.....................................................................

The Flying Temple

Készítõ: Kerstin Schlott (Codo) Homepage

Letölthetõ - download: Innen

Ehhez a kalandhoz kell az er3edeti TRLE program, amit a főoldalról tudsz letölteni. Ha megvan, és feltelepítetted, akkor: Csomagold ki a kerstin_schlott_codo_the_flying_temple.zip-et, másold a temple1.tr4-et, és a temple1.tr4-et a data könyvtárba, a wav-okat az audio könyvtárba, a többi fájlt pedig a főkönyvtárba, esetleg felülírva az ott levőket. Ha kész, indíthatod is a kalandot a tomb4.exe-vel.

Történet: 

A titokzatos templom különös kék kristályok ereje által lebeg. Lara belép, hogy tudományos szempontból megvizsgálja, de akad néhány földönkívüli, akik elvágják a menekülési útját, és eltulajdonítják a templom kincseit. Lara egyetlen esélye az, ha megtalálja a templom sárkány-papját, és együtt dolgozik vele a betolakodókkal szemben. (Fordította: Matie)

Vélemény:

Remek, két pályából álló kaland. Egy templomba kell bejutnunk, itt kiszabadítani segítőnket, hogy a segítségével el tudjuk hagyni ezt a helyet. Összesen 6 secret-et gyűjthetünk be, mindkét pályán 3-3 titok vár felfedezésre. Megkapjuk a Shotgun-t és a Grenade Gun-t, hogy sikerrel vegyük fel a harcot a ránk támadó ellenfelekkel. Női ninják, hárpiák, egy félisten és egy tűzokádó sárkány is nehezíti küldetésünk. Ha medipack használata nélkül akarjuk megúszni a kalandot, akkor a második pálya kezdetén nagyon ügyesnek kell lennünk, mert rengeteg energiánkat fogja felemészteni a nagy zuhanás.   

Végigjátszás:

  1. The Flying Temple Part 1:

Secret 1: Secret 2: Secret 3: Mentések -- Savegames

 

Ugorjunk jobbra, a következő szigetre, majd innen a kék színű platformra. Forduljunk balra, ugorjunk át a sziklára, majd ugorjunk fentebb. Kapjuk el a mennyezeti kapaszkodót, lengjünk át szembe, majd essünk le. Forduljunk jobbra, ugorjunk át a szigetre, majd balra fordulva a következőre. Gyorsan kapjuk elő a fegyverünk, lőjük le a megjelenő darazsat. Ugorjunk a vízbe, jobbra másszunk partra, itt egy csillag alakú gombot találunk a falon, ezt nyomjuk meg. Kialszanak a tüzek a templom bejáratánál, tőlünk nem messze. Forduljunk meg gyorsan, újabb darázs jelenik meg, lőjük le. Ugorjunk a vízbe, balra, a sekélyebb részen ki tudunk mászni, majd ugorjunk vissza fel a sziklára. Haladjunk jobbra, el a fa mellett, majd a sziklapárkányon nézzünk balra. Egy kék platformot látunk, ugorjunk át ide, majd innen jobbra, a sziklára. Ugrás tovább a sziklára, majd innen jobbra, a templom bejáratához. Lépjünk be.

Forduljunk jobbra, várjuk meg, míg a tűzfújó szünetel, jussunk át rajta, majd vegyük fel a Large Medipack-ot. Jussunk át a következő tűzfújón is. Nekifutásból ugorjunk át a lépcsőkre. Menjünk fel a lépcsőkön, majd jobbra, az utolsó ablakpárkányra másszunk ki. Ugorjunk ki jobbra, majd itt forduljunk balra, ugorjunk át a sziklára, a bal szélét megcélozva, elkapva a peremet, majd felmászva rá. Innen ugorjunk át balra, a párkányra, majd balra másszunk fel az ablakpárkányra. Lőjük ki az ablakot, majd essünk le a templom belsejébe. Szemben másszunk fel az ablakba, essünk le a kinti párkányra, jobbra egy Small Medipack-ot találunk. Másszunk vissza a templomba, majd lépjünk be a következő terembe.

A filmbejátszás után lőjük le a hárpiát. Forduljunk jobbra, a tűztenger irányába. A jobb szélső csúszós rész mellett menjünk le teljesen a lávafolyam partjára, majd forduljunk balra, a csúszdák irányába. Az oszlop mögé kellene átugrani, a 2 csúszós rész közé. Nekifutásból sikerülhet, itt egy Large Medipack a jutalmunk, ez az 1. secret. Ugorjuk át a csúszós részt ismét, majd a terem közepén ugorjunk a vízbe.

