreccel szemközti istállóba bemenve, a feszítővassal nyisd meg a deszkaajtót.

3.      Mentés-Savegames

Húzd meg a láncot, és leliftezel az alagsorba. Most csak a mintás, jégvirágos padlólapokra ugrálj, és akkor kinyílik a szemközti ajtó. Balról kezd. Húzd a baloldalt levő jégtömböt, és told át végig a folyosón. Balra húzd meg a fali kart, és széttörik a tömb, és felveheted az Ásólapátfejet.

Illeszd is össze a nyéllel. Menj vissza, fel a lifttel, menj ki az istállóból, menj jobbra, és jobbra az egyik ház előtt újabb három hógolyót lelsz. nem messze onnan találsz egy fali kart, ahol nemrég egy fickó ődöngött. Húzd meg, és menj be a kinyitott ajtón a házba. Felugorva az asztalra, vedd fel a csomó Répát.

A másik kis asztal fiókjából pedig vedd fel a Zacskó Csokit, ami a nagymedipack a pályán. Menj a pálya elejére, be az istállóba, és tedd a ló elé a répát, az etetőbe. A ló odamegy, így már felveheted mögötte a Kút Tekerőjét.

Me nj ki, menj jobbra, át a másik területre, és a kútnál használd a tekerőt.

4.      Mentés-Savegames

Felhúztál egy Vödör Vizet.

Jobbról fogd meg, és menj balra, vissza a házba, ahol a répát találtad, és öntsd a vizet a tűzre. kialudt a tűz, így fel tudsz mászni a falon, de előbb a farakás felé fordulva rántsd le a csapóajtót. A tetőre értél. Jobbra menve megtalálod a tetőn a Tavern Key-t.

A másik irányba menve, egy kapubolton Faágat találsz, amit fáklyaként használhatsz.

Dobj le egyet, és lődd szét a zsaludeszkáit balra az ablakon, és odaugorva megtaláltad a 2. Holly-t, a 2. secret-ben.

5.      Mentés-Savegames

Lent, az utcán, a feszítővassal nyisd ki a kis ajtót, majd rúgd be, és a nagy farakásról vedd fel a kis Rakás Fát.

Kimenve vedd fel a ledobott faágat, és menj vissza, az elsőnek kinyitott szobába, a pálya elején, és a kályhánál gyújtsd meg. Menj ki, és nyisd ki a másik ajtót a kulcsoddal. Mielőtt bemennél, a szemközti víztócsánál töltsd meg a vödrödet vízzel, ha már összetörted a jeget felette. Menj be a szobába, és a vitrines szekrényből vedd ki az Üres Üveget.

Rántsd fel balra a csapóajtót, és az égő fáklyával együtt menj le a borospincébe. Menj jobbra, lőjj bele a balról második hordóba, és eldobva a fáklyát, rántsd fel a csapóajtót előtte. Menj le, és töltsd meg ott az üvegedet a kifolyt borral. menj tovább, balra, és húzd, told a két egymásra pakolt asztalt, a másik sarokba, a fal mellé, majd felugorva rá, rúgd be a falat, és kússz be a résen. Húzd meg a fali kart. Kint a pincében lement egy fal. Menj oda, és töltsd az üveg bort a középső tányérba, a vizet a baloldaliba, és a zsák búzát a jobb oldaliba. Gyújtsd meg a bort a fáklyáddal, És balra, a hordóról felveheted a Lézertávcsövet.

Menj ki az égő fáklyával együtt, dobd el a fáklyát. Menj a templom felé, és előtte a kőfal mellett, olvaszd fel a fáklyáddal a hókupacot. megtaláltad a Hógolyókilövőt.

Menj vissza aaz első kinyitott szoba elé, és nézz fel a magasba. Illeszd össze a hógolyókilövőt a lázertávcsővel, és lődd le a Kék Csillagot. 5/3.

6.      Mentés-Savegames

Menj a templomba, ott is van egy csillag, fent a gerendán, lődd szét tehát, ez volt a negyedik Kék Csillag. 5/4.

Kint, a szemközti háztetőn is van egy, ez az ötödik Kék Csillagot. 5/5.

Balra a lépcső tetején kinyílt egy ajtó, menj oda, az égő fáklyáddal együtt. tedd a kis farakást a kandallóba, és gyújtsd is meg. Az öregasszony neked adta a Key Piece 1-et.

Az asztalfiókból vedd ki a csokit, és a lépcső alatt a fáklyacsomagot. Fáklya nélkül menj vissza a pálya elejére, be a nagy istállóba, fel az emeletre, és a fali kartól balra, az ablakban egy papírlapot találsz, a Hint-et.

Kimenve, szemben, a zárt fakapu előtt egy ágacskát találsz a hóban. Na ott áss, az ásóval, és vedd fel az Arany Csillag-ot.

Menj a templomhoz, nézz fel a magasba, és lőj bele egyet a harangba. Az megszólal, előjön a pap, és neked adja a Key Piece 2-őt.

7.      Mentés-Savegames

Menj vissza a lépcső tetején a szobába, ahol begyújtottál, lődd ki az ablakot, és menj ki a kis udvarba. Húzd el a zsákot az ajtó elől, és összeillesztve a két kulcsdarabot, nyisd ki az ajtót. Bent tolj a malomövön egy fél fordulatot, majd a sarokban rántsd fel a csapóajtót. Ugorj fel a ládára, onnan pedig az emeletre. juss át a túloldalra a gerendákon át, és told meg a kart a felemelt platform segítségével. Lent felnyílt egy rács. Húzd ki mögüle a terménnyel teli ládát, húzd, told a csapóajtóra, majd lemenve mögé, a kiszóródott terményből felveheted a csillag nyelét, a Gold Stick-et.

8.      Mentés-Savegames

Illeszd is össze a csillaggal, és vidd a templomba.

9.      Mentés-Savegames

Tedd a foglalatába. Feladat teljesítve, előjöttek a falubeliek is, örömünnep van, még a kosidat is megjavították.

Boldog karácsonyt!

OBig

Videóvégigjátszás: Doggett TV

 


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.