.....................................................................

Tomb Raider: The Wolf Pack - Part 1

Készítõ: JesseG

Letölthetõ - download: Innen

Csomagold ki a jesse_g_the_wolf_pack_part1.zip-et, másold a benne levő könyvtárat valahova, és a tomb4.exe-vel indíthatod is a kalandot.

Történet:

Ismeretlen a történet mindenki előtt, amikor Luke, a farkas harcolt a gonosszal a Strabo csillaghajó fedélzetén. Az élet szikráit szórták szét a világűrben. Hosszú idő után, az életnek ezek a szikrái elkezdtek megelevenedni. Egy ilyen utód kelt életre Marson, miután az emberiség gyarmatosította azt, de a tudósokat megölte egy kiborgokból álló csoport. Minden, amit a fiatal farkasunk tud, az, hogy úgy tűnik, mindent megölnek, ami szerves, élő.

Vélemény:

A Marson kalandozunk, és nem Larával. Egy farkas a főhős. Ne felejtsük el, hogy a Marson más a gravitáció. Magasabbra, és messzebbre tlehet ugrani, de néha ez is kevés, kell a gyorsfutásos ugrás is. ellenségek robotok, és a végén a női főellenség. Itt már nem volt türelmem, elhasználtam egy medipackot. :) Három secret is van a pályán, de az egyik megszerzéséhez még egy helyet kell felfedezni. Érdekes megoldások, feladatok voltak. Olyanok néha, amiket még más pályákon nem láttam. Lehet a quaddal nagyot esni, és megúszni a quad felrobbanását is. Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a remek kalandot.

Végigjátszás:

Secret 1: Secret 2:

Secret 3: Statisztika: Mentések -- Savegames

Ne felejtsd el, a Marson vagy, itt kicsit más a gravitáció. Magasabbra, és messzebbre tudsz ugrani kissé.

Menj előre, a gödörben jobbra vedd fel a lőszereket, és kapaszkodj fel a plafonlétrára. Kapaszkodj végig a létrán, és továbbra is nyomvba az előrét, felugorva felfelé fog kapaszkodni a farkasod. Felérve vedd fel a fáklyacsomagot, húzd el a csontvázat, és tiéd az iPhone25S.

Menj a láda túloldalára, és feszítsd ki belőle a Feszítővasat.

Kinyílt oldalt a rács, és lecsúszhatsz a quadhoz. Igen ám, de nincs meg a kulcsa, az a lenti lángszórósnál van. De hogy lehet kinyírni, ha nincs fegyverünk? Kapaszkodj fel a plafonra, csimpizz ki a nagyterembe, jobbra a láda fölé, ess le, perdülj meg, mert itt elérhet a lángszórós, és ugrás a másik oldalra, onnan meg fel a pálya elejéhez. Látod, szemben kinyílt a rács, és egy emberkinézetű robot ácsorog ott. Ugorj be oda, gyorsan nyomj egy CTRL-t és a feszítővassal kinyírod a robotot. Vedd el a pisztolyait. Menj ki, és nyírd ki a lángszóróst, és vedd el tőle a Quad Bike Key-t.

Lődd szét a láda tetején a kisebb ládát, és vedd fel a shotgunlőszert. A másik sarokban kismedipackot is találsz. Most már menj a quadhoz, és pattanj rá. Hajts le a terembe, majd a túloldalon fel. Haladj balra, fel egészen a sziklatetőre, és hajts át a szakadék felett. Bizony lezuhansz, de az utolsó pillanatban megnyomva az ugrást, a farkasod leugrik a gépről, így megúszva a nagy esést. Csússz le a lejtőkön, ugord át a gödröt, így megszabadulva a mögötted igyekvő golyótól. és elérsz egy kis barlangba. Lődd ki jobbra a rácsot, és átmászva, egy központi szobába értél le. Öld le a mellén sérülékeny robotot, és vedd el tőle a Nuclear Wing Key-t.

Az üvegszekrényben kismedipackot találsz, és a számítógépen infókat kapsz az iPhone-ra. Nyisd ki a kulcsoddal az azonos színű ajtót.

