.....................................................................

Aspidetr Easter Time 2020 - Bunny Town

Készítõ: Greywolf

Letölthetõ - download: Innen

Csomagold ki a greywolf_aspidetr_easter_time2020bunny_town.zip-et, másold a benne levő könyvtárat valahova, és az abban levő tomb4.exe-vel indulhat is a kaland.

Történet:

A város, Bunny Town nagy bajban van, mert a húsvéti nyuszi hiányzik, holnap pedig húsvét van. A polgármester segítséget kér Larától, hogy megtalálják.

Vélemény:

Igazi húsvéti kaland ez a pálya. Ellenség nincs, csak feladatok. de azok sem túl nehezek. Idegölő időrefutások sincsenek benne, szóval a feladatok is nyuszisak. A három titkos helyen is csak egy felhúzható bogár, és egy hímes tojás lapul. Ne hagyja ki senki ezt a remek kikapcsolódást.

Végigjátszás:

Statisztika:

Secret 1: Secret 2: Secret 3:

Miután megkaptad a feladatod a nyuszibácsitól, menj ki jobbra, az erkélyre. Menj balra, és a végén egy kismedipackot vehetsz fel. Menj vissza, majd a másik irányba menve, nézz fel a végén a falra, látsz egy rést, de ez majd később. menj le a térre, akár átugorhatod a korlátot is. Menj a szökőkutas térre. nyiss be a zöldségesbe, de csak feladatot kapsz egyelőre. Menj ki, és nyiss be a kávéházba is. Ott is feladatot kapsz a nyuszi pincérlánytól. Egy régi kép kell neki. :) De azért menj be a pult mögé, és a vitrinből vedd ki a torták alól az 1. Hímes tojás-t.

Feltétlenül jól nézd meg a fali, nyuszis képet, jelentősége lesz hamarosan. :)

1.      mentés.

Menj ki, a sarkon balra, le a lépcsőn a vonatállomásra. Lefelé menet jól nézd meg a fali nyuszis képet, ennek is jelentősége lesz majd.

Átmenve az első síneken, menj balra, és a mozdony melletti oszlopon rántsd le a fali kart. Kerüld meg a vonatot, és a túloldalon, felugorva kapd el a mozdony hátulját. Felugorva feljutsz a tetejére. Nézz csak felfelé! Látod a mennyezeten a járatot? Felugorva kapd el, majd újra megnyomva az ugrást még feljebb jutsz. Most ne nyomd az ugrást, csak a felfelé, és a lefelé-t nyomd meg, így Lara elkapja a mögötte levő rést. Juss végig a járatban, a harmadik elágazásnál balra menj, majd jobbra kanyar, és a végén lemászhatsz a magas létrán. Juss még lejjebb a folyosóra, és balra, az üveges pult fiókjából kiveheted a felhúzókulcsot, a Winding Key-t. Ez volt az 1. secret.

2.      mentés

A kúszórésben a sprint gombbal gyorsabban haladsz, ha felguggolsz. :) A létráról meg úgy jutsz fel a résbe, hogy egy pillanatra elengeded a kapaszkodást, majd előre, plussz guggolás.

Juss vissza a mozdonyra, ki a térre, menj balra a lila virágos fák utcáján, és a végén jobbra megtalálod a fali karral kinyitott ajtót. látod a plafonon a jeleket? és emlékszel a két képre? nos akkor azt a két kart húzd meg, vagyis,  balról az elsőt, és negyedikat. 1-4. A pirosat, és a kéket.

Lement egy fal, és felveheted a 2. Hímes tojás-t.

Menj vissza a térre, nyisd ki balra a nagyajtót, menj fel az emeletre, el a nyuszibácsi mellett, ki az erkélyre. menj jobbra, és most kapaszkodj fel a végén a fali résbe. A túloldalon kapaszkodj le, majd felugorva kapd el a tetőt. Csimpizz balra, és a saroknál egy fordulásos (+END) ugrással, vagy hátraugrással egy erkélyen landolsz. menj be a szobába.

3.      mentés

Középen egy asztalt látsz, told a helyére, azt láthatod, hol van a kép szegélye, és mint egy puzzle-t, úgy kell kirakni. Tolj egyet rajta az erkély felé, majd egyet jobbra, és a helyén is van. A másikon tolj kettőt, majd húzz hármat rajta az erkély felé, és az is a helyén van. Menj be az oldalszobába, figyeld meg jobbra a létrát, vedd fel a kismedipackot, és tedd a két kis emelvényre a tojásaidat. :) Húzd ki, és told a helyére a harmadik asztalt is. menj most a másik kis oldalterembe, le a kis lépcsőn, és told, húzd az asztalt, a lépcső melletti liftre. Menj ki, és szemben, húzd meg balról az 1., 2., 3., és 5. kart. A negyediket NE. Menj vissza az asztalhoz, és ott is húzd meg a kart. felkerültél te is az emeletre, az asztalhoz. Told a sarokba a másik, sötét padlólapra. menj le, és állítsd vissza, balról az 1. kart. Most már kihúzhatod a falból, és a helyére, tolhatod a negyedik asztalt is. Ahonnan kihúztad az utolsó asztalt, ott nyílt meg a fal, és feljutva az újabb szobába, a kis asztalkáról felveheted a Left-Luggage Office Key-t.

