.....................................................................

The Chalice 2 - Mysterium Revelatum

Készítõ: Marcos Gustavo Mensa (Marcos) Homepage

Letölthetõ - Download: Innen - Here

Csomagold ki a marcos_gustavo_mensa_the_chalice2.zip-et, másold a benne levő könyvtárat valahova, és a tomb4.exe-vel indíthatod is a kalandot.

Review:

Eljöttek a hideg idők, megérkezett Marcos boszorkány üldözése is.
Egy újabb gyöngyszeme a "kicsit lehet másképpen Tomb Raider" játékfilozófiának.
Marcos, a tőle megszokott stílusban, újabb boszorkányüldözésre hív bennünket.
Főgonosz boszorkányunk újra elrabolja a Szent Kelyhet, melyet nekünk kell visszaszereznünk. Természetesen van élő segítője is, aki a templomi környezet ellenére, fegyverrel zaklat minket. Mi, mint a jó fiú, nem hoztunk fegyvert magunkkal, így puszta kézzel, s az angyalok segítségével küzdünk meg a gonoszokkal. A pályán bolyongva, kulcsokat, benzines kannákat, néhány fáklyát kell megtalálnunk. Továbbjutni legtöbbször nem egyszerű, de nem lehetetlen. Mindig akad némi instrukció. Életerőnket a Szent tömjénfüst mellett tölthetjük fel. Mihelyt visszahelyezzük az oltárra a kelyhet, találkozhatunk is az angyalokkal, melyek fel is ruháznak az Isteni erővel. Ezt kell is használnunk a gonosz boszi, és az azokat védő csontik ellen. Midőn a boszi eltűnik, a játék is véget ér.
Nagyon kellemes kis pálya, de kicsit rövid.
Az előző 2 Marcos pálya egy picivel jobban tetszett.
A vödrök mire kellettek azt sem tudom ???
Azért jó szórakozást mindenkinek.

Végigjátszás:

Mentések -- Savegames

 

Duduska


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.