A nukleáris szárny:

Bent egy robot fogad. Ha kinyírtad, vedd el a shotgunlőszerét, és menj balra. Öld le a lángszóróst, és vedd fel a kötélhorgait. Ugrás a ládákra, és lődd ki a magasban levő rácsokat. Oldalt is látsz lent, rácsokat, de az majd később, ott egy titok rejtőzik. Ha elfogy az energiád, menj mindig ki erről a területről, majd ha feltöltődsz, folytathatod a feladatokat. Most kapaszkodj fel a kilőtt rácshoz, és elkerülve a lézert, juss át a kis folyosón. Lődd ki szemközt is a rácsot, és mássz le a szobába. Ezen a pályán ezt szemből, az ugrást megnyomva is megoldhatod, így nem kell megfordulni. Tehát előre+ugrás, és lent vagy a teremben. Vedd ki az üveges szekrényből a nagymedipackot, és a fiókos szekrényből a Grapple Gun-t.

Irány vissza, töltsd fel magadat, és bemenve a területre most jobbra menj. A mérgező víz felett, lőj ki egy kampót, és a kötélen átjutsz a túloldalra. De nem egyszerűen. :) Gyorsfutásból kell ugranod, így messzebb ugrik, és elkapja a kötelet.

Tehát nyomod az előrét+gyorsfutás, és a végén nem elengedve ezek, az ugrást is. persze ehhez távolság is kell, tehát messzebbről kell indulnod.

Ha sikerült, lendítsd be a kötelet, és ugorj át a túloldalra. Mássz fel balra a falon, kússz át a lézerek alatt, és juss át a mozgó falakon. De az utolsónál nézz be jobbra, juss be a csontvázhoz, húzd el, és vedd fel a Radi-Sponge-t, így többé már nem lesz gondod a sugárzással, megáll a csík, és így fogod tudni majd felvenni a titkos helyen lévő cuccokat.

No ha megvan, menj tovább, és a felső folyosó végén húzd meg a fali kart. Leesel. Lődd le a két emberi robotot, vedd el tőlük az Electric Wing Key-t.

Menj fel az emelkedőn, és megforgatva a kereket, átlátszóvá válik az első fal. Első feladat tehát teljesítve.

Még ne menj ki. Menj jobbra, ahol a lángszórós volt. Balra lent is lődd szét a rácsot, és lekapaszkodva, nem beleesve a mérgező vízbe, kapaszkodj jobbra, majd a rámpa végén felveheted a shotgunlőszert, az uzilőszereket, az 1. secret-ben.

Kint a központi teremben, nyisd ki a kulcsoddal a szemközti ajtót.

Az elektromos szárny:

Menj balra, ugorj a vízbe, és húzd meg a vízi kart. Keresd meg a növények között a nagymedipackot, majd ússz az oldalsó járaton át. Kimászva a homokos partra látod a bejátszásban, egy robot megrázó élménnyé tette a vizet. Arra hát nincs visszaút. Menj a terület végébe, ugorj fel balra, a sziklákra, és juss le a hasadékba, ahol kismedipackot, uzilőszert találsz, a 2. secret-ben.

Irány vissza amerről jöttél. Egy kis híd nyúlik ki az épületből. Állj háttal a lecsúszós résznek, ugrás hátra, majd előre, és kapd el a kis híd alján levő létrát. Csimpizz végig a falig, majd jobbra fordulva, mint a pálya elején, felmászol a híd tetejére. A túloldalon kapaszkodj le, balra csimpizz át a résen, majd felkapaszkodva, jobbra felugorva feljutsz a magasabb oszlopra. Ne felejtsd el, itt a Marson mások a gravitációs feltételek, itt magasabbra, és messzebbre tudsz ugrani. Fent nekifutásból ugorva kapd el a létrás oszlopot, majd mássz le, balra, lefelé, megint balra, és kapaszkodj fel a résbe. Itt nem kell lógni a lábának, csak nyomd meg a kúszás gombot, és sikerülni fog. A túloldalon lemászva kússz be a résbe az uzilőszerért, majd juss el az ablakba. Lődd be az üveget, és menj be a kis szobába. Nyírd ki a robotot, és vedd el tőle az Office Wing Key-t.