Ússzunk le a mélyebb részre, szemben, kicsit balra egy járatot találunk, itt húzzuk meg a kapcsolót a mennyezeten. Mellettünk jobbra egy csapóajtó nyílik le, de egyelőre még ne foglalkozzunk vele, ússzunk vissza fel, majd másszunk ki a vízből.

Most ismét forduljunk a lávafolyam felé, a bal oldali csúszós rész előtt álljunk meg, teljesen a bal szélén, kapaszkodjunk fel rá, majd lecsúszás közben ugorjunk el, kapjuk el a felső terasz peremét, majd másszunk fel rá. Háttal ereszkedjünk le a peremen, araszoljunk el balra, majd másszunk fel a létrán. A piros párkányon fussunk középre, forduljunk jobbra, majd ugorjunk át a középső, kék szigetre. Itt látjuk a 2 kulcs foglalatát, sétáljunk ki a sziget másik oldalára, majd ugorjunk át szembe, a piros párkányra. Középen nézzünk le, egy lerántható kart találunk. Kapaszkodjunk meg a peremben felette, háttal állva, majd essünk rá, rántsuk le. Egy tömb emelkedett fel, a bejárattal szemben állva, jobbra. Másszunk fel rá, majd innen még fentebb, a fali járatba.

Kapjuk el a mennyezeten a rácsot, föggeszkedjünk át a túloldalra, majd essünk le. Másszunk fentebb, jobbra a falon nyomjuk meg a gombot, majd balra fordulva másszunk be a fali résbe. A túloldalon ereszkedjünk le, ismét visszaértünk a nagyterembe. Látjuk, hogy a medencében kisebb lett a vízszint, másszunk le, majd menjünk be a jobb oldali folyosón. Másszunk át a tömbön, előttünk egy emelvény van. Másszunk fel oda, vegyük fel az első Guardian Key-t, majd gyorsan ugorjunk hátra, mert csapdák aktiválódnak. Ússzunk le a kinyílt csapóajtón át, majd másszunk ki a kis szobában a vízből. Szemben a falon nyomjuk meg a gombot a falon, a nagyteremben kinyílik az ajtó a lépcsők tetején. Mielőtt távoznánk innen, balra ugorjunk be a vízbe, egy adag Flares-t találunk itt. Most térjünk vissza a medencébe.

Ugorjunk a vízbe, ahol kinyitottuk a csapóajtót korábban a mennyezeti karral, ki tudunk mászni. Ha esetleg nem lenne nyitva a caapóajtó, újra húzzuk meg a mennyezeti kart. A járat végén másszunk fel a létrán, majd itt is nyomjuk meg a gombot a falon. Egy tömb emelkedik ki a nagyteremben, a lépcsők mellett. Másszunk le a létrán, ugorjunk a vízbe, a mennyezeti kapcsolónál kiérve ússzunk jobbra. Jobbra egy létrát találunk, ezen vissza tudunk mászni a terembe, de egy hárpia vár ránk, végezzünk vele.

Másszunk fel a kiemelkedett tömbre a lépcsők mellett, majd balra másszunk fel a fali járatba. Kapjuk el a mennyezeti rácsot, függeszkedjünk át a túloldalra, majd essünk le. Balra felmászva egy emelvényen Shotgun Normal Ammo, Grenade Gun Flash Ammo, valamint a Shotgun gyűjthető be, ez a 2. secret. Másszunk be a résbe, a túloldalon ereszkedjünk vissza a terembe, majd a lépcsők tetején lépjünk be a nyitott ajtón.

Ugorjunk rá a szemközti létrára, másszunk le teljesen az aljára, majd essünk le az alsó terembe, a kapaszkodást is nyomva tartva, így nem sérülünk. Ugorjunk a vízbe, ússzunk át a járaton, majd másszunk fel a létrán a következő terembe. Jobbra, a mélység mellett egy zárt ajtót látunk, balra egy létrát. Lőjük le a darazsat, majd másszunk fel a létrán. Ugorjunk rá az első lebegő platformra, majd gyorsan forduljunk meg, ugorjunk vissza a létrára, másszunk le, mert egy darász jelenik meg, lőjük le. Másszunk vissza a létrán, ugráljunk át a platformokon szembe, gyorsan forduljunk meg, lőjük le a következő darazsat. Vegyük fel az emelvényekről a Gate Key-t valamint a Large Medipack-ot. Ugráljunk vissza gyorsan a platformokon, másszunk le a létrán, majd lőjük le az újabb megjelenő darazsat. A mélység jobb oldalán nyissuk ki az ajtót a kulcsunkkal.

