.....................................................................

Tomb Raider Salvation 6 Mexico

Készítõ: Gabriel Gomes (Gabriel Croft/Brazilian Croft)

Letölthetõ - download: Innen

Csomagold ki a gabriel_gomes_tomb_raider_salvation_full.zip-et, másold valahova a benne levő, Part 6 - Mexico könyvtárat, és az abban levő tomb4.exe-vel indulhat is a kaland.

Történet:

Meg kell szerezni az öt elemet, hogy megmentsd a világot. Miközben a megszerzett negyedik elemmel elszökött, Lara megtudja, hogy a kultusz tagjai, egy elveszett város után kutatnak Sonora Desert-ben, Mexikóban. Valószínű, hogy ott rejtőzik az utolsó elem, az utolsó Artifact, ami a legerősebb mind közül. Meg kell hát szerezni. lara biztos benne, hogy az elveszett város nem más, mint a legendás El Doradó.

Vélemény:

Remek kaland volt ez a két pályás szint. Mexikóban kalandozunk, az első pályán a sziklás hegyekben, a másodikban pedig épületekben. Változatosak a helyszínek, és az ellenségek is. De van fegyverünk bőven, bár kispisztollyal is végigvihető, medipack használata nélkül is, csak egy kis türelem kell néhol. Két secret is van a kaland során, pályánként egy-egy. Ne hagyja ki senki ezt a remek kikapcsolódást nyújtó kalandot.

Végigjátszás:

Secret 1:

Mentések -- Savegames

1.     Sonora Desert

A vízbe esve verd fel a fáklyacsomagot, majd kifelé menet a lőszereket. Menj végég a sziklafolyosón, és nekifutásból ugorj át a szemközti sziklára. A kaktusz mellett vedd fel a fáklyacsomagot, majd ugrás tovább az alacsonyabb sziklára, és onnan juss le a földszintre. Lődd le a kígyót, és vedd fel a lőszereket. Told félre a szobrot, rántsd fel a csapóajtót, és menj végig a lenti folyosón. Lődd le a kígyót, és felkapaszkodva a falon egy hatalmas sziklavölgybe értél. Nekifutásból kapd el a túloldali sziklát, mássz fel, menj a folyosón körbe. Nekifutásból ugrás a túloldalra, (de ne próbálj kapaszkodni közben) kapaszkodj fel a sziklákon, és szembe fordulva a vízeséssel, annak baloldalához juss el, és ott is menj körbe mögötte a folyosón. A plafonra felkapaszkodva jutsz el a vízesésre, majd kapaszkodj fel a plafonlétra fölé, és balra menj körbe a folyosón. Ugrás a sziklafolyosóba, nekifutásból ugorj, és kapd el a túloldali peremet a tüskés gödörnél. Mássz fel, és kiérsz egy tóhoz. Az egyik sarokban kismedipackot találsz.

Ugorj a vízbe, keresd meg, és húzd meg a vízi kart.

Ne ússz még át a kinyílt csapóajtón, hanem juss vissza, egészen a pálya elejére, ahol az első kígyóval találkoztál. Ott van egy fali beugró, oda juss el. Vedd fel a fáklyacsomagot, és a kinyílt ajtó mögött a rengeteg lőszert, az 1. secret-ben.

Juss vissza a kis tóhoz, és most már ússz át a megnyílt átjárón. Kimászva a vízből egy kapuhoz értél. De kell egy kulcs. Lődd le a kígyót. Ugorj fel balra a sziklafolyosóba, húzz a ketrecen kettőt, lődd le a denevéreket, mássz át a ketrec tetején, és a kis folyosó végén húzd meg a fali kart. Mássz vissza a ketrecen, most már kialudt a tűz. Húzz a másik csontvázon egyet, és vedd fel az alatta lapuló Mysterius Key-t.

Irány vissza a nagykapuhoz. Lődd le a farkast, és nyisd ki az ajtót. Lődd le a két fegyverest, ugorj a vízbe, és vedd fel a Gránátvetőt.

Kint a parton mássz fel a falon, nekifutásból ugorj a vízesés mögötti folyosóra, és lekapaszkodva, lecsúszva, az alsó teremben lődd le a denevéreket. A nagykapu előtt menj balra, majd nekifutásból kapd el a kis oszlopot, mássz fel, húzd meg a fali kart, majd lekapaszkodva, rántsd le a kis oszlopon levő fali kart is. A vízbe ugorva húzd meg a szabaddá vált vízi kart a beugróban. Mássz ki a vízből, és a felemelkedett tömbön át ugorj a kötélre. Fordulj el jobbra, és juss el a magasabb oszlopra. Kapaszkodj fel a zöld növényekre, csimpizz el a sarokba, és az oszlop tetején meg is találtad a Lézertávcsövet.

