.....................................................................

Aspidetr Easter Time 2017 - Scaramucce

Készítõ: Erika(Talos) Homepage

Letölthetõ - download: Innen

Csomagold ki az erika_aspidetr_easter_time2017scaramucce.zip-et, másold a benne levő könyvtárat valahova, és az abban levő tomb4.exe-vel indíthatod is a kalandot.

Történet:

Velence 1997 tavasza. Lara megérkezik a lagúnák városába, hogy megkeresse Marco Bartolit és rejtekhelyét. De mielőtt meglelné a helyet, meg kell küzdenie a Sestriere vezette Fiamma Nera szövetséggel. Át kell kelnie a városon és nem szabad eltévednie a varázslatos, velencei sikátorokban.

Szerzői megjegyzés: Édesapám emlékének szántam ezt a pályát, aki sajnos év elején elvesztett egy csatát, egy szörnyű betegséggel szemben, pedig sokáig küzdött ellene.

Vélemény:

Ugyan húsvétra jelent meg ünnepi pályaként, de mégsem az. Ám Velencei pályának remek, hisz ott játszódik a kaland. Van pár rosszfiú, véreb, és patkány a pályán, viszont nincs se nyuszi, se tojás. :) De ez ne vegye el a kedveteket, medipack nélkül is végig lehet vinni, mint a statisztikában is láthatjátok, csak egy kis furmány, ügyesség kell. De van medipack is ha nem megy másképp. Két secretet is begyűjthetünk a kaland során. Ami megható, hogy a készítő, a nemrég elhunyt édesapja emlékének szentelte ezt az alkotását. Ne hagyja ki senki, ezt a remek kalandot.

Végigjátszás:

Secret 1: Secret 2: Mentések -- Savegames

Fordulj meg, lépj rá a potyogós padlólapra. Ha leestél lődd le a patkányt, menj végig a folyosón, és a túloldalon kapaszkodj fel a kis udvarba. Húzd meg a fali kart, mellette mássz fel a létrán, és egyensúlyozz át a kötélen. A túloldalon ereszkedj le a a lagúnához. Ússz a következő kis kikötőhöz, felugorva kapd el az erkélyt, és az asztalról vedd fel a macskakaját, a Cat Food-ot..

Mássz le, és a kikötő túloldalán, a vízben húzd meg a vízi kart. Ússz a túloldali kikötőhöz, mássz a partra, fordulj meg, és ha felnézel, fent a magasban látod a létrát. Nos, az a létra lentig tart, tehát nekifutásból kapd el, mássz fel teljesen, majd lecsúszva kapd el a tetőt. Csimpizz jobbra, egészen a kis erkélyig, ahol felveheted a Gianni Batoli’s Canvas-t, az 1. secret-ben.

Irány vissza az első mólóig, kapaszkodj fel, amerről jöttél, az erkélyre, menj be jobbra a kinyitott kapun. Lődd szét a ládát, és a benne megbúvó patkányt, és egy nagymedipackot vehetsz fel. A sarokban, a növények mögött, rántsd le a fali kart. Irány vissza a lagúnába, ússz végig most már balra, és a felnyílt ajtó mögött beülhetsz a motorcsónakba. Nem kötelező, úszva is megoldhatod a pályát. Ha csónakázni akarsz, akkor nekifutásból juss át a résen, mert néha beszorulhatsz.

Hajts végig a másik lagúnán is, az utolsó jobb oldali mólónál szállj ki, és alatta húzd meg a kart. Ez nyitotta ki a következő titkos hely ajtaját.

Ússz tovább, és a lagúna végében a vízben vedd fel a csákányt, az Old Axe-t.

Menj egészen vissza, a macskás térre, és a doboz előtt ülő macskának add oda a kaját. Kapsz cserébe tőle egy Kulcscsomót.

Mássz le ott a földalatti folyosóra, feszítsd ki a csákánnyal az ajtót, és húzd meg mögötte a fali kart. Menj vissza a folyosón a pálya elejére, ott nyílt ki egy ajtó, és egy kis udvarba értél. Jobbra, a sarokban mássz fel a létrán, ugorj hátra a piros ponyvára, onnan pedig át az erkélyre, és feszítsd ki a nagy ajtót. Most vigyáznod kell, mert csapdákkal van tele a terem. Menj jobbra, mássz fel a létrán, ugorj hátra a csillárra, onnan a másikra, és a másik létrán lemászva felveheted a Mansion Key-t.

Menj most vissza a lagúnákhoz, és jobbra menve, az utolsó mólóra kimászva, a magasabb részről elkapod a piros ponyvát. Menj jobbra, az erkélyre, és nyisd ki a kaput a kulcsoddal. Lődd le a fickót, és a kutyáját,és vedd fel amit elejtett, a Zöld Sárkányt.

A téren menj be balra a nemrég kinyitott ajtón, és szétlőve a ládákat egy nagymedipackot vehetsz fel, a 2. secret-ben.

Irány vissza a piros ponyvára, ugrás a másikra, és nekifutásból rántsd le a falon levő kart. Ússz visszafelé, és mássz ki a vízből jobbra a téren. A tér túloldalán a most kinyitott kapun át ugrás a vízbe, jobbra a falnál, a ferde magasabb résznél mássz fel a partra, és nyisd ki a kulcsoddal az ajtót. Lődd le a fickókat, vedd fel, amit rád hagynak, egy kismedipackot, és húzd meg a sarokban a fali kart. Jól figyeld meg a lemezjátszót, arra még szükség lesz hamarosan. Emlékszel még hol volt a macskakaja? Ússz hát vissza, a csatorna másik oldalára, kapaszkodj fel az erkélyre, lődd le a fickókat, és vedd fel az Ezüst Sárkányt.

Menj visszafelé az előbbi hely felé, és a téren, a Lara szobor előtti foglalatra tedd az összeillesztett sárkányokat, és egy lemezt kapsz, a Tomb Raider II PSX-et.

Menj jobbra, a kis vízben ússz jobbra, mássz fel a kólóra, be a szobába, és tedd a lemezjátszóba a lemezedet. Megpillantod végre a keresett fickót, és ezzel vége is ennek a remek kalandnak.

OBig

 


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.