.....................................................................

The Forgotten Project

Készítõ: Sponge (Mario)

Letölthetõ - download: Innen

Csomagold ki a sponge_the_forgotten_project.zip-et másold a benne levő könyvtárat valahova, és a tomb4.exe-vel indulhat is a kaland. Ennek a pályának van MAC változata is, az is benne van a zip-ben.

Történet:

Egy különös városba tett látogatása során Lara lépten-nyomon lebegő szimbólumokba botlik. Látván, hogy azok némileg sérülékenyek, eltűnődik azon, hogy mi lenne, ha felgyújtaná őket…(Fordította:Matie)

Vélemény:

Nagyon rövid, kicsit félkész pálya ez, aki esetleg most ismerkedik a szerkesztett pályákkal, vagy ne adj Isten, a Tomb Raider-rel, megpróbálhatja. Ellenfél nincs a pályán, viszont felvehetünk egy vizestömlőt, de felesleges, mert nem tudjuk használni az égő tűznél, gondolom, egy szerkesztési hiba lehet az oka. Célunk egy Iránytű megszerzése, ehhez 5 Szimbólumot kell felgyújtani, hogy hozzáférhessünk. Ehhez azonban először a Fáklyát kell megtalálnunk. Minden egyes felégetett Szimbólum egy Secret-nek számít, tehát 5 titkot fedhetünk fel a pályán.

Végigjátszás:

Secret 1: Secret 2:

Secret 3: Secret 4: Secret 5: Statisztika: Mentések -- Savegames

Vegyük fel a szeszes italt fogyasztó fickó mellől a Token-t, majd helyezzük be rögtön a helyére, az autó mögött. Megnyílt az út az egyik felgyújtandó szimbólumhoz. De mielőtt megszereznénk a Fáklyát, tegyünk egy kis kitérőt.

Menjünk jobbra, a bérházak mellett, és az utolsó, világosbarna színűhöz érve, középen, a kék ajtónál másszunk fel a falon teljesen. Fent megtaláljuk a vizestömlőt, a Small Waterskin-t.  Másszunk le, és haladjunk arra, ahol felvettük az érmét. Jobbra, a sziklák és az épület között elhaladva, egy vízzel teli üreget találunk, itt meg is tölthetjük tömlőnket. Látunk egy darut is, fel is mászhatunk rá, de felesleges, nincs ott semmi. Menjünk vissza oda, ahol felmásztunk a falon, most a mellette lévő, sötétbarna épület közepén mászhatunk fel.

Láthatjuk a Fáklyát, valamint egy másik épület tetején az Iránytűt, mely még lángokban áll, nem bírjuk felvenni. Ha átugrunk a szomszédos tetőre, majd onnan az iránytűhöz, megpróbálhatjuk a vizestömlőnkkel eloltani a tüzet, de hiába, ha ráöntjük a vizet, nem történik semmi. Ez egy szerkesztési hiba, gondolom, egyébként is, más útja van, hogy eloltsuk.

Vissza a barna épület tetejére, vegyük fel a Fáklyát, és gyújtsuk is meg rögtön ugyanezen a tetőn. Most ugorjunk a szomszédos tetőre, menjünk ki a túlsó szélére, és óvatosan, esetleg hátralépve, dobjuk le az alattunk lévő tetőre Fáklyánkat. Itt a kameraállás zavaró lehet, ha szükséges, használjuk a távcsövünket. Ha sikeresen landolt alattunk a Fáklya, másszunk le óvatosan, hisz itt is mászható a fal, a moziplakátnál. El is értünk az 1. Szimbólumhoz, vegyük fel a Fáklyát, és égessük el. Ez az 1.secret.

Dobjuk le az utcára a Fáklyát, ereszkedjünk le a tetőről a földre, és keressük meg. Tartsunk ismét jobbra, a bérházak mögé, de most a legelső, piros-fehér épületbe térjünk be jobbra, itt megtaláljuk a 2.Szimbólumot, a 2.secret-ben. Lobbantsuk lángra, majd távozzunk.

Ahogy kiértünk, rögtön szemben látjuk a következő meggyújtásra váró célpontunk, ott a 3.Szimbólum, a 3.secret.

A bérházak között eljutunk a tér közepére, itt meg is leljük a 4.Szimbólumot, a 4.secret-ben.

Találunk egy szürke színű tömböt, Fáklyával a kézben ugorjunk fel rá, majd még fentebb, végül szemben, a tető melletti platformra ugorjunk. Balra, a háztetőkön végigugrálva elérünk az 5.Szimbólumhoz, ez az 5.secret. Miután lángra lobbantottuk, láthatjuk, hogy kialudt a tűz az Iránytűnél. A Fáklyát eldobhatjuk, nem kell már.

Ereszkedjünk le a tetőről, menjünk hátra, a bérházak mögé, a sötétbarna épület közepén másszunk fel. Ugráljunk át a kialudt tűzhöz, itt vegyük fel, amiért jöttünk, az Iránytűt, a Compass-t. Mihelyt megszereztük, véget is ér ez a pálya.

baal76


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.