.....................................................................

LB Advent Calendar 2018 - The Prophet's Trail

Készítõ: Erika (Talos) Website

Letölthetõ - download: Innen

Csomagold ki az erika_lbac2018_the_prophets_trail.zip-et, másold a benne levő könyvtárat valahová, és az abban levő tomb4.exe-vel indíthatod is a kalandot.

Történet:

A legenda szerint, egy ősi, apokrif evangélium, Jézus, és a mágusok születéséről, és a titokzatos keleti királyokról szól. Ez az evangélium, a legenda szerint, egy ókori kopt kolostorban van elrejtve, Egyiptomban, nem messze Shiva oázisától.

A próféták története a Bizánci Birodalom végének idején az Iszlám Egyiptomban, egy Citadellában volt található, egy Aprocrif evangéliumban, ami szól a Jézus születésének valódi eredetéről.

Vélemény:

Nincs ebben a pályában egy Mikulás sem, hó sincs, sem szarvasfogat, mégis Karácsonyi, hisz Jézus születésének titkát kutatjuk, egy egyiptomi kolostorban. Ellenség mindössze egyetlen kereszteslovag, és egy vízi kígyó. Viszont vannak csapdák, amiket el kell kerülni. Sok kulcsot, imahengert, és ikont kell megszerezni, mire a végén megnézhetjük a titkos tekercset. Ne hagyja ki senki ezt a remek hangulatú, változatos pályát.Secret nincs a páklyán. Boldog Karácsonyt!

Statisztika Mentések -- Savegames

Végigjátszás:

0.      Mentés --Savegames

Menj jobbra, és az épület mögötti sikátorban, a növényeknél vedd fel a Dhandomed Gate Key-t.

Menj vissza, a teve előtt vedd fel a nyilakat, és mögötte, a falon használd a kulcsodat. Menj jobbra, be a kinyitott ajtón, és jobbra mássz át a falon a másik szobába. Húzd el a csontvázat, és vedd fel a megboldogult Íját. :)

Menj ki innen, lődd szét az amphorát, és vedd fel az üvegcsét, ami a pályán a nagymedipack. A pályán minden amphorával ezt tedd, mert általában rejtenek valamit. Ess le a lenyílt csapóajtónál, és menj a medencéhez. A túloldalon is találsz medipackot, majd az innenső oldalon a víz alatt húzd meg a plafonkapcsolót. Ússz a kinyílt rácshoz. Mielőtt beúsznál, ments egyet, és végy egy mély lélegzetet, mert az ajtó bezárul mögötted, és ha nem úszol gyorsan, megfulladhatsz.

1.      Mentés --Savegames

Ússz hát be, végig a folyosón, a végén balra, és húzd meg a plafonkapcsolót. Ússz visszafelé, majd a zárt bejáratnál balra, és ott is húzd meg a plafonkapcsolót, majd a szemközti folyosó végén is a következőt. Ússz ki onnan, balra, majd a folyosó végén a kanyar előtt jobbra. Balra ússz át a növényeknél, és újra balra a következő vízi növénynél. Kimászva a vízből vedd fel a Varangian’s Guard Axe-t, ami a pályán a feszítővas szerepét tölti majd be.

Ugorj a vízbe, és balra úszva végleg kimászhatsz a vízből.

2.      Mentés --Savegames

A létránál rántsd le a csapóajtót, és mássz fel a létrán. Ugorj hátra, és a zárt ajtó előtt jobbra rántsd le a fali kart. Időre fog menni a feladat. Ugord át a vizet, rohanj szembe át a függönyön, és be balra, a lassan bezáruló ajtó mögé. Az ajtó mögötti karral nyisd ki az ajtót. Az egyik korsó nyilakat rejt, a másik alatt a fáklyaként szolgáló olajlámpást találod.

Fogd a lámpást, menj ki, jobbra a kis szobában meggyújthatod a fali fáklyánál. Irány vissza az előző szobába, és az ajtó mellett gyújtsd meg a fali fáklyát. Juss át a tüskéken, ugord át a golyós csapdát, és vedd ki a kriptából az 1. Player Wheel-t.

A kriptát övező épületet fel is robbanthatod a robbanós nyiladdal. Menj ki innen, fogd a lámpásodat. Irány vissza a hosszú terembe, és a másik ajtó két oldalán meggyújtva a fáklyákat, kinyitod az ajtót. Mielőtt bemennél, menj át a piros függönyön, és odamenve a nőhöz akinek a feje felett villog a zöld mentőkristály, megkapod tőle a Petistyle Key-t.