Szemben az emelvényről vegyük fel a második Guardian Key-t, majd mentsünk egyet. Forduljunk meg, majd nekifutásból ugorjunk a kijárat felé, majd gyorsan rohanjunk arra, így megússzuk a pengecsapdát. Térjünk vissza az előző terembe, másszunk fel a létrán, majd ugorjunk az első platformra, innen a következőre. Itt forduljunk jobbra, látunk egy rést a falon, ugorjunk arra, kapjuk el a peremét, majd másszunk be. Kússzunk át, majd ugorjunk át jobbra az ajtóhoz és térjünk vissza a nagyterembe.

Forduljunk balra, a láva előtti csúszós részre ugorva újra jussunk fel a felső teraszra, majd a peremen háttal leereszkedve araszoljunk el balra, másszunk fel a létrán. Ugorjunk át középre, a kulcsok foglalatához, majd helyezzük a helyére mindkettőt. Látjuk, hogy a felső teraszon kialszanak a tüzek, de egy hárpia is megjelenik. Lőjük le, majd ugorjunk át a terasz fölötti piros párkányra. Másszunk le balra a létrán, az alján kapaszkodjunk át jobbra, a teraszra. A kialudt tüzek felett kúszóréseket találunk. Másszunk be a jobb oldalin, teljesen jobbra ereszkedjünk le az alsó terembe. A kékesen villódzó részekre ne lépjünk, mert halálos áramütést szenvedünk. Vegyük fel a Grenade Gun Flash Ammo-t, majd újra másszunk be a résbe. Forduljunk jobbra, majd teljesen kússzunk át a túloldalra. Itt másszunk le az alsó terembe, balra ugorjuk át az elektromos részt. Forduljunk balra, az új helyszínre érve másszunk fel a tömbre, ahol a forgó ventillátorokat látjuk. Másszunk fel a baloldalon, az előttünk lévő ventillátor előtt álljunk meg, majd tegyünk pár oldallépést jobbra, így sérülés nélkül elkerülhetjük a ventillátorokat. Ugorjunk le az alsó terembe, balra másszunk fel a magasabb tömbre, erről nekifutásból ugorjuk át a középen húzódó elektromos részt, majd szemben, a falon húzzuk meg a kart. Kinyílt egy rács valahol. Másszunk fel a magasabb részre, ugorjuk át ismét a középső, elektromos részt. Másszunk fel a magasabb tömbre, innen ugorjunk a ventillátorok felé, kapjuk el a peremet, majd másszunk fel a középső ventillátor előtt. Álljuk elé, majd lépjük pár oldallépést jobbra vagy balra és essünk le a terembe. Forduljunk jobbra, előttünk a nyitott rács, lépjünk is be rajta.  

Forduljunk jobbra, másszunk fel a középső építményre. Srégan ugorjunk fel jobbra, az építmény tetejére, a sarki ventillátorlapát előtt. Menjünk a sarokba, nézzünk fel. Egy létrát látunk, ezen másszunk fel, kapaszkodjunk át balra, majd itt másszunk le. Forduljunk meg, a kis folyosó végén egy Small Medipack-ot találunk. Másszunk le a létrán, majd menjünk az égő tüzek mellé. Ugorjunk jobbra, a tüzek előtti csúszós részre, majd lecsúszás közben egyből ugrás szintén jobbra, hogy a kis medence túlpartjára érkezzünk. A fali beugróban Shotgun Normal Ammo-t találunk, a beugróval szemben egy kapcsolót. Mielőtt használjuk, mentsünk egyet, mert időre fog menni a következő feladat. Húzzuk meg a kart, forduljunk jobbra, a gőzölgő oszlop jobb oldalán másszunk fel a csöveknél, ugorjunk fentebb, majd rohanjunk a sarokba, itt másszunk fel gyorsan a létrán a lenyílt csapóajtón át.

