.....................................................................

LB Advent Calendar 2019 - Christmas in Prague

Készítõ: AgentXP

Letölthetõ - download: Innen

 Csomagold ki a agentxp_lb_advent_calendar2019christmas_in_prague.zip-et, másold a benne levő könyvtárat valahova, és az abban levő tomb4.exe-vel indulhat is a kaland.

Történet:

Ez nem csupán egy karácsonyi szint, ez egyben az AOD történet rövid folytatása. Néhány hónappal a Tomb Raider AOD befejezése után Lara egyedül és szabadon találja magát a karácsonyi ünnepek alatt. Úgy dönt, hogy újból meglátogatja Prágát, mert úgy érzi, mintha hiányozna néhány fontos nyom a Vasiley irodájában. Itt kezdődik az adventi kaland ...

„Kedves naplóm, nem terveztem idén karácsonyra semmit. Még Winston is távol van a családjától, a kastély elhagyatott. A könyvtárban ültem, arra gondolva Prágában töltöm el az ünnepeket. És mindazokra a fárasztó dolgokra emlékeztem, amelyek Von Croy, a Monstrum, Eckhardt és Kurtis volt a főszereplője. Úgy érzem, soha nem jutottam el az egész kaland végéhez. Aztán úgy döntöttem, hogy Prágába indulok. Meglehetősen ünnepi hely a karácsony eltöltéséhez, és bár Vasiley lánya tulajdonában van a régi helyiség, úgy érzem, hogy talán elszalasztottam néhány nyomot ott. ”

Ez egy békés szint, harc nélkül. Találj meg 30 karácsonyi dekorációt karácsonyfadíszt, titkot, amelyek elég el vannak rejtve, hogy kinyissanak egy további bónusz titkot.

Vélemény:

2019 legjobb, legszebb, és legnagyobb karácsonyi pályája ez. Szépek és dúsak a textúrák, nem üresek a termek. Remekek feladatok és változatosak. 31 secret is van a pályán, ezek beszerzési külön kihívás, lévén, némelyik nagyon el van dugva. :) Ellenség nincs a pályán, de a shotgun mégis kell, egy kis romboláshoz. Remek, ünnepi hangulatban kalandozhatsz Prága belvárosában, az AOD helyszínén. ne hagyja ki senki ezt a fantasztikus kalandot.

Végigjátszás:

Statisztika.

Secretek 1-31-ig:

Ha elindítottad a kalandot, válaszd ki a neked tetszõ pályát, csak a ruha különbözõ. Az elsõben egy AOD-os ruhában van, a másodikban farmerben.

Ahogy elindulsz, mindjárt kapsz egy térképet a városrészről, a Prague Streeet Map-ot.

Menj jobbra, fel a széles lépcsőn, és jobbra felveheted az 1. Decoration Secret-et, az 1. secret- ben.

Menj le a lépcsőn, és szemben, a tér bal sarkában menj be a folyosóra, ugord át a kerítést, és egy raktárba érkeztél. Balra egy láda mögött vedd fel a csokit, ami a medipack a pályán.

1.    mentés

Juss fel a ládák tetejére, egészen a kis erkélyre kell eljutnod, ahol a fali gombbal kinyitod lent az ajtót. A kijárat mellett jobb oldalira juss fel, majd átugorva a baloldalira, vedd fel a fáklyacsomagot, és onnan megfordulva, nekifutásból elkapod a szemköztit, és onnan már eljutsz az erkélyre. Juss, le, és menj át a kinyitott ajtón, a folyosó végén told ki a ládát, és húzd az erkély alá. Mássz fel, fel az erkélyre, lődd ki az ablakokat, és bent a kis szobában jobbra, a sarokban a kis szekrényről leveheted a Park Keeper’s Key-t.

Nyisd ki az ajtót is, és végigmenve a folyosón, a másik szobában a virágok között találod a 2. Decoration Secret-et, a 2. secret- ben.

Menj ki, le az utcára, és jobbra a beugróban, szétlőve a kukát, meg is találtad a 3. Decoration Secret-et, a 3. secret- ben.

