.....................................................................

LB Advent Calendar 2016 - Another Present

Készítõ: Masha Frenkel (masha) and Mario (Sponge) and Jesus Clares (Jesus C.Croft) and LoreRaider

Letölthetõ - download: Innen

Csomagold ki a teamchristmas_another_present.zip-et, másold valahova a benne levő könyvtárat, és az abban levő tomb4.exe-vel indulhat is a kaland.

Történet:

Az ünnepek közeledtével Lara az összes személyzetnek ajándékot akar adni. Winstonnak egy különlegességet talált egy sarki boltban. Ma kell érte mennie, ám előtte még sok dolga akad.

Vélemény:

Fantasztikusan jó ünnepi kaland volt ez. Rengeteg mindent kell begyűjtenünk a pálya végéig. Bizony jól át kell kutatni a kastélyt és környékét. Ellenség nincs, és nehéz feladat is csupán egy időrefutás van benne. 5 secretet is meglelhetünk. Sok helyen kapcsolhatunk be zenét, ami növeli az élményt. Ne hagyja ki senki ezt a remek karácsonyi kalandot.

Végigjátszás:

Statisztika:

Secret 1: Secret 2: Secret 3: Secret 4: Secret 5: Mentések -- Savegames

Fordulj meg, és rántsd le a fali kart. Menj ki a szobából, le a jobb oldali lépcsőn, be a szemközti szobába, az üvegvitrin mellett jobbra, és keresd meg a mozgatható ládát. Húzd, told a bejárattal szemközti, megkarcolt padlólapra, és kinyílik az uszoda ajtaja. Menj be, és vedd fel a kis emelvényről a borosüveget, a Chateau Lafite-t.

Továbbmenve jobbra a medence mellett bekapcsolhatod a zenét, és az utolsó beugróban egy nagymedipackot is találsz. Menj ki a lépcsőházba, és menj el a jobb oldali lépcső mellett, jobbra, nyisd ki jobbra a kis ajtót, és vedd fel a borosüveg dobozát, a Gift box-ot.

A kapcsolót is nyomd meg a falon, így az emeleten kinyílt egy ajtó. De még nem megyünk oda. Kimenve a kis szobából, jobbra menj a garázsba. Kapcsold be a zenét, húzd el az autót a helyéről, és vedd fel alóla az 1. kis pajzsot, az 1. secret-ben.

Told meg a kart balra, menj le a lenyílt csapóajtón, és a folyosó végén húzd meg a fali kapcsolót. Menj fel a garázsba, fel a felemelkedett állványra, és a kapcsolóval leengeded a bejárattal szemben levő állványt. Menj oda, és told a szerszámszekrényt át a másik sarokba. Kinyílt egy ajtó. De hol? Menj ki a garázsból, menj az ellenkező irányba, és mielőtt a konyhába érnél, balra menj, le a falépcsőn, át a kinyílt ajtón, és a ládikából teát vehetsz fel, ez a Pack of White Tea.

Menj most már a konyhába, a cselédlányhoz, tedd a bort a dobozába, és add neki. Egy kulcscsomót kapsz érte a  Bunch of Keys-t.

Vedd fel, majd az asztalról a sütiket is, az 1. Fairy Cakes-t.

A sarokban lődd szét a mikrót, és felveheted a 2. kis pajzsot, a 2. secret-ben.

Nyisd ki a fagyasztókamrát, húzd ki a megfagyott Winstont, és told a konyhában a kandalló elé. Máris megláthatod a következő kis pajzsot, fent, a hálószoba zuhanyzójában. Menj fel az emeletre, balra menj be a szobába, és fel balra a könyvtárba. Forgasd meg az utolsó állvány túloldalán a könyvet, és felveheted a könyvet, a Manual-t

Menj ki, a karzaton jobbra menj, és nyisd ki a kulcscsomóval az ajtót. Bent vedd fel az újabb kulcsot, a Lara’s Closet Key-t.

Kimenve jobbra menj, be a kis folyosóra, és nyisd ki az új kulcsoddal balra az ajtót. Menj fel a lépcsőn, az ajtó mellett rántsd le a plafonon a csapóajtót, és mássz fel a létrán a padlásra. Az ablakban, a ládából vedd ki a nyílpuskát, a Crossbow-ot.

Illeszd is össze a könyvvel, így lehet majd célozni vele, illetve így automatikusan azt lövi le, amit majd kell.

Kinyílt egy ajtó is, lent a földszinten, az üvegvitrines szobában. A ládák mellett lődd szét leguggolva a kis szekrénykét, és vedd fel alóla a nagymedipackot. Húzd el az alacsonyabb ládát, és vedd fel alóla a lőszereket. A másik sarokban vedd ki a kis ládikából a Dragon Emblem-t.

Lemenve a lépcsőházba nyisd ki a kis ajtót, menj körbe, a száradó ruhák mögött kússz át az alacsony részen, vagy a jobb oldali fal mellett fuss át, lődd szét a kis állványon a dobozt, és felveheted a  3. kis pajzsot, a 3. secret-ben.

