.....................................................................

A Very Bad Grund

Készítõ: Clara, & Sponge

Letölthetõ - download: Innen

Csomagold ki a mario_respondek_and_ute_wahlmann_a_very_bad_grund.zip-et, másold a benne levő könyvtárat valahová, és az abban levő tomb4.exe-vel indulhat is a remek kaland.

Történet:

Lara Croft részt vesz a 20. Tomb Raider találkozón Bad Grund hangulatos városában, a németországi Harz-hegység egykori bányászati régiójában. Az agresszív motorkerékpár-klub tagjai azonban fenyegetik az eseményt! A városlakók azt mondják, hogy ennek a klubnak, a Harz Angelsnek a tervei egy titkos átjárót foglalnak magukban a Gruppenhaus Bad Grund alatt, ahol zajlik a TR Találkozó. Miután a jelentések szerint a motoros banda megközelítette éjjel a házat, Lara utánajár a dolognak ...

Vélemény:

A 20. Németországi TR Találkozó ihlette meg a két remek pályakészítőt, ennek a kétszintes pályának a megalkotásában. Mi a 29. magyar TR találkozón vagyunk túl az idén, hátha egyszer egy magyar pályakészítős is vállalkozik egy ilyenre. :) Remek, változatos feladatok tarkítják a pályát, remek hangulatú kikapcsolódást biztosítva a kaland közben. Bejárjuk az épületek környékét, az autókat is kikutatjuk, és belül is kalandozunk a több emeletes helyszínen. Ellenség csupán maga a motoros banda, de a shotgunnal felfegyverkezve nincs mitől tartani, azoknak nincs lőfegyverük. :) 5 titkos helyet is felfedezhetsz, az egyikben a résztvevők fényképével. Ne hagyja ki senki ezt a remek kalandot.

Végigjátszás:

Statisztika:

Secret 1: Secret 2: Secret 3: Secret 4: Secret 5:

1.    Outside

Egy kódot kell megtalálnunk, hogy hatástalanítsuk a bombát.

Menj jobbra, és a lefolyórácsról vedd fel a Cravan Key-t. Illetve csak fel akarod venni, de az leesik a csatornába. Hát akkor meg kell azt keresni dalent. :)

Menj a kocsik közé, és a kis fekete autót, told a nyitott sportkocsifelé, és vedd fel alóla az autó kulcsát, az Andrea Car Key-t.

Ülj be a sportkocsiba, Andrea autójába, és törd össze vele a kutyaónak kinéző méhkast. Kicsit autózz hogy a méhek elrepüljenek. Szállj ki, és vedd fel a Feszítővasat.

Feszítsd ki vele a narancssárga furgon ajtaját, és bent felveheted a lőszereket, medipackot, és a Shotgun-t.

Menj vissza a kocsikhoz, (Andrea kocsiját már nem tudod elkötni, biztos megtudta, és jobban vigyáz rá) és fel az épületek mellett és az első épület mellett, lődd ki az alsó ház ablakát a korlát mögött, mássz be rajta, és vedd fel a Charcoal Grain-t, a faszenet, de fáklyacsomagot is találsz ott. A falon láthatod az első kódszámot. 7.

1.    Mentés

Menj ki, balra, le a ház mellett a lépcsőn, és nyomd meg a ház túloldalán a fali gombot. Menj visszafelé a ház körül, és nyomd meg a másik kettő gombot is, és fent a felső ház mögött, ahol a kukákat lőtted szét, felnyílik egy csapóajtó. Ugrás le a lyukba, rúgd be a kis ablakot, és mássz le a mosodába. A száradó ruhák mögé felmászva felveheted a fáklyacsomagot, és megnézheted a falon a következő számot. 8.

2.    Mentés

Menj ki, és szemben, lődd szét a kukákat, vedd fel a kismedipackot, a fáklyacsomagot, és figyeld meg a harmadik kódszámot. 3.

3.    Mentés

Menj fel a legfelső épületig, és a puskával lődd szét a szemétkukát, és felveheted alóla a lőszert.

Menj vissza, ahol a 3-ast láttad, balra rúgd be a raktár ajtaját, vedd fel a Meeting Cup-ot, és csodáld meg a TR találkozón részt vettek csoportképét. :) Ez volt az 1. secret.

Menj le a kocsikhoz.

Megint indulj el felfelé, de a jobbra levő lépcsők vonalában rántsd fel a csatorna fedelét. Gázolj, majd ússz a csatornában, és ahol először ki tudsz mászni a vízből, ott veddd fel a kismedipackot, és a lőszereket. Továbbúszva a lépcsőnél kijuthatsz a szabadba, de még ne tedd. Ússz tovább, és kimászva, átgázolva a sekély vizen, megtalálod a Caravan Key-t.

