LB Advent Calendar 2018 - Late for Christmas

.....................................................................

LB Advent Calendar 2018 - Late for Christmast

Készítõ: Dreamfall

Letölthetõ - download: Innen

  Csomagold ki a dreamfall_late_for_christmas.zip-et, másold a benne levő könyvtárat valahova, és az abban levő Late for Christmas.exe-vel indulhat is a kaland.

Történet:

Lara meghívást kapott egy Mary nevű barátjától, egy karácsonyi bulira, de míg odaér, sok dolog fog megtörténni.

 Vélemény:

Remek kis karácsonyi kaland volt ez. Nem túl könnyű, de nem is túl nehéz. Ellenség nincs a pályán, de azért érhet sérülés, főleg a végén, ha nem vagy elég gyors. :) Három secretet is be lehet gyűjteni. ne hagyja ki senki ezt a remek kalandot.

 Végigjátszás:

 

Statisztika:

Secret1: Secret 2: Secret 3. Mentések-- Savegames

Menj balra, nyisd ki a fürdő ajtaját, és bent, a zuhanynál vedd fel a nagymedipackot. A szobában, a fali gombbal nyisd ki az ajtót, és menj ki. A folyosó végén látod, már vár valaki a liftre, de az nem jön, nem működik. Nyisd ki jobbra az ajtót, és menj le a lépcsőkön, és lent is kinyitva az ajtót, az alagsorba értél. A folyosó végén kapaszkodj fel balra, a szellőzőbe, és a túloldalon lemászva, miközben kinyitod az ajtót, látod, a piszok cica ellopja a biztosítékot, ami a lifthez kellene. Nna megállj csak! :)

Menj utána, be a szellőzőbe, mássz fel a létrán, majd a kis teremben lecsúszva, ugrás, megint ugrás, és elkapod a szellőzőnél a falat, és felmászol a szellőzőbe. A WC-be értél, ahol épp trónol egy nő. :) Menj ki, kinyitva az ajtót, és a szobában végre elveheted a cicától a játékszerét, a Fuse-t.

Mentés  Savegames 0.

Irány hát vissza, a gépterembe, a ventillátoroknál jobbra menj, lekapaszkodva, megnyomva a gombot mehetsz tovább, és a gép túlsó sarkán tedd a foglalatba a szerzeményedet. Menj hát fel az emeletre, be a liftbe, és menj le vele az előszobába, onnan le a kis lépcsőn, kinyitva az ajtót, a garázsba. Pattanj a mopedre, és motorozz ki az utcára.

Szállj le a mopedről, menj balra, be a törött kerítésen, és húzz a szemeteskukán egyet. Ugrás a tetejére, fordulj meg, és nekifutásból ugorj a kis tetőre. Jobbra ugrás a következőre, és a legutolsón egy nagymedipackot találsz. Ugrás egyel vissza, és sétálj át a kötélen. A túloldalon húzd meg a fali kapcsolót, és továbbmenve ugorj le az erkélyről a padok elé.

Szemben a kis sikátorban, a hó tetejéről kapaszkodj fel a falra, És nekifutásból ugorj be balra, a kerítés mögé.

Mentés  Savegames 1.

Felugorva kapd el a platformot, mássz fel, és a korláton átugorva a másikra, nekifutásból jutsz el a következőre, ahol fáklyacsomagot találsz. Fordulj meg, és most nekifutásból ugorj balra, a teherautóhoz, elkapva a tetőt. Ess le, és a teherautó túloldalán rúgd be az ajtót. jobbra menve mássz fel a létrán, és hátraugorva a gépterembe nyomd meg a gombot. Nyomd meg a középsőt, majd a jobb oldali is, majd a középsőt még egyszer. Menj le a létrán, balra ugrás a szellőzőbe, mássz át rajta, ugroj fel a felnyílt ajtajú gépre, és vedd fel a Coins-t.

Lent nyomd meg a gombot, és vedd fel a futószalagról a Crossbow-t.

Menj ki, a teherautóhoz, a túloldalán a ládáról ugorj ki az utcára, menj balra, és a ládán, falon keresztül kijutsz a térre. A bolt előtt álldogáló nővel beszélgethetsz egy kicsit.

Ha akarod az íj használati utasítását, keresd meg a mobilom akksiját, és megkapod.

Menj be a boltba, jobbra a sarokban nyisd ki az ajtót, mássz fel a létrán, és az emelő mellett nyomd meg a gombot. Told rá a túloldali ládát a lement emelőre, emeld fel a gombbal, és a másik ládára ráállva tolj rajta egyet. Újra megnyomva az emelő gombját, még magasabbra emeled a ládát. menj le, és a túlsó sarokban, a ládáról feljutsz az emeletre. Húzz ott a felemelt ládán, egyet, majd menj le, és juss a láda mögé, az emelőn keresztül. Tolj a ládán egyet, fordulj meg, juss át a túloldali erkélyre, vedd fel a fáklyacsomagot, és húzd meg a fali kapcsolót. Menj vissza a ládához, és told most balra a felnyílt rácson át, le a mélybe. Menj le, told félre a betört aljú ládát, és felveheted, ami benne volt, a Lapátot a Showel-t.

