.....................................................................

#E.V.I.L

Készítõ: Dave Andrew Parnham (sonnyd83)

Letölthetõ - download: Innen

Csomagold ki a dave_andrew_parnham_evil.zip-et, másold a benne levő könyvtárat valahova, és az abban levő E.V.I.L.exe-vel indíthaod is a kalandot.

Történet:

Egyesült Államok, Washington DC, Rendőrség, 2016 március.
Brian Page közrendőr – Uram, egy sürgős üzenetet kaptunk a Bank of America-ból. Lövéseket hallottak.
Randy Tucker őrmester – Rendben, fogjon annyi embert és fegyvert amennyit tud, és azonnal induljon oda!
Brian Page közrendőr – Értettem uram.

Közben a bankban zajlanak az események. Egy fegyveres beviharzik, és elkezd vaktában lövöldözni, miközben azt követeli, hogy beszélhessen a vezérigazgatóval.
Fegyveres – Most azonnal a felelős vezetővel akarok beszélni!
Recepciós – Rögtön hívom, uram.
Fegyveres – Jó, remélem, hogy gyorsan ideér, mert éhes vagyok!

Némi idő elteltével megjelenik az igazgató és magyarázatot követel.
Igazgató – Mi történik itt?!
Fegyveres – Te! Te vagy a felelős az apám haláláért!
Igazgató – Elnézést uram, nem értem. Miről van szó?
Fegyveres – Az apám jó ember volt. Kért, és adtál neki 50 000 dolláros kölcsönt. Amikor nem tudta visszafizetni elég gyorsan, mivel a vállalata nehéz időszakon ment át, te mit tettél? Emlékszel?
Igazgató – A vállalati politikánk ilyen. Nem volt más választásunk, mint elküldeni a tartozást a behajtóknak, és növeljük a tartozást annak költségeivel is.
Fegyveres - Kiharaptál az apámból egy hatalmas darabot! Miattad lett öngyilkos!
Igazgató – Igazán sajnáljuk a fájdalmat, amit ez okozott neked.
Fegyveres – Egy bocsánatkérés ehhez nem elég! A büntetésnek egyensúlyban kell lennie a bűntettel!

Erre mindenki meglepetésére kést vett elő, darabolni, enni kezdte az igazgatót. Egész életére megnyomorította. Volt nagy rémület, sikoltás bent is, kint is a horror miatt. A rendőrség megérkezése vetett véget a véres tornak.
Rendőrök – Térdeljen le, és tegye a kezeit a háta mögé!
Kivonszolták a rugdosó, üvöltöző fiatalembert, bevágták a rendőrautóba, és szirénázva elszáguldottak vele az őrsre.

- Neve?
- Bwjyll Qrepk Peec
- Kora? 22.

A többi, ahogy már mondani szokás, történelem……………..

Vélemény:

Én ugyan nagyon útálom a horrort, de mivel tudom, sokan szeretik, hát leírtam ennek a pályának a végigjátszását. Hát brutál horror. Egy kannibál fickóval kalandozunk, aki megszökik a börtönből. Még az elméje is hibás. Megüli bent is az összes rabot, késsel, vagy méreggel, felgyújtja a nőket is a cellákban, vagy épp kibelezi őket, és azzal kelt életre zombikat. 5 titkos kést is találunk a pályán, ezek a secretek. Kiszabadulva a városban is öldököl, hála egy másságát nem is tagadó fegyverboltosnak, megöli még Obama elnököt is. Félelmetes, mint a készítő többi pályái is, amiket eddig láttam. De ez a korona mindegyik felett. 18 év alatt nem ajánlom. :)

Végigjátszás:

Secret 1: Secret 2: Secret 3: Secret 4: Secret 5: Mentések -- Savegames

1.     rész: Kitörés a börtönből.

Egy elmegyógyintézeti páciensnek egyszer csak elege lett az intézményből, és úgy döntött, megszökik, akár súlyos testi bántalmazást is kilátásba helyezve.

Az előtörténet megnézése után fordulj meg, kapaszkodj fel az ablakba, és vedd fel a Kötelet.

A szobában, a rács előtt felveheted a kis Berendezést.

Illeszd össze a két szerzeményedet, és tedd a jobb oldali falon levő két kötélre. Megnyitottál kint egy kis ajtót, és egy egér kandikál kim onnan. Magadhoz kéne csalogatni. Vedd fel hát az asztalról a Hambugert.

Menj, és tedd a kis tálba, a vasrács előtt, és a kisegér majszolni kezdi. Vedd fel az egeret, és vedd fel ismét a kis gépezetet. Illeszd össze, és tedd a tálba. A kisegér kimegy a rács alatt, és megnyitja neked az utat. Vedd fel ismét a gépezetet, és kinyílnak a rácsok, a cellák ajtajai.