Most menj vissza, és a lépcsőnél rántsd le a csapóajtót, és mássz ki innen. menj a zárt, fehér furgonhoz, és nyisd ki a kulcsoddal az ajtaját. Egy kiskutya rohan ki onnan a dolgát elvégezni, és ahogy illik, el is kaparja. Menj oda, és megtalálod ott a Balcony Room Key-t.

4.    Mentés

Menj fel ismét a felső házhoz, ott jobbra, ahol a két kuka volt, és a sarkon kapaszkodj fel a házra. Ugrás az erkélyre, és vedd fel a lőszercsomagot. Ezt a zárat még nem tudod kinyitni, menjünk hát tovább. Ugrás tovább, át a háztetőre, onnan a másikra a cserepesre. A kéménynél kapaszkodj fel, és ugord át a tetőgerincet. A túloldalon megtalálod a Masha’s Eli-t. Ez volt a 2. secret.

Juss le a tetőről, ismét menj fel a felső házig, ismét kapaszkodj fel a tetejére, ismét ugrás a korláton át, ismét juss el a kéményhez, de most menj tovább. Ugrás az erkélyre, és ott nyisd ki a kulcsoddal az ajtót. Az asztalról vedd fel a lőszert, húzd ki a kis iratszekrényt a falból, és bekukkantva mögé meg is látod az utolsó, a negyedik számot, az 1.-est.

5.    Mentés

Ha kitolnád az erkélyre a kis fiókos szekrényt, a secretet innen is elérheted. :)

Juss le ismét a tetőről, még ha kificamodik is a bokád, keresd meg a grillezőt a ház oldalán, és öntsd oda a faszenet. Egy madár, egy bagoly repül el, de otthagyott valamit a tetőn. Igen, egy kapcsoló vált szabaddá. Menj hát fel a lépcsőn, fel a legfelső házig, ott ugrás a kis tetőre, oldalazz jobbra, és rántsd le a fali kart. Kapaszkodj fel ismét a másiok házra, de most balra menj, ugrás a laposabb részre, és told meg az ott levő kart. Már az előbb kinyílt a garázs ajtaja, menj oda, és vedd fel az egyik Fáklyát.

Menj a rámpa végére, ott engedted le a tetőn levő karral a rácsot, és ott meggyújthatod a fáklyádat. Menj hát vele vissza és gyújtsd meg a faszenet. Huhúúúú, megjelenik a motorosbanda több tagja is. Végezz velük, és az egyik leejti a Csákány-t.

Vigyázz, csald ki őket az utcára, nehogy rossza helyen dögöljön meg a csákányos, ahol nem tudod felvenni azt. Menj a ház oldalán, a verandán cigiző két TR rajongóhoz, és a szakállastól megkapod a következő Balcony Room Key-t.

Ismét juss fel a fenti épületre, ismét ugrás a kis erkélyre, és most nyisd ki a kulcsoddal az ajtót. Javaslom, ments egyet!

6.    Mentés

Az asztalról vedd fel a Shopping List-át.

Menj a kódzárhoz, és az eddig meglelt számjegyeket üsd be ebben a sorrendben: 7831.

Persze mivel nem lineáris a pálya, megszerezheted a számokat más sorrendben is, és akkor van vagy 24 variáció, amit kipróbálhatsz, mire sikerül. :)

2.    Inside:

Vedd fel az egyik ágy mellől a Cupboard Key-t.

Medipackot találsz a másik ágy mellett. Menj ki, végig a folyosón, a következő után jobbra, vedd fel a karzaton a White Paint-ot.

Menj le a lépcsőn, át az előtted kinyíló ajtón, menj balra, és igazítsd meg a képet a falon. :) Ezt a rendetlenséget! :) A hálószobában, a két ágy között lőszert találsz, a zuhanyzóban pedig a Zöld Kulcsot.

7.    Mentés

Kint a folyosón nyisd ki a kulcsoddal az ajtót, de előtte kombináld, az emeleten felvett White Painttal, így átfestetted fehérre. Bent, a polc előtt megtalálod a földön a Lézertávcsövet.

Kimenve menj balra, majd jobbra, utána le balra a lépcsőn, és át az előtted kinyíló ajtón. Nyisd ki jobbra, a feszítővassal az üvegajtót, és bemenve, jobbra az asztalról emeld el az 1. Villát.

 Lara Name Tag-ot, ez a 3. secret.

Nyisd ki a nagyszekrényt a kulcsoddal, és vedd fel a következő 2. Villát.

Illeszd kis mindjárt össze a kettőt. A szekrény tetejáről vedd le a Lara’s Name Tag-ot, ez a 3. secret.

