.....................................................................

LB Advent Calendar 2017 - The Frozen Mask

Készítõ: LoreRaider Homepage

Letölthetõ - download: Innen

Csomagold ki a loreraider_lb_advent_calendar2017_the_frozen_mask.zip-et, másold be valahova a benne levő könyvtárat, és az abban levő tomb4.ex-evel indíthatod is a kalandot.

Történet:

Lara, miután megszerezte a Gecko artifacto, teleportált egy alatta lévő templom közelében, de ... mielőtt belépett, egy tibeti ember megállt, és meghívta őt falujába.

Ez az ember üdvözölte őt a kunyhójában, és beszélt neki a templomról, ami egy titokzatos maszkhoz vezet, ami képes mindent megfagyasztani. Sok ember szeretett volna belépni a templomba, de senki sem volt elég bátor hogy ezt megtegye. Némely szóbeszéd azt mondja, hogy valaki, vagy valami megvédi a maszkot. Lara nyilvánvalóan megpróbálja mégis megszerezni, és másnap belép, és új kalandját elkezdi ...

Vélemény:

Jó kis karácsonyi kaland volt, csak kicsit rövid. :) A titkokért általában mindig vissza kellett menni, hogy hozzáférjünk. De jó kis kikapcsolódás volt, ellenség csak a legvégén volt két lovag.

Végigjátszás:

Statisztika:

Secret 1: Secret 2: Secret 3: Mentések -- Savegames

Fordulj balra, ugorj be a sarokban levő lyukba, és a fali karral kinyitod fent az ajtót. Mássz fel a falon, ugorj hátra, és menj át a kinyílt ajtón. Jobbra helyből ugrással kapd el az alacsonyabb oszlopot, majd juss fel a magasabbra,, a sarokban kapaszkodj fel a plafonlétrára. A másik sarokból is ugorj tovább, majd balra fordulva, nekifutásból rántsd le a fali kart. Kinyílt fent az ajtó, de még ne menj arra.

Menj vissza a pálya elejei lyukba, mert ott nyílt meg egy rés, ahol bekúszva kismedipackot, és lőszereket találsz, az 1. secret-ben.

Irány vissza az oszlopokon át, az előbb kinyitott ajtóhoz. Vedd fel a sarokban a lőszert, és ess bele a vízbe a z aknában. Ússz végig a csatornában, és a túloldalon mássz fel a másik aknában, az oszlopban. Húzd kia a tömböt a falból, told el balra, az alsót is told oda, és ráállva betolhatod a másik sarokba. Lent a vízben kinyílt oldalt a rést elzáró fal. Ússz át rajta. Ússz egészen balra tartva, át egy kis résen, és mögötte egy vízi kart húzhatsz meg. Ússz  ki, ússz tovább, és mielőtt jobbra a fali kart meghúznád, ússz be a résen át az elmerült szobába. Felvehető tárgy nincs, de ez a 2. secret.

Ússz ki, és húzd meg a fali kart. Időre megy a feladat, igyekezz hát. Ússz vissza egészen az első aknáig, ott mássz fel a falon, majd fent balra fordulva rohanj át a két kinyílt ajtón. De még ne menj ott tovább.

Menj vissza oda, ahol a tömböket tologattad. Told most az alsót a másik sarokba, ott nyílt meg a fali rés, és ráállva fel is kapaszkodhatsz oda, és felvehetd a lőszereket, és az UZI-t a 3. secret-ben.

Irány most már át a két kinyílt ajtón, közben vedd fel a kismedipackot, és a lőszert. Mássz le a létrán, vedd fel a lőszer, majd a sarokban kapaszkodj fel az alacsonyabb oszlopra. Onnan irány a magasabbra, majd az oszlopon, és a faágakon át eljutsz egy mászható oszlopra. Közben nagymedipackot, és lőszereket is találsz. Mássz egészen balra, ameddig csak tudsz, majd ott felmászva majdnem teljesen, ugorj hátra a jégplatformra. Juss ott is tovább, a faágakon át, a következő mászható oszlopra. Annak túloldalán mássz fel, és fel tudsz kapaszkodni a plafonra. Ott juss el a fali karig, leesve rántsd le, és lent megjelenik egy teleport. Lépj bele, és egy teremben találod magadat, ahol felvehetd a Maszkot.

Üld le a mellükön sérülő lovagokat, és belépve a másik teleportba, vége is ennek a kalandnak.

OBig

 


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.