.....................................................................

Aspide Easter Time 2018 - Yu Tu Island

Készítõ: Mario (Sponge)

Letölthetõ - download: Innen

Csomagold ki a mario_aspide_easter_time2018yu_tu_island.zipp-et, másold a benne elevő könyvtárat valahova, és az abban levő tomb4.exe-vel indulhat is a kaland.

Történet:

Lara olyan bűncselekményt vizsgál meg, ahol a benne levő embereknek az a hírük, hogy egy természetfeletti erőt egy nagyhatalom a birtokukba adta. Lara nyomon követi a csoport tagjait, és megtalálja az utat egy kis szigethez, amelyet a harcias tagok kiképzőhelynek, és kísérletekhez használnak. Csak a legerősebb tagok megengedettek a földalatti területen, a ragyogásban,, ahol mágikus erejük forrását el lehet rejteni.

Vélemény:

Érdekes egy kaland. mindössze két ellenség van az elején, inkább a tárgyak megtalálása a feladat, és az útkeresés. Sajnos mentést nem tudsz visszatölteni, mert kilép a pálya, és csak újra indítás után tudod betölteni. remélem, kijavítja ezt a készítő. Egyébként szép, és érdekes kaland, kár ezért a hibáért. secretet egyet sem találtam, lehet, hogy nincs is.

Végigjátszás:

Statisztika Mentések -- Savegames

Menj be az épületbe, és a szemközti nagyterembe. Az ajtók bezárulnak mögötted, és ki kell nyírnod a két kardos kalózt. Ha sikerült, kinyílnak az ajtók, és az ablakban levő Buddha szobor előtt vedd fel a fejét, ami legurult.  :)

Menj fel a lépcsőn az emeletre, az első emeleten húzd meg a fali kart, majd a másodikon is jobbra a szobor mellettit. Vedd fel a Gyertyát a kis szekrény előtt.

A szobor előtt, a dobogó széléről felugorva kapd el a plafonon a rést. Mássz fel, és fel is veheted a fegyvert, a Dragon Gun-t.

Az első emeleten, szétlőve a kis emelvényen a vázát, Sárkánytojást találsz, ami lőszer a fegyveredhez. Menj ki a szabadba, menj jobbra, és a ház oldalán rántsd fel a két rásot. Menj le a tűz előtt, a baloldalon tedd a földre a gyertyádat. Az megolvad, és megjelenik egy Feszítővas, egy Kulcs, és az olvadt gyertyát is, a Warm Wax-ot is felvehetd.

Irány vissza a házba, és használd a kulcsodat az első emeleten. Jobbra kinyílt a rács, és felvehetd a kardot, az Ancient Dagger-t. Menj fel a második emeletre, és feszítsd ki vele a szobor kezében tartott érem egyik felét.

Menj le a küzdő terembe, mássz fel a Buddha szobrához, és a gyertyával összerakott szobor fejét tedd a helyére. Kinyílt mögötted az ajtó. menj ki, és húzd, told a nagy vázát be a szobába, át a másikba, és a plafonon látott kör alá helyezd. Kint, a szabadban, a befagyott kis tavon, a jégen egy hal jelenik meg. Fogd meg, és vidd be, tedd a vázába, a váza baloldalához állva, egy lépés távolságból. A halacska egy kulcsot ad jutalmul, a Cellar Key-t.

Menj át a másik terembe, és a gőzölgő vízből egy újabb tojást vehetsz fel.

Vedd fel, menj ki, és le jobbra az alagsorba. nyisd ki az ajtót, menj jobbra, a sarokban vedd fel az újabb tojást, majd a feszítővassal húzd meg a fali kapcsolót. a lement rács mögött megszerezted az érem másik felét. Illeszd össze, majd a lépcső alatt kilőve a falat, mássz át a résen, és a folyosó végén tedd a fali foglalatába a Seal-t.

Leomlik alattad a padló, és leesel az alsó titkos részbe.

Menj balra, majd a kis folyosón jobbra húzd meg a fali kart. Menj vissza a terembe, és ugorj be középen a vizes aknába. Ússz fel a szemközti résen, és nyomd meg jobbra is, balra is a fali gombokat. lent kinyílt a rács. Ússz át rajta, ússz át a résen, és a felment rács alatt beúszva megtaláltad a Green Key-t.

Ússz vissza a fali gombokig, és nyomd meg újra a jobb oldalit. Az előbbi helyen most lement a rács. Ússz oda vissza, mássz ki a rács felett, és megtaláltad a Yu Tu szobrot.

Irány vissza ki a vízből a nagyterembe. A létra alatt kinyíltak a rácsok. Menj balra, és a folyosó végén használd a kulcsodat. Most a túloldali folyosóra menj át, ott nyílt ki az ajtó, és bemenve meg is van a nagy tojás, a Dragon Egg.

Menj ki hát az alagsorból, ki a házból a nagy szobor elé, és tedd a szájába a tojást. DE amikor visszakapod az irányítást, nyomban ugorj oldalra, mert megégsz. Menj a mögötted levő bambuszoknál a szakadék széléhez, és a leomló növényeknél ugorj az első, majd a többi felemelkedett platformra, majd a sziklában álló szoborhoz, és tedd a kezébe a kis szobrot.

Ezzel vége is a remek kalandnak.

OBig

 

 

Videóvégigjátszás: OBig


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.