Még ne menj be egyikbe sem, majd később lesz ott dolgod. Menj végig a folyosón, és nyisd ki a szemközti ajtót. A folyosón a kanyar után jobbra fent egy szellőző rést találsz. Mássz fel oda, majd kivárva a lézert, amikor elmegy, kapaszkodj le a lyukba, oldalazz át jobbra, és mássz fel. Ha megúsztad, mássz fel jobbra a felső szellőzőbe. Kúszva menj tovább, mert jobbról is lézer jön. A sarkon túl is lézerrel találkozol, várd ki, amíg elmegy, gyorsan kússz tovább, és vedd fel az 1. Titkos kést, az 1. secret-ben.

Juss át balra a lézeren, és lemászol egy irodába. Menj óvatosan a fali kapcsolóhoz, és meghúzva a lézerekkel öld meg mindkét őrt. Többször is meg kell húznod a kapcsolót, mire mind a kettő kinyiffan. Ha sikerült, az egyik őr rád hagyja a kését.

Menj a nőhöz, és kinyírva tiéd a kulcsa, a Cupboard Key.

Nyisd ki vele az ajtót. Oldalt, az egyik könyvespolc ajtaja mozgatható. Told be a kis terembe, és ráállva feljutsz a szellőzőbe. A túloldalon leesve kicsit kificamodik a bokád, de sebaj. Menj fel a lépcsőkön, nyisd ki az ajtót, és menj vissza a cellákhoz, és nyírd ki az összes rabot. Mindegyikből kivágtál egy-egy testrészt.

Megvan az összes testrészt, de mit tegyek vele? Van talán valahol egy konyha, meg kell keresnem, kell táplálék a raboknak.

Menj visszafelé, amerről jöttél, le a lépcsőn, és a folyosó végén nyiss be az ebédlőbe. Menj hátra a raktrba, és balra, a mosógépek mellett egy szekrényből, egy lépés távolságból vedd ki a sütőformát.

Sötét a szekrény, alig látható hogy az. Menj most a konyhába, a sütőhöz. Tedd a formába a húst, amit szereztél, és megsütve elgázosítod a helyiséget. Minden rab kinyiffan. Igyekezz jobbra, a szellőző kapcsolóját kapcsold be, így te megúszod a dolgot. Hátul, a raktárban a polcról kis kaját, és fáklyacsomagot vehetsz fel.

Menj ki, menj fel a lépcsőn, és nyisd ki az elágazásnál a szemközti ajtót. A vezérlőterem előtt a kanapé alól vedd fel a fáklyacsomagot, és a kis kaját, majd bemenve a gépterembe szemben, hátul nagykaját is kapsz, ez a nagymedipack a pályán.

Told a két női szobrot át a másik terembe. A feketét a vezérlőpult innenső, a tarka ruhásat a túloldalra told. Felnyílik a kapcsoló ajtaja. Húzd meg a kapcsolót, majd gyorsan vedd fel a fekete ruhás nő alól a Library Key-t.

Gyorsan fuss ki az elgázosított teremből. Menj vissza az elágazáshoz, és menj jobbra, a folyosók végén nyisd ki a könyvtár ajtaját a kulcsoddal.

Beértél egy nagy, lüktető terembe. A cél, hogy a kereszteket feljuttasd a magasba, a színes padlólapokra. Ha elindulsz, mögötted felemelkednek a tömbök, és felemelik a kereszteket. A középső rész mászható, így feljutsz a szemekhez. Mindig ugord át a kereszteket, és a fal felől told rá a szemekre, de csak addig, és nem tovább, mert meggyulladsz. Ha sikerült, egy következő, hatalmas teremben találod magadat. Nyom,d meg mind a négy gombot, erre a fúrók kibelezik a középső szobrokat. Fogd a négy Belet, és tedd a szélső szobrok kezébe. Vigyázz, amikor az utolsót is odateszed, megelevenednek a zombik. Siess hát lentre, középre, és mássz le a magas létrán.

Legalul leesel, kificamítod a bokádat, de nem nagyon sérülsz. Keresd meg balra a fáklyákat.

Gyújtsd meg középen, és gyújtsd fel az összes nőt a ketrecekben. Fuss el a bogarak elől, vagy ugorj mindjárt oldalra, a vízzel feltelt terembe, és leúszva visszaérsz a könyvtár elé. Szemben látsz egy megkergült fickót, de feléje menve köddé válik. Figyeld meg az akvárium túloldalán a foglalatot, majd ide vissza kell még jönni.

Biztos, hogy még tudom valamire használni ezt a levélszekrényt.

Nyisd ki a baloldali ajtót, rántsd fel a csapóajtót, és lent a folyosó végén kis kaját, és fáklyacsomagot találsz. Menj vissza a szobába, ki az akváriumhoz, és nyisd ki a szemközti ajtót. Belépve nehogy a túlsó sarokban menj, csak fordulj balra és a kerékkel vízzel árasztod el az előbbi alagutat. menj hát oda vissza, ússz végig a járaton, fel, majd le az akváriumba. Gyorsan vedd fel az egyik sarokban a Nitrogén-t.