Egy kis temetőbe értél. Látod, valamit nagyon néz Lara jobbra, egy keresztet, de még hagyd. Balra egy másik síron, a növények között találod a 4. Decoration Secret-et, a 4. secret- ben.

Menj tovább, és a fali kapcsolóval nyisd ki a rácsot, menj ki az utcára. Balra menj, és a pad mögött szétlőve a kukát, meglelted az 5. Decoration Secret-et, az 5. secret- ben.

Az utca végén látsz egy kinyitható ajtót. Mielőtt bemennél, jobbra a beugróban, a rács előtt nézz f elfelé. Ugorj, kapd el a létrát, és mássz fel. Az asztalról vedd fel a fáklyacsomagot, és a beugróban húzd meg a kapcsolót. Mássz le a sarokban a másik létrán, és vedd fel a 6. Decoration Secret-et, az 6. secret- ben.

Juss fel, majd ki az utcára, és most már nyisd ki az ajtót. Menj fel a legfelső emeletre, nyisd ki ott is az ajtót, és az ablak előtt, a beugróban vedd fel a feszítővasat a Crowbar-t. Menj ki, vissza a kis temetőbe, és a kereszthez ugorva tolj rajta egyet. Elmozdult melletted a kripta. Mássz le a létrán, és feszítsd ki a kaput. Menj végig a folyosókon, a gőzfújónál vigyázz, és vedd észre a vele szembeni csöveket, onnan hiányzik valami. A folyosó végén egyszerűen ess le a mélybe, a vízbe. Mássz ki a partra, és feszítsd ki a Kábelt-t.

2.    mentés

De most már vigyázz a vízre, mert a lelógó vezetékek rázóssá tették. :) Ugrás a vízben levő ládára, majd át a magasabbra, onnan a szellőzőre a sarokban, és visszafordulva ugrás át a szemközti oszlopra. Onnan a fali beugróba, ahol meg is találtad a 7. Decoration Secret-et, a 7. secret- ben.

Nekifutásból ugrás át a szellőző tetejére, majd onnan a fali beugróba. És most jön egy nehezebb ugrás.

3.    mentés

Nekifutásból kell ugranod a szellőző ferde részére, de megfordulva kell odaérkezned, így egy ugrással elkapod a felső párkányt, és kijutsz a teremből. Tehát, nekifutás, ugrás, nyomd a lefelé gombot, így megfordulsz a levegőben. A lecsúszós részre érve ugrás, és kapd el a párkányt. Mássz fel, ugrás a másik párkányra, és a gőzfújó előtt tedd a helyére a szerzeményedet. Menj ki, fel a temetőbe, át a másik kertbe, és a szökőkút mellett megtalálod a Vasiley’s Key-t.

A három oszlop mögött csokit is találsz, majd menj vissza a kriptákhoz. kapaszkodj fel a baloldali tetejére, onnan át a másikra, fel a falra, menj körbe, és a karácsonyfáról leveheted a 8. Decoration Secret-et, a 8. secret- ben.

Menj a fal túloldalára, ahol át tudsz ugrani egy kis erkélyre. Lődd ki az ablakot, bent a szobában a szekrényről csokit vehetsz fel, lődd szét a festményt, és meg is van a 9. Decoration Secret-et, az 9. secret- ben.

Juss vissza a falra, le a temetőbe, és ahol bejöttél oda, ott menj ki. Szemben nyitva van a kapu, ugord át a ládát, a korlátot, és kijutottál a térre.

De azért vedd észre, a kis folyosó előtt jobbra a lépcső alatti ajtót, azt kell majd nemsokára kinyitni.

Menj át a téren, és balra, átugorva egy korlátot, szemben kinyithatsz egy nagykaput a feszítővassal. Az utca végén, szétlőve a kukát, fáklyacsomagot vehetsz fel, majd nyisd ki az ajtót, vele szemben. Felmenve a lépcsőn, a kuka alatt találod a 10. Decoration Secret-et, a 10. secret- ben.

Kint az utcán menj jobbra, és a következő kis téren, balra a sarokban egy hajléktalannal találkozol. Kéreget, így szerezni kell neki valamit. :) Menj vissza a nagy térre, ott jobbra, vissza a kis sikátorba, ugord át a ládát, és balra, lemenve a lépcsőn nyisd ki a kulcsoddal az ajtót. A folyosón, jobbra, nyisd ki az ajtót a fali kapcsolóval.

