.....................................................................

Laras Levelbase Advent Calendar 2015 - Home In Heart and Spirit

Készítõ: Mario (Sponge)

Letölthetõ - download: Innen

Csomagold ki a mario_home_in_heart_and_spirit.zip-et, másold valahova a benne levő könyvtárat, és az abban levő tomb4.exe-vel indulhat is a kaland.

Történet:

Lara meglátogatja egy barátját egy londoni kórházban, aki azt kéri tőle, hogy hozza el neki a maradék festéshez való alapanyagot a közeli apartmanjából. Lara végre megtalálja az anyagokat, de a látogatási idő már rég véget ért. Mivel Lara barátja nehéz időn megy keresztül, és Lara nem akarja cserben hagyni őt, így elhatározza, hogy csendben belopózik a kórházba. Egy másik bevezető út keresése közben érdekes felfedezéseket tesz a város e részéről... (Fordította: Matie)

Vélemény:

Egy Londoni városrészben kalandozunk ezen a remek karácsonyi pályán. Össze kell szednünk pár tárgyat, hogy a végén beosonhassunk a kórházba. Közben három secretet is megtalálhatunk. Ellenség persze ezen a pályán sincs, és nehéz feladat sem. Igazi, könnyed karácsonyi kaland ez, ne hagyja ki senki!

Végigjátszás:

Secret 1: Secret 2: Secret 3:

Mentések -- Savegames:

Menj át a nappaliba, vedd fel az elsősegélykészletet. Ez a medipack a pályán. nyisd ki az erkélyajtót, és menj ki a szabadba, ugrás le az utcára. Menj balra, be az első sarkon, ahol szembe egy ülő alakot látsz, a sérült biciklijét bambulva. Menj előtte balra, és a sarokban a zöld növényekkel takart résen mássz le a pincébe. Egészen lent, megtalálod a Golden Box-ot az 1.secret-ben.

Menj vissza, fel a kis kertbe, és a fák mögött vedd fel a virágot, a Rose-t.

Látod a filmben is, hova kell vinned. Menj hát ki az utcára, menj balra, és a metróállomás előtt, ahol egy halálos baleset volt nemrégen, sok gyertya ég. Tedd a rózsát a kép fölé. Megjött a metró, és elment a várakozó kék autó. Alatta viszont megtalálod a csavart, a Screw-t.

Menj balra, a metró kerítése mentén, és bújj át a törött rácson. Egy kis kertbe értél. Húzd, told az alacsony ládát az ablak alá, és mássz fel. Ott találod a Metal Box-ot, a 2.secret-ben.

Menj ki az utcára, menj balra. Látni fogsz egy kis egérkét, majd találsz egy fekete konténert. Told el, és vedd fel alóla a sérült gördeszkát, az Incomplete Skateboard-ot.

Emlékszel még a fickóra, aki magába roskadva ült a törött biciklijénél? Menj hát oda, rakd be a csavart a gördeszkába, és add a muksónak. Ő vidáman el gördül, de a sarkon elejti a csavarhúzóját. Vedd hát fel a Screwdriver-t.

Mindjárt a szemközti kerítésen használhatod is a biztosítékdoboznál. Kinyílik a rács, és bemehetsz az udvarba. Az egyik ládán megtalálod a levelet a Letter-t.

Látod a filmben, hol a postaláda. A templom előtt. Menj hát oda, és dobd be. Kinyílt a templom ajtaja. Menj hát be.

Három mintás padlólapot találsz bent, három színes kővel, és három mozgatható tárgyat. Told a keresztet tartó vitrint balra, a piros kőre. Told a könyvet tartó vitrin jobbra, a kék kőre, majd az ezüst kis szobrot az oltár felöli világoskék kőre. Ha jól csináltad, a baloldali sarokban, az oltár mellett megnyílt a padlólap, és lemászhatsz az alagsorba. Menj körbe, mássz fel a létrán, és mássz ki a kinyílt kriptából. A kripta tetejéről ugord át a kerítést, és a temetőbe értél. Balra, a beugróban megtalálod a Wooden Boksz-ot, a 3.secret-ben.

Hátul találsz egy mozgatható ládát. Húzd, told az oszlop elé. Felmászva rá megnyomhatod a fali gombot. A másik oszlopon is nyomd meg, és vedd fel a fali beugróban megjelenő keresztet, a Holy Cross-t.

Menj a kis oszlophoz, és tedd rá a keresztet. Lent az alagsorban kinyílt a kapu. A kriptáról ismét ugord át visszafelé a kerítést, és menj a kinyílt kapuhoz. Bent balra a hordó mellett egy újabb elsősegélykészletet találsz, és szemben pedig megtalálod a pásztorbotot, a Pastoral Staff-t.

Menj vissza a templomba, és a botot, mint feszítővasat használva nyisd ki az aranyajtót. Feszítsd ki kint a kertben a másikat is, és a kis teremben megtalálod a fogaskereket, a Cog Wheel-t.

Ne hagyd ott az újabb elsősegélykészletet, és a kart is húzd meg a fali beugróban. Kint a nagyteremben felemelkedett egy oszlop. Menj az oltárhoz, és nyomd meg a két kis ikonnak álcázott kapcsolót. Egy kötél jelent meg a teremben. Mássz fel az oszlopon, ugrás a kötélre, majd fordulj meg, lengesd be, és ugrás a bejárat feletti réshez. Kapd el, és mássz át rajta. A túloldalon mássz le kicsit a létrán, és ugrás hátra. Tedd a fogaskereket a helyére, és most már kimehetsz a templomból.

Szembe menj be a garázsba. Először mássz fel a magasabb állványra, és vedd fel a nagy elsősegélykészletet, majd átugorva az ablakba, vedd fel a fáklyacsomagot is. Menj le az alacsonyabb állványra, és feszítsd ki az ablakot.

Bejutottál végre a kórházba. Figyeld az ajtókat, az egyiket ki tudod nyitni, és bent végre megtaláltad a barátnődet, akinek elhoztad a festőszerszámjait a Painting Material-t..

Add hát neki és ezzel vége is a kalandnak.

Boldog Karácsonyt!

OBig


Az oldalon közölt képek, a szöveges tartalom, illetve minden sajátkészítésû anyag, a © TR Editor.hu tulajdonát képezi. Azokat semmilyen formában nem lehet reprodukálni, másolni, terjeszteni, csak a szerkesztõség engedélyével.