.....................................................................

The Caves (Demo)

Készítõ: Nico

Letölthetõ - download: Innen

Csomagold ki a nico_the_caves_demo.zip-et, másold be valahova a benne levő könyvtárat, és az abban levő tomb4.exe-vel indíthatod is a kalandot.

Vélemény:

Rövid kis kaland volt ez a pálya, hiszen csak demo. Teljesen a TR1 Caves pályára emlékeztetet, mint ahogy a címe is. Itt is denevérek, és farkasok üdvözöltek. Viszont a textúrákat bizony jól felspanolták, gyönyörű. Egyetlen secretet találtam a pályán, ahhoz viszont úszni kellett. :) Kikapcsolódásnak jó, de semmi kihívás nem volt benne, sérülés nélkül végig lehet vinni.

Végigjátszás:

Secret : Statisztika : Mentések -- Savegames

Menj lefelé a barlangfolyosón, és lecsúszva egy kismedipackot vehetsz fel, a csúszda mellett. Ugorj középen hátra, kapd el a létrát. Mássz fel, és balra menve az ösvény egy templomhoz vezet.

A filmbejátszás után menj le a lépcsőn, nyírd ki a két farkast. Ugorj a vízbe, a törött korsóból vedd ki a lőszert, és ússz át átjárón. Mielőtt kimásznál a vízből, húzd meg a vízi kart. Kimászás után a fali beugróban vedd fel a nagymedipackot, menj á kinyitott ajtón, és fel a lépcsőn. Felesleges a pengés platformokon átjutni, inkább nekifutásból ugorj balra, a háztetőre. Csússz le, kapd el a peremet, csimpizz jobbra, és a szélén felmászva, hátraugorva egy platformra értél, ahol lőszert, és nagymedipackot tankolhatsz be, a pálya első, és egyetlen secretében.

Irány a medence, ússz vissza, mássz a partra. Ahol lejöttél a lépcsőn, ott van egy másik kisebb is, azon menj fel, és egy vízeséses térre érsz. Lődd le a farkast, és jobbra az oszlopon levő létrán mássz fel, mássz jobbra, és húzd meg a fali kart, a kis folyosó végén. Irány vissza a főtérre. Ha szembe nézel a lépcsőkkel, akkor a baloldalin menj fel az első emeltre, húzd ki a ketrecet, a kinyitott rácsnál, told félre, bemenve lődd le a farkast, vedd fel a kismedipackot és a lőszert, és jobbra a fali kart is húzd meg.

Menj ki, és át a másik karzatra, ott nyitottad ki az ajtót. Menj be, lődd le a farkast, és egy újabb térre értél, újabb medence, újabb vízeséshez. Menj a létrán mássz fel, lődd le a denevéreket, és jobbra a kis szobában vedd fel a kis emelvényről a Kulcsot.

Ugorj le a tóba, mássz partra, menj vissza a főtérre, és nyisd ki a kulcsoddal a szemközti nagykaput. Menj áa szemközti oldalra, fel a lépcsőn, de vigyázz a mozgó rudakkal. Fent öld le a két farkast, menj fel a lépcsőn, és most két irányba mehetsz.

A baloldalin ágy terembe értél, egy nagy medencével. Menj balra, kapaszkodj fel a tömbre, majd a magasabbról felugorva elkapod a párkányt. Középen ugorj át a túloldalra, mássz fel legfelülre, és vedd fel a lőszert. Ugorj a vízbe, és menj a jobb oldali folyosóhoz.

A jobb oldali folyosó, egy terembe vezet, ahol egy nagy medence van. Menj jobbra, mássz fel a tömbre, Kapaszkodj feljebb, és ugrás a párkányra, ugrás a következőre, majd a jobb oldalira, ott kapaszkodj fel a fali résbe, és csimpizz el balra. Felmászva lőszert vehetsz fel. Ugrás fel a fali beugróba, le a túloldalon az oszlopcsarnokba. Jobbra menve húzd meg a fali kart, majd ess le az alattad levő oszlopokhoz. Menj át a kinyitott ajtón, és felfelé menve a lépcsőn, vége is ennek a rövid kalandnak.

OBig

 


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.