4.    mentés

A teremben van két óra. Figyeld meg, melyik számokon állnak a mutatók, ez FONTOS. 9735.

Menj a létrához, és mássz fel. Húzd meg a kötelet, így egy platform emelkedik fel az ablaknál. nekifutásból kapd el, juss át a túloldalra, és a ládán át feljutsz az állványra. ugrás a csillárokon át a túloldalra, és nekifutásból rántsd le a fali kart. Megnyílt a másik állványnál a fali rejtekajtó. Juss hát megint át oda, és húzd meg ott is a kötelet. Felemelkedett még három platform, viszont lement az első. Juss hát vissza megint az első kötélhez, és ismét húzd meg. Most már fent van mind a négy platform. Lent a fölszinten is megnyílt a rejtett lejárat egy kis szobába. Menj hát oda le, és a földről vedd fel a Cristmas Card + Note-t.

5.    mentés

Balra lődd szét a falon a festményt, és felugorva a beugróba, húzd meg a kapcsolót. Fent a nagyszobában elmozdult egy könyvespolc, és mögötte megtaláltad a 11. Decoration Secret-et, a 11. secret- ben.

Lemenve ismét menj a páncélszekrényhez, és CTRL-el kiválasztva a számokat, üsd be a kódot. 9735. A csillaggal aktiválod, és a kinyitott széfben a kis ládikából kiveheted a Vasiley’s Diary-t.

Egy kis pénzt, Coins-ot is leltél ott.

6.    mentés

Menj vissza, egészen a hajléktalanhoz, és nyisd ki a kávézó ajtaját. vele szemben. A karácsonyfa mögött csokit találsz, majd szétlőve a fali festményt, meg is van a 12. Decoration Secret-et, a 12. secret- ben.

A pincérnek add oda a pénzt, és a kapott kávét vidd el a hajléktalannak, hisz csak erre vágyott. :)

Meg is kapod tőle a Demetri’s Spare Garage Key-t.

Menj vissza a főtérre, és szemben ki tudod nyitni a kulcsoddal a garázst.

7.    mentés

Balra, az ablkból ugrás a ládára, majd kapd el a felsőbb ablakmélyedést. csimpizz balra a másikhoz, mássz fel, és meg is van a 13. Decoration Secret-et, a 13. secret- ben.

Ugrás vissza a ládákra, onnan át a legmagasabbra juss el, ugord át a korlátot, és mássz fel a magas létrán. Ugorj hátra, majd ugrás a lengő láncokhoz, a végén balra ugrás, és az ablakot kilőve meg is találtad a 14. Decoration Secret-et, a 14. secret- ben.

Ugrás vissza a lengő láncokhoz, majd tovább, a túloldalra, és rántsd fel ott a csapóajtót. Lent, a teremben nyomd meg a fali gombot. Megfordulva jobbra menj, átugorva a ládát, és vedd fel a kis asztalról a fáklyacsomagot. Menj le a lépcsőn, és az autóemelőnél balra menve vedd el az asztalról a csokit. Menj be a folyosón, le balra a lépcsőkön, és a raktárban, hátul a ládák mögött szétlőve a ládikát fáklyacsomagot vehetsz fel. Az alacsonyabb láda mögött leled meg a 15. Decoration Secret-et, a 15. secret- ben.

Vele szemben rántsd le az autóemelő fali karját, leengedve ezzel fent a garázsban az autót. Menj fel oda, és a barna autót az elejénél fogva húzd el az emelőről.  Mögötte felveheted az akkumulátort, a Battery-t.

Vidd ezt le, és tedd az emelőre, a foglalatába. Fent felemelkedett a másik autó is, és felmenve hozzá, az emelő közepén felveheted a Garage Store Room Key-t.

Megfordulva, a szemközti oszlopon kinyithatod a kis ajtót vele. menj be, a motor mögött ugrás a ládára, majd balra a másikra, leguggolva bújj a résen, és vedd fel a 16. Decoration Secret-et, a 16. secret- ben.

