.....................................................................

Land Beyond Dreams 2.

Készítõ: Gabriel Gomes (Gabriel Croft/Brazilian Croft)

Letölthetõ - download: Innen

Csomagold ki a gabriel_gomes_land_beyond_dreams2.zip-et, a benne levő könyvtárat másold valahova, és az abban levő tomb4.exe-vel indíthatod is a kalandot.

Történet:

Túl az Álmok Földjén ma sötétség honol. Lara nagynénje, Joanne betegsége következtében távozott az élők sorából. Állapotáról nem beszélt senkinek, mert idős kora révén nem volt belőle kiút. Lara rettentően szomorú, és úgy gondolja, hogy Joanne hagyott számára valamit a házában, a hegyekben, egy olyan helyen, amelyet megannyiszor együtt látogattak meg... (Fordította: Matie)

Vélemény:

Visszatért a készítő egy korábbi pályájához. Ki tudja miért. Kicsit szomorkás a történet, ám maga a kaland remek kikapcsolódás volt. Kezdőknek is ajánlom, mert nincs benne semmi nehéz feladat. Nekem ugyan jobban tetszett ennek a pályának az első része, de azért nézzétek meg ezt is. Sok holmit kell összeszedni, viszont titkos hely nincs a pályán.

Végigjátszás:

Mentések -- Savegames

Menj jobbra, és rántsd le a fali kart. Vedd fel az ablakban a fáklyacsomagot. Kint jobbra menj, majd jobbra be a konyhába, és húzd meg a fali kart. Kint, a folyosón is jobbra menj, és húzd meg szemben a fali kart. Bent a zuhanyzóban vedd fel a Pizzasütőformát.

Kint a folyosón, most menj be szembe a nappaliba, és a kanapé mögött vedd fel a földről a Pizzafeltéteket.

Menj a konyhába, illeszd össze a pizzához valókat, és tedd a tűzhelyre. Menj most már ki, ki a folyosóról, el jobbra, és a folyosó végén húzd el a nagy vázát. Ugord át, és vedd fel mögötte a Zöld Kristályt.

Menj le most a lépcsőn az alsó szintre, menj az ebédlőben balra, majd a nappaliban jobbra, húzd meg a falon a kart. Kapaszkodj fel, a felemelkedett tömbre, és húzd meg ott is a kart. Ezzel igyekezz, mert időre megy a feladat.

Az ebédlőben ugorj fel balra a második ablakba, és vedd fel a Fáklyát.

Gyújtsd meg a szemközti kandallónál, menj fel az emeletre és gyújts be a kinyitott ajtó mögötti szobában a kandallóba, majd lent, a földszinten ugorj fel a beugróba, ahol a tömbre állva húztad meg nemrég a fali kart. Ott gyújtsd meg a gőzölgő padlólapot. Kinyílt lent az ajtó. Menj be, húzd meg a fali kart, és a fürdőszobában, az ablakban egy zöldalma vár.

A kis medencében rántsd fel a csapóajtót, és leúszva megtalálod a Spa Key-t.

Kint a folyosón menj be jobbra a szobába, és az ablakban húzd meg a fali kart. Menj most fel az emeletre, és nyisd ki a kulcsoddal a nagyajtót. Bent, vedd fel a földről a Feszítővasat.

Menj most le a földszintre, a nappaliban szembe a kis folyosóra, ott balra, majd balra, le az alagsorba. Szemben kicsit furcsa a fal. Feszítsd ki azt a rejtett ajtót, a második beugróban menj balra, és húzd meg kétszer a ládát. Menj mögé, vedd fel a banánt, és a Kulcscsomót.

Menj fel a házba, és nyisd ki a bejárati ajtót. Menj át a hídon, menj balra, és a zárt kapu előtt vedd fel a Spyglass-t.

Menj vissza a házhoz, a ház mellett jobbra vedd fel a fáklyacsomagot. Menj fel a lépcsőn, ugorj a medencébe, vedd fel a banánt, és húzd meg a kart. Mássz ki a vízből, fuss el a ház mellett, ugorj le az alsó teraszra. Ugord át jobbra a kis kerítést, vedd fel az almát, majd továbbmenve ugorj be a folyóba, a vízesésnél. Ússz le a járaton, és kimászva megtalálod a Pisztolyaidat.

Menj vissza a házba, fel az emeletre, be a jobb oldali szobába, ahol meggyújtottad a kandallót. Lődd ki vele szemben az ablakot, és a kis erkélyen vedd fel a kis követ, az Emerald-ot.

Kint menj szembe, majd jobbra a folyosón a nappaliba. Lődd szét a festményt, és a beugróban vedd fel a kristály foglalatát, a Jogar-t.

Kint a folyosón menj jobbra a konyhába, és nyisd ki az ajtót a kulcscsomóddal. Kint menj balra, és a sarkon túl, jobbra a falon használd a kis gyémántot. Egy tömb emelkedett fel a vízben. Menj oda, kapaszkodj fel a folyosóra, és a végén összeillesztve a jogart a kővel, majd a helyére téve, kinyitod az ajtót. Egy nagy üvegházhoz értél ki.

Menj balra, majd a következő sarokban ugord át a kis kerítést, és egy titkos, földalatti járatba értél, amit a növények takartak. Kússz át a járaton, és a csillagos kapu előtt megtalálod a földön a Piros Rózsát.

Juss vissza az üvegházhoz, és a bejárat mellett, a virágos sövény sarkában tedd a foglalatába a rózsát. Kinyílt az üvegház ajtaja. Bent, vedd fel a földről a Tree Stone Piece-t.

Irány vissza a kis tónál levő házba, ott le a pincébe, ahol az ajtót kifeszítetted. Ott, előtte jobbra használd a szerzeményedet, és kinyílik az ajtó.

Menj végig a folyosón, és a végén lökd be a kettős ajtót. Egy hatalmas akváriumhoz értél. a terem végén jobbra lökd be az ajtót, és a kis könyvtárban vedd fel a földről a Letter-t.

Elolvashatod Joanne utolsó feljegyzését:

Kedves Lara!

Megbetegedtem, és mire ezt olvasod, már nem is leszek itt.

De ne aggódj, békére leltem.

A halál és a szenvedés is az élet része.

El kell fogadnunk ezeket az érzéseket,

Erősnek kell lennünk, különben magukkal ragadnak.

Soha ne feledd, hogy szeretlek téged.

Mindig ott leszek veled... Joanne

A szobából kimenve vége is a kalandnak.

OBig

 

Videóvégigjátszás: Gabriel Plays

 


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.