Egy szélkerekekkel teli területre érkeztünk. Forduljunk jobbra, menjünk a sarokba, az oszlop mellé, ahol a földön a rácsot látjuk. Álljunk háttal az oszlopnak, ugorjunk rá a szemközti csúszós részre, majd egyből ugrás hátra, fent is vagyunk az oszlop tetején. Itt Shotgun Normal Ammo (2X) a jutalmunk, nem mellesleg ez a 3. secret. Jobbra ugorjunk át a kék platformra, majd innen a rács tetejére. Essünk le, majd balra lőjük ki az ablakokat. A kis kertben Small Medipack-ot találunk, menjünk ki innen, szemben a falon egy kapcsoló. Húzzuk meg, a terület hátsó részén egy csapóajtó nyílik le, háttal csússzunk le a lejtőn, kapjuk el a létra peremét, majd másszunk le teljesen a jobb oldalán. Ahogy leértünk, egyből ugorjunk, így megússzuk az első forgó ventillátort. A középsőt és az utolsót oldalszaltóval ugorjuk át, majd vegyük fel a Small Medipack-ot. Kússzunk át a résen, háttal ereszkedjünk le a gyönyörű kertbe.

Egy bejátszásban láthatjuk, hogy egy női ninja megsemmísiti a helikopterünket. A kertben jobbra egy zárt rácsot látunk, ide majd kulcs kell. Balra fordulva menjünk be a kis terembe, de előtte végezzünk a ránk támadó fehér tigrisekkel. Egy hatalmas akváriumot látunk, benne egy éhes cápával. Kerüljünk balra, míg a falban nem találunk egy beugrót. Itt másszunk fel, forduljunk meg, egy létrát látunk, ezen másszunk fel. Az akvárium feletti részhez értünk. Balra haladva bele tudunk csúszni a vízbe. Szemben figyeljük meg a vízben a buborékokat, ússzunk le, a barnás növényzet a Gate Key-t rejti. Közben természetesen kerüljük el a cápát. Előre úszva, a törött oszlopok előtt újabb buborékokat látunk, itt a fenéken a növényzet egy Small Medipack-ot rejt. Gyorsan ússzunk fel jobbra, majd másszunk ki a vízből. Másszunk le a létrán, menjünk ki a kertbe, szemben nyissuk ki a rácsot a kulcsunkkal.

Odabent vegyük fel szemben a vizestömlőt, a Small Waterskin-t, majd menjünk ki és a sekély vízben töltsük meg vízzel. Menjünk újra be, majd forduljunk balra. A következő teremben álljunk a lángoló emelvény mellé, öntsük rá a vizet a tömlőnkből, a tűz kialszik, egy rács kinyílik mellettünk. Menjünk be, vegyük fel a Temple Key-t. Menjünk ki, használjuk is jobbra a két kígyófej mellett. Kinyílt egy újabb rács, térjünk is be rajta.

A kis szobában találunk három virágot. Kapjuk elő a pisztolyunkat, lőjük szét mindhárom virág tetején a bimbót. Kinyílnak a virágok, kinyílik a rács. Menjünk fel a lépcsőkön, a teremben lőjük le a női ninját. Egy lyukat látunk a földön, ugorjunk bele, ezzel véget is ér az első pálya.

2. The Flying Temple Part 2:

Secret 4: Secret 5: Secret 6: Statisztika : Mentések -- Savegames

AZONNAL MENTSÜNK!!!! A zuhanás után (amelyben elég komolyan sérülünk), egy lejtőn csúszunk lefelé. Egyből nyomjuk meg a jobb iránygombot, és a kapaszkodást, így a következő csúszós részen háttal fogunk lecsúszni. Kapjuk el a peremet, kapaszkodjunk át balra, majd másszunk fel. Egy kis barlangot találunk, benne egy Large Medipack, ez a 4. secret. Térjünk vissza a csúszós részhez, ugorjunk rá, csússzunk le háttal, kapjuk el a peremet, kapaszkodjunk teljesen jobbra, majd essünk le. Itt is sérülünk egy kicsit, egy csúszós oszlop tetejére érkezünk, csússzunk le, kapjuk el a peremét, majd essünk most már le a földalatti barlangba.

Kapjuk elő a fegyvereink, lőjük le a három darazsat. Ahol lecsúsztunk, a csúszós szikla mellett jobbra megtaláljuk a sekély vízben a Temple Key-t. Forduljunk jobbra, zöld bokrokat látunk. Óvatosan közelítsük meg ezeket, mert egy helyen le fog omlani a mennyezet. A jobb oldali alatt Shotgun Normal Ammo rejtőzik, ez az 5. secret. A vízesés bal oldalán kövessük a járatot, kússzunk át a szűk résen, egy zárt rács elé érkezünk. Használjuk itt a kulcsunkat, majd a nézzük meg a videot.