Kutasd ki a vitrineket is, mert az egyikben ott lapul a Shotgun, a másikban pedig az Electrical Control Room Key.

Továbbmenve felérsz egy kis tetőtéri terembe, ahol négy fali kapcsolót találsz. A szemközti baloldalit NE, a többi hármat húzd meg, és négy rúd jön ki az elektromos víz feletti panelből. Juss át az első kettőn a túloldalra, majd a túloldali kettőn, a fali karig, és ráesve rántsd le. Most már biztonságban beleesel a vízbe. Ha a bejövetelkor már meghúztad a vízi kart, akkor ússz ki az oldalsó kis folyosón, mássz ki a vízből, és végezz a piszok robottal, aki beléd vezette volna az áramot. Ha kész vagy fele, menj fel az emelkedőn, és visszaértél a felső kis szobába. Most juss át ismét az első két karon át a túloldalra, majd ugrás le a nagymedipackhoz, és vedd fel. Újra menj fel a tetőtérbe, de most az emelkedő végén jobbra tedd a helyére a kulcsodat, így kinyitva a szemközti ajtót. Tekerd meg a második kereket is, így ezt a területet is hatástalanítottad. A titkos helyhez csak ezután tudsz hozzájutni. Most az innenső oldalára ess le a kis szigetnek. Nézz csak fel. Lőj egy kötelet a propellerbe, és nekifutásból kapd el a kötelet. Lengesd be, és ugrás, kapd el a zöld növényi létrát a falon. Csimpizz jobbra, és mássz be a kis beugróba. Ugorj a vízbe, ússz végig a hosszú járatokon, és vedd fel az uzilőszert, nagymedipackot, a 3. secret-ben.

Menj ki az előtérbe, és nyisd ki a következő ajtót a kulcsoddal.

Az irodai szárny:

Menj fel balra a lépcsőn, végezz a lángszóróssal, majd az egyik kis asztalról vedd fel a kismedipackot. A karzat túlsó végén, egy fiókos szekrényke rejti az UZI-t.

Töltsd le a fali számgépnél az infókat. Menj vissza oda, ahol a kismedipackot találtad, lődd ki a falon a szellőzőrácsot, és mássz fel oda. Mássz végig, majd felkapaszkodhatsz a felső folyosóra. Most ments egyet, nem lesz könnyű átjutni a tüskéken, rudakon. Ha sikerült megúsznod az első szériát, ments megint, mert most meg egy gyorsfutás-ugrást kell előhoznod magadból, ráadásul úgy időzítve, hogy ne lyukasszanak ki a tüskék.

Tehát nyomod az előrét+gyorsfutás, és a végén nem elengedve ezek, az ugrást is. persze ehhez távolság is kell, tehát messzebbről kell indulnod.

Ha sikerült, rántsd fel a csapóajtót, mássz át a tömbön, nyisd ki az ajtót. Húzd ki a tömböt, told el balra, ess le a terembe, és a létrán felmászva lökd le a tömböt a terembe. Kutasd ki a vitrineket, mert az egyikben egy kismedipackot, a másikban a Robotics Bay Key-t találod.

Most a négy mintás kockát, tömböt, told be a falba, de mindegyiket a helyére. Útbaigazítást ad, a rajtuk levő csíkok, amik a falon levőket teszik teljessé. Persze azért becsapós, csak akkor toltad jó helyre, ha megjelenik a kinyitandó ajtó képe. Ha sikerült, fentről lejön egy fegyveres, nyírd ki, majd menj fel, és a kinyílt ajtó mögött megforgathatod a harmadik kereket. Nyírd ki az újabb robotot, menj ki az előtérbe, és nyisd ki a kulcsoddal a negyedik ajtót is.

