.....................................................................

Aspide Easter Time 2018 - Louloudaki Island

Készítõ: Erika (Talos) Homepage

Letölthetõ - download: Innen

Csomagold ki az erika_aspidetr_easter_time2018_louloudaki_island.zip-et, másold a benne elevő könyvtárat valahova, és az abban levő tomb4.exe-vel indulhat is a kaland.

Történet:

1998 nyara:

Lara keresi Graves admirálist, aki egykori brit haditengerészet tisztje volt, aki a Trafalgari brit győzelmet követően kalóz lett.

A kapitány hajónaplója szerint, a Maria Adula, menedéket keresett egy kis szigeten a Földközi-tengeren. Évszázadokkal később úgy tudni, hogy a Louloudaki sziget lakói tudják, hol temették el a kincset ...

Ezt a szintet Korkula-Horvátország inspirálta a Pilara kalandjainak a Lara Croft sorozatából, valamint az egyik saját szintemből, a Legend of Triton-Louloudaki-szigetből.

Vélemény:

Remek kis három pályás kaland ez. Húsvétra jelent ugyan meg, de nyuszi, tojás nincs benne. De ellenség sem, így mégiscsak ünnepi pálya. Nehéz feladat sincs benne, ahogy secret sem. Sok holmit kell begyűjteni, mire a végére érünk, és kiássuk a hajónaplót.

Végigjátszás:

1.     Louloudaki’s Streeets:

Mentések -- Savegames

Menj fel szemben a lépcsőn, kapaszkodj fel a tetőre, majd a bal sarokban, a növényeken kapaszkodj még feljebb. Kapaszkodj el a tetőn jobbra, egészen a másik sarokba, és ott felmászva felveheted az Admiral Pub Key-t.

Kapaszkodj le, és ess le az alattad levő tetőre, Menj át az átjárón, és a folyosó végén nyisd ki a kulcsoddal az ajtót. Vedd fel a kalóznő lábainál levő gömböt, a Projectile Fired-et.

Menj vissza az előző helyszínre, a szemközti tetőn kinyílt az ablak, és bemenve ott a szobába a következő pályára léptél.

2.     Louloudaki Island:

Mentések -- Savegame

Menj előre, a sarok után figyelj felfelé. Látsz a falon egy kart, Ugorva kapd el a létrát, mássz fel, és rántsd le. Időre megy a feladat, ha nem sikerül elsőre, ismételd ezt meg. Rohanj tovább, a lila fánál jobbra, el a másik lila mellett, és gyorsan be a kinyílt ajtón. Ha sikerült, felveheted a Perseus Sword-ot. Menj visszafelé, el a malom mellett, és nekifutásból ugorj át az erkélyre, Vedd ki a ládából a Railroad Ticket-tet.

Az erkély sarkából ugorj a fali beugróra a levelesláda mögött, és kilőve az ablakot menj végig a folyosón, és lökd le a ládát a mélybe, egy ajtó nyílt ki nem messze egy lépcső tetején. Még ne menj oda. Ugorj át a szemközti fali beugróba, a kardoddal feszítsd ki az ablakot, és bent vedd fel a polcról a Missing Letter-t.

Menj vissza a sárga postaládáig, és dobd be a levelet. Egy aknában, a vízben nyílt ki most egy ajtó. Keresd meg a következő épület mögött ezt az aknát, ugorj a vízbe, és a kinyílt ajtó mögött felveheted a Golden Key-t.

Kimászva a vízből, helyből ugorva kapd ela növényeket a falon, Mássz be a fali beugróba, lődd ki az ablakot, és balra, a sarokban rántsd le a fali kart. Menj ki, menj a másik ház mögé, ott nyílt ki a magasban egy ablak. Mássz oda fel, lődd szét a ládát, és fel si vehetd a Lézertávcsövet.

Menj vissza a másik ház mögé, menj fel a lépcsőn, be a kinyílt ajtón, és vedd ki a ládából a Donna Summer Vynil Disc-et.

Irány vissza a pálya elejére. Tán a legkönnyebb, ha a sárga postaládánál jutsz fel a felső szintre. nyisd ki ott az oldalajtót, menj be, és tedd a lemezjátszóba a discedet. Most már felvehetd a földről az Old Station Key-t.

Menj ki, és nyisd ki jobbra a kulcsoddal az ajtót. Tedd a jegyedet a foglalatba, és menj át a felnyílt rácsos ajtón. Rohanva menj a fal mellett a beugróba, hogy a metró ne üssön el. Ha sikerült felmászva a fali beugróban, felveheted a House Key-t.

Menj ki, és a lépcső aljában nyisd ki balra a kulcsoddal az ajtót. Bent a kis asztalról emeld le a Boottle of Grog-ot, a kalózok italát.

Irány ki a szabadba, de most mindjárt menj jobbra, mássz le a mélybe a létrán, és lent a teremben, jobbra felmászva a növényeken, rántsd le a fali kart. Kinyílt a nagykapu és megpillantod a z elveszett hajót. Menj be, de óvatosan. Menj balra, kapaszkodj fel az oszlopra, onnan a plafonon kapaszkodva jusss el a tűzfújókon át a túloldalra, Jobbra fordulj, időben nekifutásból juss át a tüskéken a túloldalra, majd ugrás a gödörbe, onnan ugrás fel a túloldali magasabb részre. Ott már lecsúszhatsz, és felveheted a földről a Rise of the Tomb Raider Art Book-ot.

Menj be a kalózlányhoz, és add neki a Grogot, serébe megkapod a Lapátnyelet.

Irány vissza, egészen a pálya elejére, ott nyithatod ki az ajtót a ház kulcsával. Bent tedd a bal sarokban levő polcra a könyvedet, és megkapod az Íjat.

Menj ki a szabadba, arra, ahol az elején a kardot találtad. Illeszd össze az íjat a távcsővel, és lődd ki a követ, a magasban levő oroszlánszájából. Kapaszkodj fel az alatta levő párkányra, és meg is van az Ornate Key.

Ismét menj vissza a házba, és a könyvespolccal szemben nyisd ki a kulcsoddal az ajtót. Menj be és a fal felől állva vedd ki a ládából a Lapátfejet.

Illeszd hát össze, mert kelleni fog a lapát. Menj ki a szabadba, le az alsó épületekhez, és add a vassisakosnak a lapátot. A következő pályára léptél.

3.     The beach:

Mentések -- Savegame

Menj a szemközti teraszhoz, kapaszkodj fel, lődd szét a szürke vázát, és menj le a lenyílt csapóajtón át. Lent a belső szobában is lődd szét a vázát, és vedd fel belőle a Treasure Map-ot.

Menj ki, menj a partra, és add a térképet a középső fickónak.

Meg is van, hol kell ásni, hogy a hajónaplót megszerezd, és ezzel vége is ennek a remek kalandnak.

Statisztika

OBig

 


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.