.....................................................................

Chambers Of Knowledge

Készítõ: Sharon Henderson (Sharon)

Letölthetõ - download: Innen

Csomagold ki a sharon_henderson_chambers_of_knowledge.zip-et, a benne levő könyvtárat másold valahova, és a benne levő Tomb4.exe-vel indíthatod is a kalandot.

Történet:

Von Croy meghívja Larát egy Észak-Európai titkos könyvtárba. Ezt a könyvtárat nagytudású emberek támogatják, persze épp most senki nem tartózkodik ott, így Lara szabadon kutathat ott. Von Croy elmondja Larának egy különleges titkát.  Egy ősi könyv van valahol elrejtve a könyvtárban, ami tartalmazza az emberi történelem minden titkát. Ezt szeretné most Lara megtalálni, de ehhez le kell győznie azt, aki őrzi. Meg kell keresnie a mitológia szerint a Szent Életfát, és megszerezni a könyvet.

Vélemény:

Ez a pálya egy Amerikai pályakészítő első nyilvános pályája. A játékban egy könyvet kell megtalálnunk. A játék 1 pályás. Ellenség, a főellenségen kívül, nincs.
Bolyongásunk, főként logikai feladatok megoldására van kihegyezve. Sajnos van benne 2 nagy bug. 1. Malom alatti vizes teremben a kapcsoló megnyomása után,
Hiába nyílik ki az ajtó, nem mindig lehet bejutni. Érdemes a kapcsoló lenyomása előtt menteni. 2. A 4 doboz helyre rakása közben nem szabad menteni, mert a 4. doboz elvész, újratöltéskor. Érdemes a terembe lépés előtt 1-et menteni. Összességében kellemes kikapcsolódást jelentett, főleg, mivel nincs benne sok "Flyby" a kapcsolóknál. Megjegyzés: Szerintem, jó pályákat kapunk ettől a szerkesztőtől, ha folytatni fogja a szerkesztéseket. :) Jó szórakozást mindenkinek.

Végigjátszás:

Mentések -- Savegames

 

Doboz hiba:

Dobozok berakása:

 

Vizi ajtó:

 

Készítette: Duduska  

 

 

 

 

 

 


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.