Na most már pattanj a motorra. Hajts ki a térre, ott jobbra, a kis sikátorban törd át az állványt, de ne menj tovább. szállj le, és gyalog bemenve meglelted a 17. Decoration Secret-et, a 17. secret- ben.

Irány vissza a térre, most is jobbra menj, és a korlátoknál beszakad alattad az utca. Hajts fel a motorral az emelkedőn, és szállj le róla. balra a fal melletti kis kerítést átugorva megtaláltad a 18. Decoration Secret-et, a 18. secret- ben.

Vele szemben, a lépcsőn felmenve megvan a 19. Decoration Secret-et, a 19. secret- ben.

Pattanj a motorra, hajts egyenesen, majd jobbra, és az akadálynál szállj le a motorról. A kerítés mögött, a fenyőfa mellett találod a 20. Decoration Secret-et, a 20. secret- ben.

Jobbra mássz fel az ablakba, és nekifutásból kapd el a ferde tetőt. csimpizz balra, a túloldalán mássz fel, és egy fordulásos (+END) hátraugrással az erkélyen landolsz. Ugrás a másikra, majd a harmadikról balra, egy nekifutásos ugrással kapod el a szemközti részt. Mássz fel az ablakba, lődd ki, majd ereszkedj le a földszintre a nagyteremben. Nyomd meg a kapcsolót a falon.

8.    mentés

Jobbra a sok kis ládánál csokit vehetsz fel, majd a másik irányban a télapónál a két fenyőfa között találod a 21. Decoration Secret-et, a 21. secret- ben.

Told a magasabb ládát, az alacsonyabb mellé, így felkapaszkodva rajta keresztül feljutsz az emeletre. Jobbra nyomd meg a fali kapcsolót, így a daru leenged egy ládát. Ugrás rá, majd tovább a fali platformra, onnan a másikra, ahol megnyomva a gombot egy ajtó nyitsz ki. gyorsnak kell lenned, irány vissza, megállás nélkül a leengedett ládára, és az felemelkedik veled, ha sikerült. Ugrás át a hídra, és jobbra tartva, egy kis folyosó végén egy újabb fali gombot nyomhatsz meg. Újabb ajtót nyitottál ki. Fordulj meg, ugrás vissza a hídra, ott jobbra menj, leesve a kis erkélyre, menj át a kinyitott ajtón, egy raktárba.

9.    mentés

Nyomd meg a fali gombot, így kint, a targonca odébb vitt egy ládát. Menj hát ki, le ahhoz a ládához, húzd félre, és alatta felveheted a Fuse-t.

Menj a targonca mögött egyenesen a terem végébe, ott jobbra van egy kis könyvtár, ahol az egyik könyvespolcon megforgathatsz egy könyvet. Elmozdult egy másik könyvespolc, így a kis ládikából kiveheted a Shotgun-t.

A targonca melletti ládáról kapaszkodj fel az emeletre, a fali gombnál kapaszkodj fel a résbe, csimpizz át a túloldalra, majd egy nekifutásos ugrással felérsz a felső szintre. A felemelt láda túloldalán, látsz a falon egy beugrót, ahol egy állvány áll. Juss oda, lődd szét a puskával, és felmászva a beugróba nyomd meg a fali gombot.

Juss le a földszintre, majd a targoncánál a ládán keresztül juss fel az első emeletre a kapcsolóhoz, ott, a kapcsolóval szemközt nyílt ki az ajtó. Menj hát oda, és a fenyőfa mellett megtalálod a 22. Decoration Secret-et, a 22. secret- ben.

Menj ki, le a földszintre, és az elején kinyitott ajtón át hagyd el a nagytermet. Menj balra, majd jobbra, a zárt nagykapu előtt balra menj, és a két fenyőfa között, balra menj fel az emelkedőn, át az előtted kinyíló ajtón.

Balra menj, és a ruhatárnál a kis asztalkáról vedd fel a Maintenance Room Key-t.

10.mentés

Menj a szemközti oldalra, és egy fegyveressel találkozol. Kurtis-t is látod a bárpultnál. Menj a folyosó végén balra, majd jobbra, megint balra, és megint jobbra és a kis teremben, a fenyőfával szemközti virágtartóból kiveheted a 23. Decoration Secret-et, a 23. secret-ben.