A magas oszlop mellett, szétlőve a ládát, revolverlőszert találsz. Illeszd össze a revolvert a lézercélzóval, és lődd szét a vízben a rácsot. Ússz be oda, és megtaláltad a The Key to Eldorado-t.

Nyisd most már ki a kulcsoddal a nagykaput. A következő pályára léptél.

2.     The Lost City of El Dorado:

Secret 2: Mentések -- Savegames

 

Menj balra, és told a ketrecet a mintás padlólapra. A másik irányban is van egy ketrec, azt told a fali beugró alá, és rajta keresztül menj be a kis terembe. Lődd le a két raptort, húzd el a csontvázat, és vedd fel az Idol-t.

Menj ki a térre, és a másik ketrecen keresztül juss be az épületbe. Ugorj fel a tömbre, és onnan kényelmesen levadászhatod a másik két raptort. Vedd fel a kismedipackot, és menj ki a kis medencéhez. Lődd le a két bennszülöttet, vedd fel a sarokban a fáklyacsomagot, ugorj a vízbe, és a víz alatti folyosón ússz át a másik medencébe, ahol szemben húzd meg a vízi kart. Ússz vissza, és a parton menj tovább. A következő terembe leugorva végezz a raptorral, ugorj a kis medencébe, és ott is húzd meg a vízi kart. A parton lődd le a bennszülöttet, és a megnyílt kis fali beugróban vedd fel az Ancient Medallion-t.

Menj vissza, a pálya elejére, ott, a téren tudod használni a szerzeményedet az egyik tömb oldalán. Ott, ahol szerezted a medalliont, ott emelkedett fel egy oszlop. De még nem megyünk oda. Menj most a téren a másik oldalra, ott, a kis teremben jobbra menve, a nemrég kinyitott ajtó mögött eljutottál a mély medencéhez. Ugrás át az oszlopra, lődd le a hárpiát, ugrás tovább az alacsonyabb oszlopra, Vedd fel a lőszert, majd menj tovább. Nekifutásból juss el a túloldalra, majd a sarkon túl a zöld falra felkapaszkodva jutsz tovább. Rántsd le a fali kart, majd átmenve a megnyílt átjárón, végezz a bennszülöttekkel. Menj ki a kis medencéhez, és juss fel a magasabb oszlopra, Használd az Idolt a fali foglalatban. Menj vissza a mély medencéhez, ahol a fali kart rántottad le nemrég, és ugrás a kötélre, majd onnan a középső magas oszlopra, ahol a kerítés mögött felveheted a Ceremonial Mask-ot.

Ugrás a vízbe, ússz át a vízi folyosókon a nagymedencébe, a parton pedig ismét menj be a kis medencéhez. Előtte balra a fali kis beugróban használd a szerzeményedet, kinyitva vele az ajtót. Csússz le a kis vízbe, és végezz a két boszorkánnyal. Vedd fel a vízben a kismedipackot, és a másik sarokban a nagymedipackot. Vedd fel a banyáknál a 2 Gate Key-t is.

Nyisd ki a kulcsaiddal az ajtót. Lecsúszva végezz a raptorral, vagy fuss el mellette. Újabb lecsúszás, és egy hídra értél. Végezz a hárpiával, majd ugorj a vízbe. Keresd meg az egyik sarokban, lent, a fenéken, a zöld növényekkel takart, rejtett kis folyosót. Beúszva nagymedipackot találsz, a 2. secret-ben.

Húzd meg a híd alatti vízi kart. Irány vissza a hídra, végezz a raptorral, és told a szobrot a mintás padlólapra, a leengedett oszlop mögöttire. A másik padlólapra nem kell tolni, a másik helyen nincs semmi. Fordulj meg, ugrás jobbra a vízbe, és a túloldali átjárón leúszva, át a kinyílt rácson, húzd meg a vízi kart. A híd alatt megnyílt a rács, és átúszva rajta végre megszerezted az Artifact-ot.

A bejátszás után menj a helikopter felé, és ezzel vége is ennek a remek kalandnak.

OBig

 

1.     Sonora Desert

2.     The Lost City of El Dorado:

Videóvégigjátszás: TheMultiGamer202

 


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.