Továbbmenve, a hangfal mögött nyomd meg a fali gombot, és a mögötted levő asztalról, a monitor mögül vedd fel a kismedipackot.

Menj ki, fel a lépcsőn, majd jobbra, és jobbra, végig a folyosókon, tedd a villahalmazra a te két villádat, és kinyílik az ajtó. bent, az asztalon találod a Revolver-t.

A polcról emeld le a kismedipackot.

Illeszd össze a revolvert, a lézercélzóval, és menj ki. Menj le ismét az alsó szintre. Amikor leérsz a lépcsőn, fordulj vissza, és told el a legalsó lépcsőfokot, így lejutsz az alagsorba. A folyosó végén használd a csákányodat, és leesel egy titkos átjáróba.

8.    Mentés

Menj lefelé, vedd fel a lőszert, és a szakadékhoz érve, célozva lődd szét a szemközti fagerendát. Ugorva kapaszkodj fel a rúdra, és csimpizz át a túloldalra. Csimpii, teljesen balra, és ott mássz fel a beugróba. A túloldalon ess le, menj balra, majd jobbra, a beugróban rúgd be az ajtót. Húzd ki bent balra a ládát, menj mögé, rúgd be a rácsot, és kússz be a járatba. Meg is találtad a Detonátor Kulcs-ot.

9.    Mentés

Menj ki, balra és robbants egyet a robbantó karral. Megjelennek a motorosok. gyorsan ugorj hátra, gyorsan be a vízbe. A terem feltelik vízzel, és a rosszfiúk megfulladnak. Kapaszkodj ki a vízből, ugrás a túloldalra, majd ereszkedj le, és csimpizz el jobbra, a másik beugróba. Mássz fel, és vedd fel a Aniseed Cake Dragon-t, ez a 4.secret.

Menj vissza, a hullákkal teli vízbe, és balra úszva, feszítsd ki a deszkaajtót. Ússz be, és az egyik ládáról vedd fel az Elektromos Kábel-t.

Az utolsó rosszfiú is megdöglik előtted. :) Hullanak mint a legyek. :)

Ússz ki innen, balra, szemben ússz be a kis szobába, a felnyílt rácsnál mássz ki, fel a kúszójáratba, és balra, beérsz egy raktárba. Vedd fel balra a kis láda tetejéről a Steak-et.

Kinyílik az ajtó. Lődd le a fickót, majd leesve, lecsúszva a barlangba, a másikat is, és vedd el a kulcsát, a Harley Key-t.

Menj a motorhoz, és pattanj rá.

Visszaértél a házba.

10.                      Mentés

Tolj a csocsón hármat, majd egyet jobbra. Az asztalról vedd fel a lőszert, és a csocsóval szemben, menj át a kinyílt ajtón. Végig a folyosón, jobbra a wc-ben lőszert vehetsz fel, majd továbbmenve, jobbra, megint menj le a lépcsőn, az alagsorba. Az ebédlőben menj át a szekrényen, és a feszítővassal feszítsd szét a csövet, balról hozzáállva. Balra rakd a vezetéket a helyére, és húzd is meg a kapcsolót.

Menj ki, be a konyhába, és jobbra, a pulton vedd fel a Kés-t.

Célzottan lődd szét a mikrót, és vedd fel a Kukoricacsövet.

Oldalt, a beugróban nyomd meg a fali gombot, és menj be a kis raktárba. A rekeszekre felállva felveheted a Cake-t.

Mindjárt össze is kombinálhatod a Késsel.

Az asztalra teheted a többi asztal felől állva a Cake Knife-t. Ez az 5. secret.

11.                      Mentés

Menj ki, fel a lépcsőn az emeletre, még egy emeletet menj fel, majd balra, fel a kis lépcsőn is, és be jobbra a fürdőbe. A zuhanyzóban, hátul, megtalálod a Pisztolyaidat.

Irány vissza az alagsorba, be az étkezőbe, és menj a jobb oldali, félig kinyitott ajtó felé, a szekrénnyel szemben.

Kiértél a szabadba.

12.                      Mentés

3.    Outside ismét:

Menj kint a ház mögé, és a túlsó oldaláról tedd a kukoricát a sütőre, a másik oldalról pedig a steak-et. Menj a ház sarkával szembeni kutyavacokhoz, és vedd fel ott a Singstar CD-t.

Menj be ismét a házba, az első emeletre, ahol a csocsó volt, és a fali gombbal nyisd ott ki az ajtót.

13.                      Mentés

Tedd a CD-t a lejátszóba, és ezzel vége is ennek a remek kalandnak.

Nekünk az idén volt a 29. TR Találkozónk, de sajnos ilyen remek pályát nem készített senki még egyik taliról sem. :) talán majd egyszer. :)

OBig

 

Videóvégigjátszás: Doggett TV


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.