4.      mentés

Menj le a térre, le ismét az állomásra, és ott tudod kinyitni az ajtót a lépcsővel szemben. Bent sok mindent találsz. A feszítővasat, aztán egy Tojást, és egy nagymedipackot.

Menj ki a térre, fel a nyuszibácsihoz, ki ismét az erkélyre, ott balra, és megint rögtön balra, és ott tudod a feszítővassal kinyitni az ajtót. Menj fel a toronyba, és vedd fel a papírlapot, a Note-t.

Juss le a térre, menj balra, és az utca végén egy másik ajtót is kifeszíthetsz.

5.      mentés.

Nyisd ki balra az ajtót, és bemenve vedd fel jobbra, a Piros Kulcs-ot.

Nyisd ki kint a másik ajtót is, menj fel a lépcsőn, és a fürdőben, a zuhanyzó előtt egy kis medipackot találsz. Benyitva a második ajtón, az ágy mellett találod a Sárga Kulcs-ot.

Menj ki, le a lépcsőn, és nyisd ki a harmadik ajtót is a kulcsoddal. Menj le a lépcsőn, és a másik kulcsodat is használva, még lejjebb mész az épületben. Ugord át szemben a csövet, menj balra, és az oszlop mögött felugorva kapd el a rést a falon. Ugorj feljebb, és még feljebb, csimpizz balra, és hátraugorva kapd el a mögötted levő oszlopot. csimpizz át a túloldalára, majd egy fordulásos hátraugrással kapd el a másik oszlopot. Most balra csimpizz, megint egy hátraugrás, és azon az oszlopon felmászva, nekifutásból rántsd le balra a fali kart. Lejutva, balra vedd fel a nagymedipackot, és balra menve, a sarokban menj fel a lépcsőn. A raktárban egy újabb Tojást vehetsz fel leguggolva, majd egy Képet.

Menj ki, tovább fel a lépcsőn, ki az utcára, a téren be a kávézóba, és add a képet a pincérnyuszinak. menj ki, el a lila virágos fáknál, és balra feszítsd, ki a vaskaput, a kerítésen.

6.      mentés.

Menj az épület mögé, és a sarokban, a fák mögött rántsd le a fali kart. Menj ki az utcára, jobbra, a téren be, és fel a nyuszipapához, ki az erkélyre, jobbra, kapaszkodj fel ismét a fali résbe, a túloldalon kapaszkodj le, csimpizz balra, ismét ugorj hátra az erkélyre, és menj be az asztaltologatós terembe. Menj a kis oldalszobába, ahol a tojásokat használtad, és jobbra mássz fel a létrán. Állj a számzárhoz, és a papírlap ad útbaigazítást, hogy mit kell beütnöd. 0-0-1-1-*

A páncélszekrényből vedd ki a Mechanical Ladybug-ot. Ez volt a 2. secret.

7.      mentés

Menj ki, le az utcára, és ismét juss le az alagsorba, a csövekhez. ismét juss át a szemközti alatt, és rögtön mássz fel a mögötte levő kis oszlopra. Illeszd össze, a bogarat a felhúzó kulcscsal, és tedd a földre, a réssel szemben, két lépés távolságra. Kinyílt lent melletted az ajtó. Bent, jobbra, a sarokban kapaszkodj fel a résbe, és vedd fel a bogarat. Lent, a másik sarokban is van egy rés, ott is bocsásd útjára a bogarat, és lemegy a tömb, bemehetsz a folyosóra. Balra ismét vedd fel a bogarat, és a folyosó végén ismét használd a rés előtt. Jobbra újabb folyosó nyílik meg. A folyosó végén balra menve, a teremben húzd meg a fali kart, a bogár nem kell már. Fordulj meg, és menj a megnyílt átjárón át, kifelé, és a legelső szobában, a lement állvány alól felveheted az újabb Tojás-t. Ez a 3. secret.

No titokvadászat után menj ki az utcára, megint menj a téren át a lilafákhoz, be a nemrég kinyitott kertkapun, de most nyisd ki az épület ajtaját a feszítővassal.

8.      mentés

Vedd fel a kis asztalról az újabb papírlapot, Message-t.

9.      mentés.

Fordulj meg, és kimenve, látod, vonat jött, és megjött akit kerestél. Állj be az ünneplők közé. :)

Vége is ennek a remek kalandnak, kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek.

OBig

Videóvégigjátszás: Doggett TV

 


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.