Menj vissza az előbb kinyitott ajtóhoz, menj be rajta. Menj jobbra, és a kulcsoddal nyisd ki a rácsot. menj be, és told meg a kart. Kinyílt a túloldalon is a rács, és bemenve a ládáról a gyertya mellől vedd fel a Dungeons Key-t.

Tedd a fali foglalatba a hengert is. Az elmozdult kripta mögötti üregből vedd fel az Aranyat.

Menj vissza a hosszúterem túloldali szobájába, és a jobb oldali falon levő foglalatba téve a kulcsodat, kinyitod a mellette levő ajtót. A következő szobába fali karokat látsz. De némelyik csapda.

3.      Mentés --Savegames

Rántsd le a baloldali elsőt, majd a harmadikat jobbra menve, a sarokban, majd a másik sarokban levőt. Menj át a kinyílt ajtón, és nézd meg, a szemközti bal sarokban a kárpiton levő jelet. Az X az. Húzd, told hát a mozgatható szobrot, a jelre. A rúdon mássz fel az emeletre, és ott is megnézheted a kárpitot, ott is az X az. Ott is told arra a jelre a szobrot. Lent kinyílt a rács, és felveheted az Emperor Justinian Icon-t.

Menj ki innen, fel vissza a nagyterembe, És balra be, a másik kinyitott ajtón. Menj végig a folyosón, át a függönyön, és beérsz egy nagy terembe. Jobbra, a kripta mögött mássz fel a létrán, csimpizz balra, a platformra, majd nekifutásból ugorva kapd el a plafonlétrát. csimpizz el a másik platformra, és felveheted az Emptess Theodora Icon-t.

Menj vissza, egészen a sok falikaros kis terembe, és tedd a foglalatukba az ikonokat. A kinyílt ajtónál menj le az alsó folyosóra, és nyírd ki a templomos lovagot, és párducát.

4.      Mentés --Savegames

A mögötte levő teremben, balra találsz nyilakat a homokban. Vedd el a Templar Key-t.

Irány vissza a falikaros terembe, és balra a beugróban használd a kulcsodat. Húzd ki a ketrecet a kinyílt ajtónál, lökd le a megölt lovaghoz, húzd, told ki ott a homokos terembe, rá a mintás padlólapra. Visszamászva a falikaros terembe, jobbra egy újabb ajtó nyílt ki. Menj át rajta, és felveszed a földről a Tekercset, a Lost Coptic Script-et.

5.      Mentés --Savegames

Menj át a vizes terembe, ugorj a vízbe, és feszítsd ki a rácsot. Vigyázz, igyekezz, mert fagyos a víz. Ha kinyitottad az ajtót, először mássz ki a partra, felmelegedni. Ússz át a forgó pengéken, mássz fel gyorsan a kis szigetre, és végezz a kígyóval a vízben. A kriptából kiveheted a 2. Player Wheel-t.

6.      Mentés --Savegames

Ússz vissza, menj vissza a hosszú folyosóra, és jobbra tedd a többi tekercshez a tiédet. Balra kinyílt a rejtekajtó. Menj be, és nyisd ki a következőt a kardoddal. Vigyázz, csak a csillagmintás padlólapokra lépj.

7.      Mentés --Savegames

Ugrálj. Indulj el balra, majd körbeérve juss el a kis oszlopra. Mássz fel a rúdon, és a folyosón, majd a mozgó falon átjutva, vedd ki a kriptából a 3. Player Wheel-t.

8.      Mentés --Savegames

Irány le a rúdon, juss ki a tüskés teremből is, menj vissza a falikaros teremig, és a túlsó, bal sarokban vedd fel a földről a nyilakat.

Menj ki, be balra, a folyosóra, és abban a teremben ahol a második ikont találtad, ott tedd az egyik hengert a fali foglalatba a lépcső alján jobbra. A zenehallgatás után menj fel a lépcsőn, és vedd fel az elmozdult jobb oldali kripta mögötti üregből a kék kis üvegcsét, a Myth-t.

A másik kripta mögött találod a Magi's Tomb Key-t.

Nyisd is ki vele a kripta melletti ajtót. Tedd a fali foglalatba a másik hengeredet, és az elmozdult kripta alól felveheted a piros üvegcsét, az Incense-t.

Menj ki, a hosszú folyosón jobbra menj, a kis teremben balra a folyosó végén tedd az aranyat jobbra a kis asztalkára, emelvényre, majd a kinyílt ajtón bemenve a következő kis emelvényre a kék üvegcsédet. A másik sarokban az ajtó mögött a piros üvegcsének van a helye. A kinyílt ajtón bemenve felveheted végre a keresett Tekerset.

9.      Mentés --Savegames

Boldog Karácsont!

OBig

Videóvégigjátszás: Doggett & Nora


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.