.....................................................................

Hollywood Mini Adventures - Holiday Special

Készítõ: MB Florin(MBog)

Letölthetõ - download: Innen

Csomagold ki az mb_florin_hollywood_mini_adventures_holiday_special.zip-et, másold a benne levő könyvtárat valahova, és az abban levő tomb4.exe-vel indulhat is a kaland.

Történet:

A Mikulásnak fizetnie kell Lara karácsonyának megzavarásáért.

Vélemény:

Ugyan év végén jelent meg, ám mégis egy karácsonyi kaland ez. De nagyon rövid, valóban mini, mint a címe is mondja. Azért nézzétek meg, érdekes.

Végigjátszás:

Statisztika: Mentések -- Savegames

Menj balra a fürdőbe, és jobbra, a wc mellett rántsd le a fali kart. Irány vissza a nappaliba, és a fali kapcsolóval nyisd ki a szemközti ajtót. Bent, a gardróbban kinyílt a rács. Kússz át rajta, és lemászva, a polcok mögött a földön megtalálod a Dragon Emblem-át.

A nappaliba visszatérve menj jobbra, és a jobb oldali falon tedd a foglalatába a szerzeményedet. Menj le a lépcsőn, Menj körbe, told a két mozgatható ládát a két fényes padlólapra. Menj be a kinyílt ajtón, és nyomd meg a fali gombot. Menj vissza, fel a lépcsőn, jobbra mássz fel a fali létrán, ugorj hátra, ugorj a felemelkedett platformra, és nyomd meg ott is a fali kapcsolót.

Mássz le a létrán, és menj be a kinyílt ajtón. Jobbra húzz hármat a ládán, és felállva rá nyomd meg a festménynek látszó fali kapcsolót. A másik oldalon is felemelkedett egy alacsony láda. Húzd a kapcsoló alá, így már azt a kapcsolót is megnyomhatod. Kinyílt egy ajtó, ess le, és forgasd meg a könyvet. Menj ki, le a sokgyertyás terembe, ott ment el a könyvespolc. A folyosó végén a szabadba érsz. fogj egy Fáklyát.

Menj vissza a nappaliba, és óvatosan gyújtsd meg a kandallóban. Vidd vissza, ki a szabadba. Ugrás fel az oszlopokra, háttal ugorj rá a ferde részre, onnan előre. így ugrálva juss el a befagyott, fejre állt télapóhoz, és olvaszd fel.

Ezzel vége is ennek a valóban mini kalandnak. :)

OBig

 


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.