Menj ki, le a lépcsőn, a folyosón balra menj, és a végén nyomd meg a fali gombot. Újabb ajtó nyílt ki a hálószoba mellett. Menj oda, és látod a kardot a befagyott víz alatt a bejáratnál. Menj a hálószobába, és nyisd ki a kulcscsomóval az ágy melletti ajtót. Itt aztán fáklyacsomagot, nagymedipackot, a kis emelvényen egy sálat, a Searf-et, találsz, és a kis ládikából egy újabb kulcsot, a Backdoor Key-t veheted fel.

Menj ki, jobbra nyisd ki a fürdő ajtaját, és a zuhanyzóban vedd fel a 4. kis pajzsot, az 4. secret-ben.

Menj ki a nagy lépcsőházba. Le a lépcsőn. Be a szemközti kis kápolnába. Balra hátul nyitva van az ajtó. Felmászva a ládákra a kis résen át szétlőheted a lakatot a másik szobában, ha összeillesztetted a nyílpuskát a könyvvel. A rés előtt egy órát is felvehetsz a földről, az Alarm Clock-ot.

Menj ki, és menj be a kinyitott ajtón. Nyomd meg a képnek látszó fali gombot, és a garázsban, az üvegfal mögött kinyílt egy ajtó. Menj hát oda, és bemenve jobbra, az egyik beugróban megtalálod a 2. Fairy Cakes-t.

Nyisd ki az ajtót, és kiértél a szabadba.

Menj jobbra, menj egészen a quad-ig, és ülj fel rá. Nem kell, de vele gyorsabb. Fordulj meg vele, és hajts az épület túloldalára. Fordulj vissza a quaddal, így majd nyersz pár másodpercet, amikor időre megy majd a feladat. Szállj le most róla, és mássz fel a falon a tetőre. Menj ahhoz a kéményhez, amibe beszorult a hülye télapó. Lépj rá a potyogó padlólapokra, majd lődd szét a csapóajtó lakatját, és mássz le a létrán. Nyisd ki lent a titkos ajtót, és a kis emelvényről vedd fel a fáklyát.

Menj fel a könyvtárba, és gyújtsd meg a kandallónál. Menj most a hálószoba melletti szobába, és gyújtsd meg vele a jobb oldali padlóégőt, így a jég felolvad, és felveheted a kardot, ami a feszítővas a pályán, a Heron Sword-ot.

Irány vissza a rejtett szoba, fel a létrán a tetőre, a kéményen balra kapaszkodj, úgy érsz fel. Mindjárt ott kapaszkodj le a tetőről, és ess le az erkélyre, ahol egy kis emelvényen egy hópelyhet, a Snowflakes-t. az 5. secret-ben.

A terasz túloldalán juss le a hóba, menj visszafelé, be az épületbe, és tedd a sárkányemblémát a foglalatába. Kint az oszlopnál felemelkedett egy állvány, így hozzáférsz az órához. Kapcsold be, de most igyekezned kell, időre megy a feladat.

Kapaszkodj fel az épület melletti falra, a túloldalon nyisd ki a konyha ajtaját, majd irány a túloldali fal. Ha azon is átjutottál, irány a quad, és hajts vele a nagy térre, ahol felemeltél egy állványt, a faltól ugorva feljutsz rá, majd arról a kis erkélyre, ahol megtaláltad a teásbögrét, az Empty Mug-ot.

Ugorj le, és nyisd ki a karddal a rácsos ajtót. Bent jobbra vedd fel a füstölőket, a Budha’s Bowl-t.

A fali kapcsolóval nyisd ki az ajtót, így a garázson keresztül visszajutsz a lépcsőházba. Menj a lépcsővel szemközti terembe, ahol a pálya elején a ládát tologattad. Van ott egy kis Buddha szobor, arra tedd a legutolsó szerzeményedet a füstölőt, és a mögötted kinyíló ajtó mögött meg is szerezted a Manor Gate Key-t.

Menj a konyhába, a cselédlány melletti asztal baloldalára, illeszd össze a bögrét a teafilterrel, és tedd rá. Vendéged jött, aki csomagolópapírt hozott, a Wrapping Paper-t.

Menj ki a folyosóra, és vedd fel a kis állványról. Menj ki a garázson át a szabadba, és nyisd ki a szemközti nagykaput a kulcsoddal.

Ha a quaddal mész, gyorsabb, de nem feltétlenül kell. Jobbra menve az épületek között egy nőt találsz. Add neki a sálat, és pénzt ad cserébe, a Money-t.

Menj most már az úton tovább, a második lámpánál menj balra, és feszítsd ki a falból az ágyúgolyót, a Cannonball-t.

Menj tovább az úton, az elágazásnál balra, ugord át a mély szakadékot, és balra menve tedd a golyót az ágyúba. Az megfordul, és szétlövi az akadályt a falban. Menj hát tovább, kapaszkodj fel a fali beugróba, és feszítsd ki a falból a fényes Glimmer-t.

Menj vissza az épületekhez, és balra a kapunál a szerzeményeddel nyisd ki. Menj át a téren, be a boltba, add a pénzt a boltosnak, és egy dobozt kapsz cserébe a kis emelvényen, a Parcel-t.

Nincs más dolgod, mint visszamenni a házba, és a karácsonyfa előtti asztalra tenni a csomagolópapírba tett dobozt. És az ünnep elkezdődik.

Boldog Karácsonyt, OBig

 

A videóvégigjátszást készítette: tartancroft

 


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.