Igyekezned kell piranhákkal van tele az akvárium. Ráadásul meg kell szerezned a másik sarokban a 2. Titkos kést, a 2. secret-ben.

Gyorsan ússz vissza, és menj ki az akváriumhoz. Még egy ajtó van ott, de azt óvatosan, sétálva közelítsd meg, és nyisd ki, akkor az odabentlévő őr nem vesz észre. Ki is nyírod. Jobbra a polcról emeld le a Klórt.

A szekrényt is kutasd hát, mert ott lapul a Lift kulcsa.

Menj ki most már a nagy folyosóra, és visszafelé menve nyisd ki a liftet. Menj be, és megnyomva a gombot elindulsz lefelé. Ne fordulj semerre, mert egy kicsit liftezve egy rövid kis folyosóra tudsz befutni, ahol megtalálod a 3. Titkos kést, a 3. secret-ben.

Ess le most már alulra. Rohanj át a garázson, mert bogarak jelennek meg. Ugorj bele szembe a vörös folyadékba, és casld oda az összeset. Ha már ott vagy, ússz végig a járaton, lefelé, majd fel, és balra egy felső folyosón megtalálod a 4. Titkos kést, a 4. secret-ben.

Ússz vissza, mássz ki a folyadékból, és húzd meg az első kapcsolót. Felnyílt a fedele a másiknak, húzd hát meg azt is. Menj a harmadikhoz, és azzal bekapcsolva a fűrészt, kettévágod az őrt. Kapcsold ki a fűsrészt, és vedd fel az Oxigén-t.

Ha közben bogarak jelennének meg, csald őket a folyadékba.

No, már csak hidrogénre van szükségem. Megkeresem.

Menj a garázsban először felfelé, és egy nagykaját kaptál. Menj most lefelé, majd jobbra, kússz át a résen, és nyomd meg a fali gombot. Fordulj balra, és felugorva kapd el, és mássz is fel a magas létrán. Úgy a felénél ugorj hátra a kis folyosóra, mert ott leled meg az utolsó, az 5. Titkos kést, az 5. secret-ben.

Fent menj vissza az ebédlőig, be hátra a raktárba. Told a szakácsnőt be a hűtőkamrába, és balra felveheted végre a Hidrogén-t.

Egy felülnézetes szobában találod magadat. Egyszerű a feladat, menj oda, és told meg mind a négy kart. Lett egy palack gázod. Vidd ezt hát vissza az akvárium mögötti levélszekrénybe, tedd oda, és lent a garázsban felrobban a kijáratot elzáró ajtó. Mássz le a magas létrán, menj oda, és a rab odaadja neked az autó kulcs-át.

A rekeszek mögött fáklyacsomagot, és kaját vehetsz fel.

2.     rész: A városban.

Statisztika: Mentések -- Savegames

Menj jobbra, fel a lépcsőn, és kapaszkodj fel az szellőzőbe. Kiértél az utcára. Gyorsan menj balra, és a kapcsolóval kinyitod a garázs ajtaját. Csússz le, és ülj be az autóba. Hajtsd fel az emelkedőn, menj végig az utcákon, és üss el mindenkit. Sajnos a sok „kötelező” sérülés miatt, itt már be kellett vágnom egy hamburgert. :) Egy kis átjáróhoz értél az utcák végén. ?ég ne mássz fel, hanem nej kicsit visszafelé, nyiss be balra a boltba, és a másságát nem is tagadó boltostól megkapod a rakétavetőt a lézertávcsővel együtt.

Most már mássz fel a kis átjáróba, innen felől állj a csatornafedélhez, és rántsd fel. Ússz végig a járaton, és hol mászol a partra? Na hol? Hát a Fehér Ház-nál.

Fordulj meg, és a fák mellett osonj a sövényig. Ne próbáld átugrani, aknásítva van minden. Lézercélzóval élődd szét a géppuskát, majd a két fegyverest, és fent az emeleten Obama elnököt. A háztetőn ott díszeleg a zászló. Célozz a zászlórúd fölé egy picit, akkor le tudod azt is szedni, és megkapod cserébe Adipi’s Heart-ot.

Ezt vidd vissza a garázsban lebzselő fickónak, és cserébe megkapod tőle az Exit Key-t.

Ha megtaláltad mind az öt titkos kést, azért meg odaadja a Secret Key-t.

Menj vissza fel az utcára, és az első árusító bódé mellett használva a kulcsot. kimehetsz a folyosón át a pályáról.

Ha viszont megvan a titkos kulcs is, menj tovább először, és a második bódé után nyisd ki az iskola ajtaját, és egy történetet hallgathatsz meg a tanár nénitől jutalmul. Utána már elhagyhatod a pályát a másik ajtónál.

OBig

 

 


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.