Egy hatalmas, lávával teli terembe érkeztünk. Lőjük le a hárpiát. Ugorjunk nekifutásból a szemközti tömbre, a kapaszkodást is nyomva tartva, majd innen ugorjunk balra, a tűzokádó sárkányszobor alsó részéhez. Innen ugrás balra, a létrához, majd másszunk fel. Forduljunk balra, ugráljunk körbe a termen a zöld színű lebegő platformokat és az oszlopokat használva, amíg egy létrához nem érünk. A piros platformokra ne lépjünk, mert meggyulladunk! Másszunk fel a létrán. Szemben zárt rácsokat, valamint egy foglalatot látunk. Forduljunk balra, a platformok segítségével jussunk el a csillag alakú fali gombhoz, amit nyomjunk meg. Ugorjunk vissza a gomb előtti platformra, majd jobbra fordulva ugráljunk át a túloldali gombhoz, a zöld platformokat és oszlopokat használva. Nyomjuk meg ezt a gombot is, a sárkány szájában kialszik a tűz, ugorjunk át középre, ahol az emelvényről vegyük fel a Token-t.  Forduljunk jobbra, ugorjunk át a zöld platformra, majd az oszlopra, tegyük a foglalatba tárgyunkat. Lépjünk be a kinyílt rácsokon.

Menjünk le a lépcsőkön, a kis szobában balra, a csontváz mellől vegyük fel a Shotgun-t. Menjünk ki a szabadba. Egy tűzokádó sárkányt látunk a lávából kiemelkedni, valamint egy hárpia is kellemetlenkedik itt. Öljük meg a hárpiát, majd induljunk el a lávatenger baloldalán, a sziklás részen, ugráljuk át a lávát, hamarosan balra egy üreget látunk. Essünk le itt. Ha időközben a sárkány sáskákat bocsátana ránk (itt kékes színben pompázó „izék”), mentsünk, majd töltsük vissza a mentett állást, akkor eltűnnek. Ezt szükség szerint ismételjük meg.

Kövessük a járatot, lőjük le a skorpiókat, majd a járat végén látunk felettünk egy csapóajtót. Rántsuk le, majd másszunk fel a kis szobába. Lőjük le a női ninját, egy Guardian Key-t hagy ránk. Az egyik ablakpárkányon Large Medipack-ot találunk, valamint van itt még egy padlókapcsoló is, ezt váltsuk át. Odakint, a sárkány előtti részen egy tömb süllyed le a vízben. Térjünk vissza a sárkányhoz, egy újabb hárpia jelent meg. Azt javaslom, rohanjunk a kis szobába, csaljuk magunk után, majd végezzünk itt vele, legalább a sárkánnyal nem lesz gondunk. Menjünk ki, majd ugorjunk a vízbe.

Kövessük a járatot, az oldalsó járatokat hanyagoljuk egyelőre. Közben sűrűn megjelennek a „sáskák”, a mentés-újratöltés trükköt használjuk ezerrel. Ússzunk a forgó ventillátor irányába, mellette elúszva jobbra a mennyezeten egy kart találunk. Húzzuk meg, majd gyorsan ússzunk vissza oda, ahol beugrottunk a vízbe, levegőért. Merüljünk újra le, az első jobb oldali oldaljáratot hanyagoljuk, a másodikba viszont ússzunk be, itt is találunk a mennyezeten egy kart, ezt is húzzuk meg. Ússzunk vissza az első oldaljárathoz, itt ússzunk be, majd kövessük a járatot. Hamarosan megtaláljuk a Gate Key-t, majd gyorsan ússzunk előre, felfelé, a bal oldali járatot választva haladjunk, majd ússzunk fel levegőért. Merüljünk le, egy járatot találunk itt, ezen ússzunk be, kövessük a hosszú víz alatti folyosót, majd a végén másszunk ki a vízből. Az emelvényekről vegyük fel a Shotgun Normal Ammo-t és a Large Medipack-ot, ez a 6.secret. Ússzunk vissza a járaton, vegyünk nagy levegőt, majd térjünk vissza oda, ahol beugrottunk a vízbe. Másszunk ki gyorsan, vigyázzunk, mert a sárkány tüzet is okád közben, majd a bal oldali sziklák mentén induljunk el. Elhagyva az üreget, ahol lemásztunk korábban, ugráljunk tovább, míg egy zárt rácshoz nem érünk. Nyissuk ki a kulcsunkkal, majd lépjünk be rajta.

