.....................................................................

LB Advent Calendar 2017 - A Sailor Xmas

Készítõ: Erika(Talos) Homepage

Letölthetõ - download: Innen

Csomagold ki az erika_a_sailor_xmas.zip-et, másold a benne levő könyvtárat valahova, és az abban levő tomb4.exe-vel indíthatod is az ünnepi kalandot.

Történet:

Miklagard város: A Santa Sailor hajónak, (a Santa Claus "tengeri" változata) az iránytűre van szüksége ahhoz, hogy képes legyen vitorlázni. A hajó jeges zátonyra futott, és a város lakói a szobákban melegednek. Fűts be a kandallókba, és keresd meg az iránytűt, vidd oda az öreg tengeri farkasnak.
Ezt a szintet szenteljük a szeretteinknek, akik elhagytak minket. Ne felejtsük el elhunytaink, mindig közel állnak hozzánk.

Vélemény:

Remek kis karácsonyi kaland volt ez a pálya. Ha megtaláltuk az iránytűt, elhajózunk a vitorlással, ajándékokkal megpakoltan. No, de addig sok mindent be kell gyűjtenünk, még a cicákat is meg kell etetni. Két titok is lapul a pályán, keresd meg ezeket is. Ellenség nincs a pályán, és nehéz feladat sincs.

Végigjátszás:

Statisztika: Secret 1: Secret 2:

Mentések -- Savegames

Bizony bajban van a télapó. Mint hajóskapitány, elveszett az iránytűje. Nosza, keressük meg. :)

Fordulj meg, és nyisd ki a kettős ajtót. Balra mindjárt vedd ki az asztalfiókból a macskaeledelt, a Cat Food-ot.

Az előszobában menj balra, és mielőtt a szobába érnél, balra rántsd le a fali kart. A lépcső tetején kinyílt az ajtó. menj hát fel, ki a szabadba, a térre. Zárva vannak az ajtók. Viszont balra, az egyiket ki tudod nyitni. Menj hát be rajta, és jobbra a szoba végében add a macskának, a tarkának a kaját. Neked adja ezért a Silver Key-t.

Menj vissza a lépcsőig, ahol feljöttél, és nyisd ki ott az ajtót a kulcsoddal. Vedd ki balra az asztalkából a White Tea-t.

Jobbra, elmenve a nő mellett vedd észre a kandallót, oda majd be kell gyújtanod. De szemben vele, a sarokban, forgasd meg a könyvet a polcon. Kint az udvaron, jobbra menve nyílt ki most egy ajtó. De még ne menj be, menj balra, be a kis hóember mögötti beugróba, és nyisd ki az ajtót. Húzd meg az álcázott karokat jobbra, így kinyílik a baloldali ajtó, és felveheted a tekercset, a Sailor’sXmas Music  Scroll-t.

Na most menj be az előbb kinyitott ajtón. Vedd fel hátul az asztalról a két könyvet, a Gifts-t.

Tedd a tekercset a ferde kottatartóra. belecsap Lara a húrokba, és kinyílik valahol egy ajtó. Ott van az, mindjárt a szobába. Menj át rajta, és rántsd le a bejárat feletti fali kart. Kimenve a szobából, menj be jobbra a most kinyitott helyiségbe. Ott fagyoskodnak a lakók. Ám hátul, a baloldali pulton, egy bögre van. Állj oda a faltól, és vedd fel a Mug-ot.

Irány vissza abba a szobába, ahol a macskát megetetted. Ott nyisd ki balra a konyhaajtót, illeszd össze a bögrét a teával, és főzz egyet. Kinyílt egy ajtó, egészen a pálya elején, az előszobában. Menj hát le a lépcsőn, be a szobába, és vedd ki a kis éjjeliszekrényből az Iron Key-t.

Mielőtt kimennél, menj át a vörös függönyön, és vedd fel a nagymedipackot, az 1. secret-ben.

Kint menj be a nappaliba is, és tedd a könyveket a kis kerek asztalra. Vedd fel a megjelent Fáklyát.

Menj fel a lépcsőn, a kulcsoddal nyisd ki jobbra az ajtót, eldobva a fáklyát, vedd fel a jobb hátsó sarokban a Climbing Axe-t.

Vedd fel, és gyújtsd meg a fáklyádat. menj a cicás szobába, és gyújts be a kandallóba. A konyhában nyílt ki egy ajtó, menj oda, és vedd fel a fáklyacsomagot, a 2. secret-ben.

A lépcső melletti szobában is gyújts be, és átmenve a mögötted kinyíló ajtón, szétlőve balra a szürke nagy dobozt, egy kisebbet vehetsz fel. ez a Gift Box.

Menj vissza, le a lépcsőn, be a kis szobába, ahol a titok volt, ott jobbra hátul tedd az összeillesztett ajándékodat a magasabb dobozra. fent, a bárban felnyílt a kandalló rácsa. Most már begyújthatsz ott is, és ezért, hálából a lány neked adja, fel is veheted leguggolva, a Sailor’s Compasss-t.

Vidd hát, és add a télapó kapitánynak, és elhajózhatsz vele távoli vizekre. :)

Boldog karácsonyt. :)

OBig

 


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.