A robottechnikai szárny:

Bemenve lődd le a fickós robotot,vedd fel a kismedipackját, majd jobbra látsz egy piros padlólapokkal borított területet. Ha rálépsz valamelyikre, zöldre vált. Hát mindegyiket zöldre kell váltani, mindegyikre rá kell lépni, ráadásul időre megy a dolog. No hát ugrás a kicsit beljebb levőre, onnan helyből ugrás a résen át a túloldalira, és most már rohanj körbe, rálépve mindegyikre. Ha sikerült, lenyílik egy csapóajtó. Tülsd fel magadat infóval a konzolnál, majd felmászva a ládára, nekifutásból ugorva kapd el a csapóajtó feletti részt. Mássz fel, nyírd ki a robotot, vedd el a lőszerét. A vitrinben is shotgunlőszert találsz, a sarokban pedig kötélkampót, majd húzd meg a fali kart. Fent a magasban kinyílt egy rács. Oda kell eljutni.

Menj le a szobába, és mássz át a ládákon a rejtett fali kapcsolóig. Még a ládáról lőj fel egy kampós kötelet a ventillátorhoz. Húzd meg, perdülj meg, felugorva kapd el a lecsúszós részt. Mássz fel, csúszás, ugrás, és elkapod a kötelet. Juss át a túloldalra, belendítve azt. Bizony néha sokáig kell várni, amíg a farkas megnyugszik a kötélen, és be tudod lendíteni. No ha sikerült, fuss jobbra, nekifutásból ugorva kapd el a szemközti részt. Mássz fel, és rohanj fel a hídon, itt már használhatod kicsit a gyorsfutást. Ugrás jobbra, a folyosóra, leesve rohanj végig a folyosón, és be a már lassan bezáruló ajtó mögé. Itt megforgathatod a negyedik, az utolsó kereket. Kint, az előszobában megnyílt a padló, arra folytatjuk a kalandot. Előtte azonban végezz a robottal, és vedd el a lőszerét.

Irány most már az előszoba, és menj lefelé, a megnyílt úton. Lecsúszol, és beleesel a vízbe. Megpillantod őnagyságát, a főellenséget. Amikor visszakapod az irányítást, gyorsan ússz végig a járaton, és mássz ki a vízből, mert a nyanya áram alá helyezi azt, és kinyiffansz. Ha sikerült, akkor irány a nagyterem. Ne akard kinyírni, most még nem tudod. Ugorj fel a tömbökre, futás, ugrás a rúdra, onnan pedig a fali létrára. Mássz fel, egészen a jobb oldalán ugorj hátra, majd lecsúszva elkapod a szemközti ferde részt. Mássz fel, ugrás hátra, majd előre, és kapd el a plafonlétrát. Csimpizz el a magasabban levő hídig, és leesve, nekifutásból, az utolsó pillanatban elugorva elkaphatod a másik hidat. Irány bizony bele az áramba. Amíg sárgán fénylesz, addig tudsz sérülést okozni a némbernek. Ez 30 másodperc. Ha nem elég, újra állj bele a fénybe, és újabb harminc másodpercet kapsz. Eddig megoldottam medipack nélkül, de itt már nem volt türelmem, egy nagyot elhasználtam. Lődd, el fog fogyni az uzilőszer, a shotgun is, és a végén kispisztollyal adhatsz neki. Amikor közel ér, bukfencezz egyet, és csak lődd, hidd el, előbb-utóbb kinyiffan, és rád hagyja a Grand Hall Key-t.

Ha sikerült, a fal melletti két oszlopon egy kismedipackot, a másikon pedig a Schutte Bay Key-t találod.

Ugrás vissza a másik hídra, és a kulcsoddal nyisd ki ott az ajtót. Visszaértél az előszobába. Menj be ismét a radiológiára, menj jobbra, és használd a kulcsodat a falon. Mássz fel a létrán, és felértél egy rakétasilóba. Ugorj át a túloldalra, vedd fel a ládáról a kötélkampókat. leesve a ládáról lődd is fel a magasba, de most nem kötelet kaptál, hanem kilőtted a plafont. Irány vissza a másik oldalra. A ládán keresztül feljutsz a magasba, onnan a plafonlétrán át jutsz el a túloldalra. Most ismét egy gyorsfutásos ugrás következik, és elkapva az űrhajó felöl oldalt, felmászva be is szállhatsz, és ellavírozhatsz a föld felé.

OBig

 

 

Videóvégigjátszás: Tombdesign

 

 

 


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.