Menj ki, a boltból is ki a térre, és ugrás le az alsó szintre, a híd alá a korláton át. a jeget törd át a lapáttal, és beleesve a jéghideg vízbe, vedd fel a Cell Phone-t.

Menj fel a térre, és a túloldalán a fal tövében ücsörögve egy hajléktalannak adva a pénzt megkapod tőle az 1. Snowflaket,  ez az 1. secret.

Irány vissza, a híd előtt jobbra menj, húzd ki a szemetes konténert a falból és rajta keresztül, felkapaszkodva az erkélyre, balra menve visszajutsz a nőhöz, és nekiadhatod a szerzeményedet. Cserébe megkaptad a Toy Crossbow Manual-t.

Menj jobbra, a híd előtt is jobbra, majd be balra a szakadt kerítésen, egy bukfenccel, és a sikátor végén, balra, kapaszkodj fel a féltetőre. A sarkon ugrás a másikra, onnan kapaszkodj fel a tető peremére, csimpizz balra, és a ládánál felmászva, szétlőve azt, meg is van az 2. Snowflake, a 2. secret-ben.

Mentés  Savegames 2.

Menj vissza a hajléktalanhoz, előtte be balra, a sikátor végén jobbra, át a törött rácson, ugrás a szemetesre, onnan visszafordulva a kis tetőre, onnan a másikra, és a harmadikról be balra, a nyitott ablakba. Célozva lődd le a csapóajtó lakatját, felugorva kapd el, és mássz fel ott a szellőzőbe, ugorj át jobbra a biztonságos helyre, kapaszkodj fel a plafonlétrára, csimpizz végig rajta, kússz át a szellőzőn, mássz le a túloldalon, és a láda tetején megtalálod a Crowbar-t.

Mentés  Savegames 3.

Menj ki az utcára, ki a térre, le a jeges tóhoz, a sarokban átmenve a sérült kerítésen egy bukfenccel, feszítsd ki az ajtót. Mássz le a létrán, nekifutásból ugorj fel balra, a tömbre, onnan tovább a két lecsúszós részre, és előre, hátraugrálva, közben oldalra is menve eljutsz a beugróba, ahol megforgathatod a kereket. A ferde részeken át juss vissza a tömbre, onnan egy ctrl-es helyből ugrással vissza a folyosóra, és most jobbra indulj el. Ott is a tömbre ugorj, majd a következőre, itt is kihasználva a lecsúszós részeket, végül a kinyílt rács mögé. Kapaszkodj fel jobbra, és végigmenve a folyosókon találsz egy újabb kereket. Forgasd meg azt is, és átugorva a korlátot, a jeges vízben húzd meg gyorsan a vízi kart, leengedve ezzel a vizet.

Mentés  Savegames 4.

Mássz fel a létrán, nyomd meg a gombot, és megfordulva ugorj be a könyvtár ajtaján.

Hátul a kis folyosón, nyisd ki a fali gombbal az ajtót, de még ne menj be. menj vissza, mássz fel a létrán, ugorj onnan a szoba felé a rúdra, onnan pedig a csillárra.

Mentés  Savegames 5.

Ugrás balra, a másik csillárra, vedd fel a nyilakat, majd a másik sarokban levő csillárról lődd szét a szellőző rácsát, ugrás oda, és mássz be. Kapaszkodj fel, a felső szellőzőbe, a túloldalon lemászhatsz, és persze lődd szét a rácsot. Juss le a földszintre, és a sarokban vedd fel a kis emelvényről a kulcscsomót, a Bridge Tender's House Key-t.

Lődd szét a ládákat, menj ki, fel a létrán, és használd a kulcsodat. Menj be a kinyílt ajtón, és a feszítővassal húzd meg a földön a kapcsolót. Kint, a téren lement a híd. Menj ki, és le a létrán, balra a sarokban most menj át a kinyitott ajtón, ki az utcára, keresd meg a mopedet, menj el mögötte jobbra, és a sikátorban nyisd ki az ajtót, a hajléktalan mellett. Balra, az ablakban vedd fel a sütit, ami a kismedipack a pályán.

Menj ki, irány a robogóhoz, ülj fel rá, és hajts át a téren, át az előtted kinyíló kapun. Szállj le a motorról, menj a középen álló ünneplők közé, beszélj a nővel, akinek a feje felett lebeg a menéskristály, Majd megfordulva menj be pont vele szemben levő kis utcába. A végén menj balra, és a ládáról ugord át a kis kerítést.

Mentés  Savegames 6.

Bújj be balra a szellőzőbe, vedd fel a 3. Snowflaket,  ez a 3. secret.

Húzd meg a kapcsolót, és vele szemben a szellőzőn át menj ki a szabadba. A ládáról kapaszkodj fel most a tetőre.

Mentés  Savegames 7.

Húzd meg a kapcsolót, de vigyázz, gyorsnak kell lenned. Fordulj balra, lépj egyet, és ugrás fel a falra. gyorsan lépj a drótkötélhez, csússz le, d engedd is el. nem fogsz nagyot esni, viszont ha gyors voltál, nem gyulladtál meg, és csatlakozhatsz az ünneplőkhöz.

Ezzel vége is ennek a remek kalandnak.

Boldog Karácsonyt!

Írta: OBig

 

Videóvégigjátszás: Doggett TV

 


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.