.....................................................................

City of Memory

Készítõ: Sylvain Santax (BigFoot)

Letölthetõ - download: Innen

Csomagold ki a sylvain_santax_city_of_memory.zip-et, másold valahova a benne levő könyvtárat, és az abban levő tomb4.exe-vel indulhat is a kaland.

Történet:

Lara Görögországban nyaral az egyik házában, de nem a pihenőidejét tölti.
A hőség miatt több lakos a tengerpartra költözött, hogy egy kis friss levegőhöz jussanak. Így Grekinov kis városa, melyet az Emlékek Városának is hívnak, majdnem teljesen kiürült ... néhány helyi lakost kivéve.
Itt a tökéletes lehetőség Lara számára, hogy felfedezze a várost, a barlangokat és a föld alatti területeket a ház környékén, hogy nyomokat találjon a 7 sófár egyikéhez, amivel Jerikó falait lerombolták, és feltehetőleg az ősi görög város romjai között rejtették el.

Grekinovot az Emlékek Városának hívják a romok, szobrok, a föld alatt elterülő ősi görög város, és számos legendás hangokról szóló monda miatt. Tehát a Jerikó sófárjáról szóló legenda még igaz is lehet.

Talán a lakosok is Lara segítségére lehetnek a kalandja során. (Fordította: Matie)

Vélemény:

Eme pálya a BTB 2015-ös pack-al készült, az ünnepekre. Így ellenség nincs is benne. A pályán logikai feladatokat kell megoldanunk. Nem túl nehezek, de nem is az 5 perces pályák közé tartozik.
A pályán 2 smaragdot kell megszereznünk, amivel a kürthöz hozzáférünk. A smaragdok fellelhetőségének területe, a folyóval van elválasztva. Az egyik smaragd a folyó egyik oldalán a másik a folyó túloldalán lelhető fel.
Először az induló részen kell keresgélnünk, mivel a másik feléhez kell néhány eszköz. Van időre futás, de viszonylag könnyen megcsinálható. Medi nem sok található, de mivel nincs ellenség sérülni sem tudunk sokat.
A pályán nyilat távcsővel, fogaskereket, pénzt, feszítővasat, robot szkarabeuszt, kulcsokat kell megtalálnunk, használnunk.
Jó szórakozást mindenkinek

Videóvégigjátszás:

Mentések -- savegames:

 

 

Duduska


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.