.....................................................................

Stow Away (Demo)

Készítõ: John Bumpass (tombraiderfreak)

Letölthetõ - download: Innen

Csomagold ki a john_bumpass_stow_away_demo.zip-et, a benne levő könyvtárat másold be valahova, és az abban levő tomb4.exe-vel indíthatod is a kalandot.

Történet:

Lara tudomást szerzett arról, hogy Széth Homokja az egyiptomi milícia birtokába került - egy olyan ereklye, amely a pletykák szerint a káosz egyiptomi istenének erejét hordozza, leláncolva őt a fizikai világba.

Lara, aki nem szívesen élné újra múltbéli csatáit, elrejtőzik egy kanyonban lévő oázis felé tartó vonaton, ami állítólag az Elveszett Homok Templomát rejti magában.

Lara célja az, hogy megszerezze a Homokot, belépjen a templomba és végleg elűzze Széthet, de először meg kell azt találnia, ami azt jelenti, hogy át kell küzdenie magát a teherszállító vonaton.

MEGJEGYZÉSEK:

Új mozdulatok: Lara képes a falon ugrásra, ha megnyomod a hátra gombot és az ugrást, amikor Lara a falhoz érkezik egy helyből történő ugrás után.

Lara különböző méretű kúszóréseken is képes keresztülmászni: a kétklikkes járatok előtt nyomd meg az akciógombot. Ki is tud ugrani ezekből a járatokból, ha a járat szélén ugrás gombot nyomsz.

(Fordította: Matie)

Vélemény:

Rövid, de érdekes kaland ez a vonaton játszódó pálya. Érdekes mozgás is van benne, főleg, amikor kiugrik a vonat tetejére, a zárt vagon tetejére. Három secretet is begyűjthetünk, ha nem sietünk a pályát befejezni. Ne hagyja ki senki ezt a kis demót.

Végigjátszás:

Statisztika: Mentések -- Savegames

Secret 1: Secret 2: Secret 3:

Menj előre, lődd le a ninját, vedd fel az elejtett lőszert, lődd szét a kapcsolódobozt, és nyisd ki a kapcsolóval az ajtót. Ugorj át a szemközti vagonra, mássz fel a tetejére, fordulj meg, lődd le a fegyverest, és vedd fel az elejtett kismedipackját.

Ugorj vissza a második vagonra, és rántsd fel a csapóajtót. Mássz le, vedd fel a nyílpuskalőszert, és az ajtó felé menve az kinyílik előtted. Lődd le a piros ninját, vedd fel a kismedipackját, lődd le a kéket is, és vedd el a lőszerét. Nagymedipackot is találsz ott az egyik sarokban. Lődd le a fenti fegyverest, és kapaszkodj le balra a vagon oldalára. Csimpizz át a túloldalra, mássz fel, lődd szét a következő vagonon a kapcsolódobozt, és kinyitva az ajtót lődd le a piros ninját, és vedd fel a fáklyacsomagját. Lődd szét a szemközti kapcsolódobozt, és nyisd ki feletted a tetőajtót. Mássz fel jobbra, a kis ládára, és vedd fel a kismedipackot. Kifelé az ugrást nyomva tudsz kijutni. Mássz fel a magasabb ládára, és most jön egy fura, új mozgás. Nekifutásból ugorj a csapóajtó alatti, szemközti falra, majd nyomd meg a lefelé gombot, és Lara kiugrik a tetőre. Jó mi? :)

Fordulj meg, lődd le messziről a fegyverest, és átjutva hozzá egy nagymedipackkal leszel gazdagabb. Juss le, és lődd le a két piros ninját, majd a kéket is, kinyitva a következő vagon ajtaját. Vedd el a lőszerét, és bent az egyik alacsony ládán nyílpuskalőszert találsz. Kinyílik az ajtó előtted, és lelőheted a fegyverest, egy kis lőszert találsz a zsebében. Lődd szét a következő kapcsolódobozt, és kinyitva az ajtót a kap csolóval, bent egy vérebbel, és egy piroskával találkozol. Uzilőszert kapsz an gyilkolásért cserébe. Kinyílik a következő ajtó, és egy ládákkal teli vagonra értél. Lődd le a ninjákat, majd a szemközti fegyverest. Vedd el a feszítővasát.

Lődd szét a kapcsolódobozt, és a kapcsolóval lenyitod az utolsó előtti vagonban az egyik ládát. Az lemegy, és alatta egy kulcscsomót találsz, az egyik dzsip indítókulcsát. Menj hát visszafelé, lődd le a ninjákat, vedd el a lőszereiket, és a pálya elejei, az utolsó előtti vagonban is lődd le a ninját. De ezt úgy tedd, nehogy leessen a vonatról, mert akkor nem tudod felvenni a kulcsát, a Ceiling Hatch Key-t.

Még ne vedd fel a másik kulcscsomót, mert akkor vége a kalandnak, előbb gyűjtsük be a három titkot.

Menj ismét a vonat elejére, és a kocsikkal teli második vagon után, a jobb oldali folyosón használhatod a kulcsodat. Lenyílt ott egy csapóajtó. Mássz fel, és meg is van az 1. secret, az Amethyst Rose.

Persze visszafelé is találkozol ismerősökkel, tedd őket ad acta. :) A ládákkal teli zárt vagonnál figyelj, Ott van egy láda, amit kifeszíthetsz, és bent szétlőve a kapcsolódobozt, meghúzva a kapcsolót, lenyílik egy platform, a vonat oldalán. Menj oda, ahol fel kéne másznod a tetőre, hogy visszafelé érj a kiindulási ponthoz, ott nyílt le a platform, ugorj rá, lődd szét a kapcsolódobozt, és húzd meg a kapcsolót. Fent a vagon tetején kinyílt a csapóajtó, és ott lemászva egy kart tolhatsz meg, az lesz az utolsó titok helye, és a beugróban felveheted a 2. secretet, a Ruby Rose-t.

Irány hát vissza a pálya legelejei vagonba, ott ment le a szemközti láda, és fel is veheted a 3. secretet, a Saphire Rose-t.

Egy rakás lőszerrel együtt tiéd ott az UZI is.

No, most már vedd fel a dzsip kulcsát, és ezzel vége is ennek a rövid, de jó kis kalandnak. Hiába, ez csak egy demó. :)

OBig

 


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.