Menj visszafelé, és beszélgess a szobalánnyal. nyisd ki mögötte az ajtót a kulcsoddal. Jobbra az asztalról fáklyacsomagot emelhetsz le, és mellette szétlőve egy ládát megtaláltad a 24. Decoration Secret-et, a 24. secret- ben.

Kinyithatod az ajtót is a folyosón, ami visszavezet a ruhatárhoz. de ne menj ki. előtte rántsd le a sarokban a csapóajtót, felugorva kapd el a szellőzőt, mássz fel, kússz végig rajta, és lemászva tedd a foglalatába a biztosítékot. Menj vissza a szobalányhoz, ez leengedi a liftet, és betolhatod a zsúrkocsit. Menj ki az előtérbe, fel az emeletre, ott balra, és húzd ki a liftből a zsúrkocsit, már várja a szobalány. :) Hálából neked adja a Hotel Room Key-t.

11.mentés

Menj ott, az emeleten tovább, a fenyőfánál jobbra, és nyisd ki az ajtót. A hálószobában az ablakban van a 25. Decoration Secret-et, a 25. secret-ben.

Menj vissza a szobalányhoz, ki a lépcsőházba, és a túloldalon el a lépcső mellett. A korlát végénél ugrás balra az oszlopok mögé, és meg is van a 26. Decoration Secret-et, a 26. secret-ben.

Ugrás a csillárra, vedd fel a fáklyacsomagot, és ugrás le a széles lépcsőre. Menj fel az emeletre, majd még egy emeletet fel, jobbra, és a karzat végén, a növény előtt balra, nyisd ki az ajtót. A hálószoba ablakában találod a 27. Decoration Secret-et, a 27. secret-ben.

Menj ki, ugrás a csillárra, mássz fel rá, és nekifutásból ugorj balra az oszlopokhoz, ahol meg is van a 28. Decoration Secret-et, a 28. secret-ben.

Ugrás le a lépcsőkre, menj fel ismét a felsőbb emeletre, és a kulcsoddal nyisd most már ki a nagyajtót. Lődd ki az ablakot, menj ki az erkélyre, és balra, egy helyből ugrással kapd el a fali rést. Csimpizz jobbra, ahol tudsz, mássz fel, majd nekifutásból ugrás a kis hídra, ott találod a 29. Decoration Secret-et, a 29. secret-ben.

12. mentés

Balra, átugorva nekifutásból a korlátot a fali beugróba jutsz el, ahonnan szintén nekifutásból jobbra a fenyőfákhoz, amik egy rést rejtenek a falban, ahol megtalálod a 30. Decoration Secret-et, a 30. secret-ben.

Irány vissza a beugróba, vissza a kis hídram vissza a fali résen át az erkélyre. Nekifutásból juss el a másikra, lődd ki az ablakot, és bent a szobában megtalálod a földön a piros kódkártyát, a Lounge Event Ticket-et.

A fali kapcsolóval nyisd ki az ajtót, menj ki, le a földszintre, ott jobbra, a ruhatár előtt is jobbra, egészen a fenyőfához menj. A bejátszás után fordulj meg, menj kifelé, majd balra, és megint balra, át a kinyílt ajtón, ki az udvarba. A szemközti oldalon, egy kuka tetején leled meg a Secret Bonus Shop Key-t.

13. mentés

Menj most már ki az épületből, menj balra, az útakadálynál csússz le, ahova a motorral leestél, jobbra kapaszkodj fel, ugord át a korlátot, és balra menve a sarkon, nyisd ki a kulcsoddal az ajtót. Bent, jobbra vedd fel a kis télapót, a Secret Santa-t, ez a 31. secret.

Irány vissza a nagy előbbi lépcsőházba, és a fegyveresnek add oda a piros kódkártyát. menj át a kinyitott ajtón, menj Kurtishez, aki már nagyon várt. És ezzel vége is a kalandnak, de Lara ígéri, lesz folytatása. :)

Boldog Karácsonyt!

OBig


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.