.....................................................................

The Cottage

Készítõ: MpGrill

Letölthetõ - download: Innen

Csomaold ki az mpgrill_the_cottage.zip.zip-et, másold a benne levő köynvtárat valahova, és az abban levő tomb4.exe-vel indíthatod is a kalandot.

Történet:

A természetben tett utazás során Lara véletlenül felfedezett egy furcsa házat egy nyugodt völgyben. Azonnal fel akarta kutatni, de hamarosan rájött, hogy egy gonosz jelenléte az egész területet irányítja, és megpróbálja megakadályozni, hogy továbbhaladjon.

Vélemény:

Üdv az olvasóknak!

Egy remek, hangulatos kalandra számíthat, aki végigjátssza Mp Grill által készített pályát. Gyönyörű, kicsit nehéz, játékmenet, de nem laposodik el egyetlen percre sem. 9 secret-et kell megtalálnunk ahhoz, hogy alternatív játék befelezést kapjunk, mely csak a befejező videóban tér el egymástól.

Ahhoz, hogy minden secretet megtaláljunk, meg kell, találunk a játék előre haladtával mindet, mert egyik a másik nélkül nem lehetséges. A kard (feszítővas) megtalálása nélkül, nem lesz meg a vizes tömlő, vizes tömlő nélkül nem lesz meg a kehely, kehely nélkül nem lesz nyílpuskánk. Amennyiben a kardot megtaláljuk, a pályát többszörösen végig lehet járni a secretek érdekében.

A játék végigvihető pisztollyal is. Ellenségünk nem túl sok van, de azok erősek többnyire. Sok spéciugrást kell alkalmaznunk. Nem könnyű a feladatok végrehajtása. Senki ne hagyja ki, ez egy kiváló "Hall of Fame" típusú pálya.
Sajnos csak 1 pályás.
Nálam, a TRLE.net szerinti 40 pontos remekmű. (Duduska)

Videóvégigjátszás

Mentések--Savegames

 

 

 

 

A videóvégigjátszást készítette: Duduska

 


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.