.....................................................................

Purgatory Elementary

Készítõ: Brandon Harmon-Moore (BHM Productions)

Letölthetõ - download: Innen

Csomagold ki a brandon_harmon_moore_purgatory_elementary.zip-et, a benne levő könyvtárat másold valahova, és a benne levő Tomb4.exe-vel indíthatod is a kalandot.

Történet:

Volt egyszer egy fiúiskola az Egyesült Államokban, ami virágzott sok-sok éven át. Ám 2002-ben, az iskola elvesztette az állami támogatást, és elhagyatott lett. Idővel egy csoport kultikus bérgyilkosé lett az épület. Elátkozták az intézményt sötét varázslattal teleírt feljegyzésekkel. Pokoli hely lett az iskola. Tele halálos csapdákkal, lidérces termekkel. Aki belépett az épületbe zombivá vált, miután nem találta a kiutat. Azt mondják a legendák, hogy az átkot csak az töri meg, ha valaki megtalálja, és eltávolítja onnan az öt elátkozott jegyzetet, és elpusztítja a gonosz kultusz képviselőit. De a helyi lakosok, még a rendőrség is fél rettenetesen ettől a helytől, nemhogy belépnének oda, hogy megpróbálják. Miután ennek hírét vette hősnőnk, naná, hogy összeszedve a bátorságát elutazott oda, és egy ablakon bemászva megpróbálta a gonosz átkot megtörni, megkeresve a papírfecniket.

Vélemény:

Kicsit rövid, de jó kikapcsolódás volt ez a kaland. Egy iskolában kell megkeresnünk öt papírdarabot. Közben skorpiók, kék burnuszos gyilkosok, és pár zombi zaklat. Vigyázni kell a csapdákra, ami néha hegyes, néha forró. :) Három secret is van a pályán, amiket ha megtalálunk a végén medipack használata nélkül is befejezhetjük a pályát, megszerezve az UZI-t. Kicsit horrorisztikus a kaland, de nem nagyon. :)

Végigjátszás:

Secret 1: Secret 2: Secret 3: Statisztika: Mentések -- Savegames

Négy szétlőhető váza van a szobában, Kettőt látsz is, a harmadik balra a ládák mögött van, mássz be hozzá, az utolsó a kijárat mellett jobbra, egy keskeny résen át láthatod. Lődd szét mind a négyet, és kimehetsz a teremből.

Menj balra, majd jobbra a folyosó végén egy újabb terembe értél. Lődd szét itt is a vázákat, és az egyik alatt felveheted az első irományt, az 1. Cursed Note-t.

Egy másik váza alatt fáklyacsomagot, és nyílpuska lőszert találsz. A lőszer nem tudom mire való, fegyvert hozzá én nem találtam:) Látsz egy zárt kaput, de ehhez még kell a kulcsa. A baloldali sarokban lődd szét a kis kaspót is, és kimenve a folyosóra, menj visszafelé, balra, és be a kinyílt rácson a fürdőbe. Jobbra lődd szét a vázát, és a kerítést, és bújj be a szellőzőbe. Lődd le a skorpiókat, kússz balra, és a végén felveheted a 2. Cursed Note-t.

A másik irányba menve egy sötét szobába érsz. De egy lépést téve meggyulladnak a tüzek. Ugord át szembe a lángokat, és vedd fel az Enchanted Slab-ot.

Fáklyacsomagot is találsz, és kifelé menet balra a kis pulpituson megtalálod a Star of Fire-t, ez az 1.secret.

Menj vissza az előző terembe. A folyosón most már zombival is ismerkedhetsz. Hagyd a francba, lelőni úgy sem tudod. Nyisd ki a kis táblácskával a kaput, és bent told meg a kart. Vedd fel a kismedipackot, és lődd le a skorpiókat. Kint most már több zombival is találkozol. Menj jobbra, át a kinyitott kapun, a következő terembe.

Lődd szét a számítógépet, a nagy vázát, és a kisebb alatt megtalálod a 3. Cursed Note-t.

A sarokban látsz egy létrát, de az kicsit később. Menj be a vörös folyosóra. A végén lezárul előtted az a rács, de kinyílik balra. Menj hát a vége felé, a zászló felé, de nehogy beugorj a forró vízbe. Közben kinyílik mögötted a másik rács, így fo9rdilj meg, és menj át rajta. Lődd le a megjelenő fickót, vedd fel a nagymedipackját, és menj balra. Kinyílik a jobb oldali rács. Ugord át a csapdát, és fuss be balra a beugróba a szemből legördülő golyó elől. Menj fel a golyó fészkébe, kapaszkodj fel a résbe, és meg is találtad a Star of Death-ot, a 2.secret-ben.

Lemászva végezz a ninjákkal, és átugorva a gödröt fuss be a szemközt kinyitott rácson. Ha lezárul közben, mássz fel újra a résbe, majd lemászva kinyílik újból. A folyosó végén told meg a kart, és továbbmenve az előtted kinyíló rácsokon megtalálod a 4. Cursed Note-t.

Menj vissza most már a nagyterembe, és most mássz fel a sarokban a létrán. Juss át a tűzfújókon, vigyázz a zombira, és a folyosó végén a tiéd az 5. Cursed Note.

Menj ki most már a folyosóra, és tedd a csillagokat a foglalatukba. bemenve rengeteg lőszert, medipackot, és az UZI-t kapod meg a 3.secret-ben.

Kint a folyosó végén kinyílt nagykapu. Menj át rajta, menj végig a kis szobákon, és a végén csússz le a lejtőn. Most kézbe az UZI-t, végezz a megjelenő fickókkal, skorpiókkal.

Megkapod az Enchanted Slab egy-egy felét tőlük, sőt, valaki lőszert is hagy rád. A mérgező nyilak alatt át tudsz kúszni, így a végén nem kell medipack egy sem. Lent a lépcsők alján illeszd össze a két darabot, és kinyitva vele az ajtót, vége is a kalandnak.

OBig

 

Videóvégigjátszás: brandonsgamereviews

 

 


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.