Forduljunk balra. A következő szobában egy láncot látunk, de tűz ég alatta. Várjuk meg, míg szünetel a tűz, rohanjunk a lánchoz, húzzuk meg, majd gyorsan ugorjunk hátra, mielőtt meggyulladnánk. Térjünk vissza a bejárathoz, majd szemben menjünk be a kinyílt rácson. Ugorjunk a vízbe, teljesen a jobb oldalon, a középső rész fölé ne ússzunk, mert különben leránt minket az áramlás, nem tudnánk innen kiúszni. Egészen a rács mellett, ami mögött a ventillátort látjuk ússzunk az oldalsó járat irányába, majd itt beúszva az oszlop mögött a mennyezeten egy kart tlaálunk. Húzzuk meg, újabb rács nyílt ki a bejáratnál. Ússzunk ki innen, egészen jobb oldalon, a rács mellett ússzunk fel a sarkon, majd másszunk ki a vízből. Térjünk vissza a bejárathoz, majd menjünk be a jobb oldalt kinyílt rácson.

Lőjük le a két női ninját, az egyik egy újabb Guardian Key-t hagy ránk. Haladjunk tovább, majd helyezzük a két kulcsunkat az oszlopokon található foglalatokba. Lépjünk középen a fénybe, egy új helyszínre érkezünk. Csússzunk le, majd távozzunk innen. A következő teremben balra vegyük fel az emelvényekről a Large Medipack-ot és a Grenade Gun Normal Ammo-t, de vigyázzunk, mert pengék védik a tárgyakat, amint felvettük őket, ugorjunk egyből hátra.

Lépjünk be a következő szobába, itt a vízben forgó ventillátorokat látunk, ne ugorjunk bele. Kapjuk el a mennyezetet, kapaszkodjunk először jobbra, majd a bal oldali sarokban essünk le, itt Grenade Gun Normal Ammo-t találunk. Kapjuk el újra a mennyezetet, kapaszkodjunk el az utolsó ventillátor mögé, itt essünk a vízbe. Ússzunk az áramlattal, majd a vízbe esés után gyorsan másszunk partra, lőjük le a darazsat.

Menjünk fel a lépcsőkön, az új teremben kerüljünk jobbra, hátul, a sarokban egy Small Medipack vár minket.  Térjünk vissza a terem közepére, lőjük le a női ninját, a Gate Key-t hagyja ránk. A medence bal oldalán található kaput nyissuk ki kulcsunkkal, így kiszabadítottuk segítőnket, a templom papnőjét. Kövessük a következő terembe, a fali égőket meggyújtva egy kaput nyit ki nekünk. Mielőtt bemennénk rajta, forduljunk balra, az oszlopok között Shotgun Normal Ammo, innen jobbra, az árkádok alatt, a sötét sarokban pedig Flares vár minket. Most térjünk vissza a kinyitott kapuhoz.

Helyből ugorva kapjuk el az első kis fahíd peremét, másszunk fel rá. Várjuk meg, míg a lengő lánc eltávolodik, nekifutásból ugorjunk a másik fahíd felé, kapjuk el a peremét, majd másszunk fel erre is. Cselezzük ki az utolsó lengő láncot is, nekifutásból ugorjunk át szembe, majd jobbra fordulva egy lávás teremhez érkezünk.

A bejárattól balra ugorjunk át a nyílásban, a kis üvegpadlós szobában megtaláljuk a Grenade Gun-t. A bejárattól ugorjunk balra, az oszlop mögé, itt nyomjuk meg a gombot. Kialszanak egy helyen a lángok, térjünk vissza a segítönkhöz a láncokon újra átjutva, majd kövessük a következő terembe. Középen tüzet gyújt, így megnyílnak a terem túloldalán a rácsok.

Lépjünk be a terembe, lőjük szét az itt található összes tojást. Végezzünk az összes ránk támadó női ninjával, valamint a félistennel is. Az egyik nő egy Small Medipack-ot, egy másik egy újabb Gate Key-t hagy ránk. Térjünk be jobbra a másik terembe, majd innen távozva balra látunk egy zárt rácsot. Nyissuk ki kulcsunkkal, majd a következő teremben segítőnk kinyitja nekünk a nagykaput, a repülőgép felé indulva pedig véget is ér kalandunk.

baal76

 

 

 

Videóvégigjátszás: LoreTheGamer


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.